manos 1810
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 3.498
- Πόντοι
- 5.585
Χρόνια τα λένε τώρα τα καυλια;Τα πετρινα χρονια
Χρόνια τα λένε τώρα τα καυλια;Τα πετρινα χρονια
Οι φωτό που πετάει η Jo, αγόρι μου είναι για να κάνεις προπόνηση πριν κλείσεις ραντεβού!!!Σκεψου ομως και το εξης.
Δεν εχω κανονισει ραντεβου.
Πετας μια καυλοφωτο καλη ωρα και
![]()
Αυτό ακριβώς!!!!Για αυτό τις πεταω για να πιάνουν δουλειά τ αγόρια που δεν μπορούν να με δουν επι τόπου χααχαχα!!
ΚΩΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ!!!!.....και τι κωλος...ε??
Πίνεις αλλά εσύ!!!Δεν αρρωσταίνω ποτε...δεν έχω πιει ουτε αντιβίωση μέχρι τώρα!
Ειμαι γερο σκαρι!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπέρα γλυκό και καυλιαρικο αγορι μου..
Κι εγώ πυροσβέστης!!!....φωτιά στα κόκκινα!!
Εγώ πάντως την καλύτερη ταβέρνα που ξέρω κοντά στο κέντρο, με την καλύτερη μουσική, το καλύτερο πιοτό και το καλύτερο.........κρέας, είναι ο κώλος της Jo !!!!!Την καλησπέρα μου. Ξέρω ότι δεν είναι το κατάλληλο φόρουμ. Αλλα είμαι σίγουρος ότι είναι το πιο αξιόπιστο. . Γιατί ουτε με το γκουγκολ εβγαλα κάτι ουτε καπου αλλου
Και απολογούμαι στη τζο εκ των προτέρων.
Ψάχνω για ταβερνα με μουσική για μερα Πέμπτη στην Αθήνα κατα προτίμηση οχι μακριά απο Κεντρο.
Μετα συνοδείας θα μαι.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και απολογούμαι ξανα στη τζο.
Καλά εσύ δεν έχεις νιώσει τίποτα;Ρε, γίνονται τέτοια πράγματα στις μέρες μας;![]()
ΡΟΖΑΛΙΑ. ΔιαχρονικήΒρε αφήστε για λιγο τα βυζια και τους κωλους και πεστε μου καμιά ταβέρνα...
Που σαι ρε φάτσα μου;!! Το περασμένο Σάββατο που ήμασταν.. θυμάσαι ε;;!!ΚΩΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ!!!!
Καυλιαρικο μου εσυ!!!Εγώ πάντως την καλύτερη ταβέρνα που ξέρω κοντά στο κέντρο, με την καλύτερη μουσική, το καλύτερο πιοτό και το καλύτερο.........κρέας, είναι ο κώλος της Jo !!!!!
Προτιμω ζεσταμα μεσα στο δωματιο με την προπονητρια!Οι φωτό που πετάει η Jo, αγόρι μου είναι για να κάνεις προπόνηση πριν κλείσεις ραντεβού!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτό ακριβώς!!!!
Έχω κάνει εγώ προθέρμανση πριν το πρώτο ραντεβού!!!
...μαζι μου πατε αγωνιστική προπόνηση κατευθείαν..οχι ζέσταμα..!Προτιμω ζεσταμα μεσα στο δωματιο με την προπονητρια!
Θα παθουμε καμια κραμπα μωρο!...μαζι μου πατε αγωνιστική προπόνηση κατευθείαν..οχι ζέσταμα..!
Απιστευτη!....Καλη Κυριακή δεν σας είπα.. απαράδεκτη!
![]()
Συγχωρεμενη!....Καλη Κυριακή δεν σας είπα.. απαράδεκτη!
![]()
Μμμμ....Καλη Κυριακή δεν σας είπα.. απαράδεκτη!
![]()
Ξέρω...σου αρέσω ντυμένη..
Παντα οι ντυμενες μου αρεσανΞέρω...σου αρέσω ντυμένη..
Ωραια φωτο παντωςΞέρω...σου αρέσω ντυμένη..
Λιιιγο ντυμενη !!!!Ξέρω...σου αρέσω ντυμένη..
Εσυ με θες ξεβρακωτη...ξέρω ξέρω χαχαχαχαχαΛιιιγο ντυμενη !!!!