Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.823
...μαζι μου πατε αγωνιστική προπόνηση κατευθείαν..οχι ζέσταμα..!Προτιμω ζεσταμα μεσα στο δωματιο με την προπονητρια!
Τελευταία τροποποίηση:
...μαζι μου πατε αγωνιστική προπόνηση κατευθείαν..οχι ζέσταμα..!Προτιμω ζεσταμα μεσα στο δωματιο με την προπονητρια!
Θα παθουμε καμια κραμπα μωρο!...μαζι μου πατε αγωνιστική προπόνηση κατευθείαν..οχι ζέσταμα..!
Απιστευτη!....Καλη Κυριακή δεν σας είπα.. απαράδεκτη!
Συγχωρεμενη!....Καλη Κυριακή δεν σας είπα.. απαράδεκτη!
Μμμμ....Καλη Κυριακή δεν σας είπα.. απαράδεκτη!
Ξέρω...σου αρέσω ντυμένη..
Παντα οι ντυμενες μου αρεσανΞέρω...σου αρέσω ντυμένη..
Ωραια φωτο παντωςΞέρω...σου αρέσω ντυμένη..
Λιιιγο ντυμενη !!!!Ξέρω...σου αρέσω ντυμένη..
Εσυ με θες ξεβρακωτη...ξέρω ξέρω χαχαχαχαχαΛιιιγο ντυμενη !!!!
και σε συγκεκριμενη θεση!!!!Εσυ με θες ξεβρακωτη...ξέρω ξέρω χαχαχαχαχα
Έχω πολλά θέματα, κυρία, αυτό τον καιρό.Ξέρω...σου αρέσω ντυμένη..
και σε συγκεκριμενη θεση!!!!
τωρα μαλιστα χαχαχαΠαρε την συνέχεια του προχθεσινου βίντεο...
Κάτι γνωρίζω γλυκό μου αγορι..υπομονή κι επιμονή ,ολα θα λυθούν..Έχω πολλά θέματα, κυρία, αυτό τον καιρό.
Μάχομαι εις διάφορα μέτωπα.
Παρόλα αυτά...
Ντυμένες φωτογραφίες όμως...;;;
Ήμουν ο πρώτος θαυμαστής.
Οι υπόλοιποι έπονται.
Την Αμερική την ανακάλυψε Ένας.
Οι άλλοι όλοι απλά την επισκέπτονται.
....δεν αφήνω παραπονεμένο αγορι..ειδικα άμα του εχω κι αδυναμία!τωρα μαλιστα χαχαχα
Εγω παλι σε θελω ντυμενη για να σε γδυσω ο ιδιος.Εσυ με θες ξεβρακωτη...ξέρω ξέρω χαχαχαχαχα
...μμμ όταν με δοκιμάσεις με το καλό! να μας πεις πως ήταν το κορμάκι μου καυλιαρη...!!Εγω παλι σε θελω ντυμενη για να σε γδυσω ο ιδιος.
Θελω τα χερια μου να ποτιστουν απο το αρωμα του κορμιου σου!
Μπορει να το εχω ηδη κανει και να τηρω σιγη ιχθυος...μμμ όταν με δοκιμάσεις με το καλό! να μας πεις πως ήταν το κορμάκι μου καυλιαρη...!!
....φυσικα παίζει κι αυτό κύριε σαρδέλα μου χαχαχαχα θυμάσαι που πρώτη φορά εδώ σε είπα σαρδέλα;!!χαχαχαχα Χαχαχαχα!!!Μπορει να το εχω ηδη κανει και να τηρω σιγη ιχθυος