Bonecrusher
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.782
- Πόντοι
- 2.836
Ετοιμάσου για συνάντηση να τις απολαύσω......ξέρω ότι τις γούσταρεις ..κι από κοντά πιο πολύ!!
Ετοιμάσου για συνάντηση να τις απολαύσω......ξέρω ότι τις γούσταρεις ..κι από κοντά πιο πολύ!!
Το ξέρεις ότι όποτε σε βλέπω χαίρομαι πολύ!!Ετοιμάσου για συνάντηση να τις απολαύσω....
Εδω μιλαμε για φιλμ μουνουαρ!Αχχχ και πόσο μ' αρέσουν τα φιλμ νουάρ... Που θα πάει κάπου κάπως θα σε συριμωξω και σενα![]()
Μες στην αταξια εισαι..για έλα στη θεία Τζο ξανα να σε τιμωρήσει με πιπα διαρκείας..Εδω μιλαμε για φιλμ μουνουαρ!
Αυτο δεν ειναι τιμωρια αλλα ευλογια!Μες στην αταξια εισαι..για έλα στη θεία Τζο ξανα να σε τιμωρήσει με πιπα διαρκείας..
το πιο ωραιο μουνακι εδω μεσα!Να πω την καλησπέρα μου στ αγοράκια, μια που σήμερα απεχω απο δουλεια και χαλαρώνω..
![]()
Σ ευχαριστώ ματιά μου!!το πιο ωραιο μουνακι εδω μεσα!
Καλησπερα κοριτσαρα!!Καλημερούδια!
![]()
Οι" μη στημένες" είναι σαφώς καλύτερες!!Καλησπερα κοριτσαρα!!
Απιθανη φωτο!!!
Χάρμα οφθαλμών για εμάς που είμαστε από μακρυά και δεν μπορούμε να έρθουμε εκεί.. τι μιλφαρα εισαι.!!Καληνύχτα με καυλες!!
![]()
![]()
Και γι αυτό βαζω υλικο ...για τ αγόρια που είστε μακριά!Χάρμα οφθαλμών για εμάς που είμαστε από μακρυά και δεν μπορούμε να έρθουμε εκεί.. τι μιλφαρα εισαι.!!
Εδω κολλαει φατε ματια ψαρια!Και γι αυτό βαζω υλικο ...για τ αγόρια που είναι μακριά!
Κάπως έτσι..χαχαχαχα!!!Γεια σου ρε Trifon!!Εδω κολλαει φατε ματια ψαρια!
Και στη περιπτωση σουΚάπως έτσι..χαχαχαχα!!!Γεια σου ρε Trifon!!
Καλή καυλοκαλημερα μωρό μου..σταζεις χυσια από καυλα να στα πιω..φιλιαΤην καλημέρα μου στ αγόρια..!!
![]()
![]()
...μμμμ...εύκολο...!!Καλή καυλοκαλημερα μωρό μου..σταζεις χυσια από καυλα να στα πιω..φιλια