kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.368
- Πόντοι
- 6.256
Tezenis ?....φωτιά στα κόκκινα!!
Tezenis ?....φωτιά στα κόκκινα!!
Την καλησπέρα μου. Ξέρω ότι δεν είναι το κατάλληλο φόρουμ. Αλλα είμαι σίγουρος ότι είναι το πιο αξιόπιστο. . Γιατί ουτε με το γκουγκολ εβγαλα κάτι ουτε καπου αλλου
Και απολογούμαι στη τζο εκ των προτέρων.
Ψάχνω για ταβερνα με μουσική για μερα Πέμπτη στην Αθήνα κατα προτίμηση οχι μακριά απο Κεντρο.
Μετα συνοδείας θα μαι.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και απολογούμαι ξανα στη τζο.
Βγαλε το κοκκινο φουστανι..Να πω την καλησπέρα μου !
![]()
Γειά σου καυλιαρη!Βγαλε το κοκκινο φουστανι..
Η πουτσα μας να γιανειειι
Στησου στα τεσσεράαααααάααάά
Στησου στα τεσσερα!!
Αχορταγος αυτος ο πατος!!!Γειά σου καυλιαρη!
Βάζω τσόντα φρέσκια ( την έφτιαξα σ αργη φαση )γιατί ο τυπος πήγαινε κομπρεσέρ το κωλαράκι μου, και δεν θα βλέπατε τπτ !!
![]()
...και πως στο καλό παραμένει και ζορικος μεχρι να μπει λουτσος..!Αχορταγος αυτος ο πατος!!!
Ζορικος αλλα στη θεα της πουτσας χαλαρωνει και ανοιγει...και πως στο καλό παραμένει και ζόρικος μεχρι να μπει λουτσος..!
εγώ θα χα πάθει vertigo σε αυτούς τους ρυθμούς και με αυτήν την κωλαρα@Stefzenios41 παρε το κανονικό να δεις ταχύτητα ,η γ@μιομαστε η οχι χαχαχαχαχαχαχα!!![]()
Καθόλου δεν τρολαρω. .Μην μου αγχώνεσαι, το νημα μου είναι ποικίλης ύλης -Χρυσός οδηγός- ένα πράμα χαχαχαχαχαχαχαχα!!
Ολο και κάποιο αγορι θα σου απαντήσει !αν δεν τρολαρεις φυσικα..
Οι διαχειριστές να τα βλέπουν,το νημα μου βοηθά τον κόσμο να βρει αυτο που θέλει(κάνα ποσοστό ριχτε..)Και ποιος δεν γνωρίζει την sexyjo??!!
Τι καυλα εισαι μωρο μου!Να πω την καλησπέρα μου !
![]()
Καλημέρα baby!!Τι καυλα εισαι μωρο μου!
Καλημερούδια!
![]()
Ρε, γίνονται τέτοια πράγματα στις μέρες μας;@Stefzenios41 που κρυφόγελάς παρε το κανονικό να δεις ταχύτητα ,η γ@μιομαστε η οχι χαχαχαχαχαχαχα!!
Πάμε νάνι τώρα!
![]()
...να σας καυλώνω θελω μωράκι!αμε!!![]()
![]()
Καλά εσύ ... Ντάξ
Θα μας τρελάνεις πρωί πρωί![]()
....μην απορείς..ετσι με πήγαινες κι εσυ στο ραντεβού μας χαχαχαχα!!Ρε, γίνονται τέτοια πράγματα στις μέρες μας;![]()
Φήμες και διαδόσεις....μην απορείς..ετσι με πήγαινες κι εσυ στο ραντεβού μας χαχαχαχα!!
Ρώγαρες για ατελείωτο θηλασμοΚαλημερούδια!
![]()
...διαθέσιμες για εσάς όποτε θέλετε κύριε μου..Ρώγαρες για ατελείωτο θηλασμο