Trifonbakatsoulias
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 35
- Like
- 13.217
- Πόντοι
- 5.896
Αυτα τα διχτυα.....μιλαμε ειναι θανατος.πολυ με καυλωνουν να πουμε!Καλημερούδια!
![]()
Αυτα τα διχτυα.....μιλαμε ειναι θανατος.πολυ με καυλωνουν να πουμε!Καλημερούδια!
![]()
...διαθέσιμες για εσάς όποτε θέλετε κύριε μοεριμενωα αναρρώσω πλήρως από την περιτομή γτ
Περιμένω να αναρρώσω πλήρως από την περιτομή γτ εσύ θα μου τα σκίσεις τα ράμματα!!!...διαθέσιμες για εσάς όποτε θέλετε κύριε μου..
Χαρά μας να σας καυλωνουμε!!Αυτα τα διχτυα.....μιλαμε ειναι θανατος.πολυ με καυλωνουν να πουμε!
Είσαι σαν γοργόνα που πιάστηκε στα δίχτυα τού έρωταΚαλημερούδια!
![]()
Ωωωω..ευχαριστώ!!!Είσαι σαν γοργόνα που πιάστηκε στα δίχτυα τού έρωτα
...μου την ειπε που έβαλα μετα βιντεάκι και χάθηκε η αναζήτηση..χαχαχαχα ρε τι ζούμε!!!ειδαι παρα πισω ο φιλος ρωταει για ταβερνακι, ωραια φαση !!!
θα βαλω κ εγω μια off topic αγγελια .. ζητειται Milfara με κορμαρα και κωλαρα για τρελο πηδημα. Παρακαλω μονο σοβαρες προτασεις χααχα
ξερουμε καμια????????
Καλημέρα κορίτσιΑγοράκια μου ,λογω πρωινών προπονήσεων τα ραντεβού θα τα ξεκινήσω σε λιγο, και λογικά διαθέσιμη μέχρι 10/11 το βράδυ..
Φιλάκια!!
Αυτές οι ρωγες με τρελαίνουν. Τις γλύφω για ώρες άνεταΚαλημερούδια!
![]()
Kαλησπερα γοργονα!!!!Καλημερούδια!
![]()
Καλησπέρα αγόρι!Καλημέρα κορίτσι
...οποτε θέλετε αγαπημένε μου!!Αυτές οι ρωγες με τρελαίνουν. Τις γλύφω για ώρες άνετα
Ποτε..!!Πάντα άτακτη !!Φιλάκια αγαπη!Kαλησπερα γοργονα!!!!
Δν μας εχεις αφησει να αγιασουμε!!!!!
![]()
Σορυ ρε συ που στο νήμα μου μιλάμε για κωλους και βυζια δεν θα γίνει ποτε ξανα χαχαχαχαχαχαχαχ!Βρε αφήστε για λιγο τα βυζια και τους κωλους και πεστε μου καμιά ταβέρνα...
Θα τα πούμε σύντομαΚαλησπέρα αγόρι!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...οποτε θέλετε αγαπημένε μου!!
Βγαλμένη από ερωτικό παραμύθι...Καλημερούδια!
![]()
....τι γλυκο!!!Βγαλμένη από ερωτικό παραμύθι...
Αμε! Όποτε θες κ μπορώ!Θα τα πούμε σύντομα
Επίτηδες το κάνει βρε!!!Είσαι η θεάρα μας !!! Η καλύτερη και η ομορφότερη !!! Μην υποτιμάς τον εαυτό σου !!