Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.794
....α τι ωραία θα γλυτώσω το πεντικιούρ!!Αμε!!Είμαι πρόθυμος να σου τα βάψω αν θες είναι η μεγάλη μου φαντασίωση !!!
....α τι ωραία θα γλυτώσω το πεντικιούρ!!Αμε!!Είμαι πρόθυμος να σου τα βάψω αν θες είναι η μεγάλη μου φαντασίωση !!!
....ελα ξανά να στην θυμίσω...!Τι ειπες;
Πιπες;
Και η γλωσσα να ταξιδευει βαθια στις τρυπες.Ολα...καθιστή στο προσωπο σου...
Η ΚΑΥΛΑ!!!Και η γλωσσα να ταξιδευει βαθια στις τρυπες.
Δεν την εχω ξεχασει αλλα η επαναληψη μητηρ μαθησεως!....ελα ξανά να στην θυμίσω...!
Αγορι μου εσυ ...φιλάκια!!Η καλύτερη φιλιά μωρό μου παντού..
....ελα ξανά να στην θυμίσω...!
Τι ειπες;
Πιπες;
Τίγκα καύλα η ρόγα όπως τη Τζο....Καλημερούδια!
Εσύ ανέβασες την φωτογραφία το πρωί, αλλά εμένα μου έφτιαξες το βράδυ!!!Καλημερούδια!
Εσύ μωρό μου δημιούργησες το ξεπατοκώλι χωρίς ανάσα!!!...λοιπον η Σιλια Κριθαριωτη στην επίδειξη μόδας στο Παρίσι φέτος,λάνσαρε φουλ το ύφασμα inox,μάλιστα ένα φόρεμα της ήταν ακριβώς σαν το δικό μου,μάλιστα το φορεσε και περπάτησε η Ναόμι Καμπέλ!!
Εγω δεν φορω την μόδα .. την δημιουργώ τελικα..χεχεχεχε!!
Η Jo φίλε μου φοράει inox φόρεμα και έχει τους λόγους της.να με συγχωρατε κ με το μπαρδον που πεταγομαι σα τη π...... μες στα λαχανα αλλα να ρωτησω απο περιεργεια,τι ειν το υφασμα inox ρε παιδια;;;;
γτ εγω ξερω μονο το ανοξειδοτο που βαζουμε στις βαρκες κ στα σκαφη!
σορυ για την ασχετοσυνη μου αλλα το φορεμα νομιζα οτι ηταν κατι σα λαμε,εχει διαφορα να υποθεσω το inox;;;;
Και περπατάς και γαμιέσαι καλύτερα από την Ναόμι!!!Θα μου έρθει λιποθυμία μ.εσας τους άνδρες εδω..δεν γνωρίζετε από μόδα.. αχ..πρέπει να φύγω να πάω στο Παρίσι.. εκει που ανήκω.. στις πασαρέλες!!!
Εννοείται ότι το "περπατώ " καλύτερα από την Ναόμι χεχεχε!!
Αυτό είναι γλυκε μου...
(Νε πετάγεσαι σε θέλουμε πολύ εδω!)
Και εγώ αυτό νόμιζα χαχαχαχανα με συγχωρατε κ με το μπαρδον που πεταγομαι σα τη π...... μες στα λαχανα αλλα να ρωτησω απο περιεργεια,τι ειν το υφασμα inox ρε παιδια;;;;
γτ εγω ξερω μονο το ανοξειδοτο που βαζουμε στις βαρκες κ στα σκαφη!
σορυ για την ασχετοσυνη μου αλλα το φορεμα νομιζα οτι ηταν κατι σα λαμε,εχει διαφορα να υποθεσω το inox;;;;
ελπιζω να εχει κ καπου καποιο αλεξικοτσανο απο τις τοσες μλκς που ακουειΗ Jo φίλε μου φοράει inox φόρεμα και έχει τους λόγους της.
Γιατί αν δεν φορούσε inox με τόσα χύσισ και υγρά θα σκούριαζε!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και περπατάς και γαμιέσαι καλύτερα από την Ναόμι!!!
κυριλε γκαβλααααΚαλημερούδια!