Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.788
Εσενα μωρο μου σ ανεβάζω απο κοντα ..!!Εσύ ανέβασες την φωτογραφία το πρωί, αλλά εμένα μου έφτιαξες το βράδυ!!!
Καληνύχτα γυναικάρα μου!!!
Φιλάκια πολλά!
Εσενα μωρο μου σ ανεβάζω απο κοντα ..!!Εσύ ανέβασες την φωτογραφία το πρωί, αλλά εμένα μου έφτιαξες το βράδυ!!!
Καληνύχτα γυναικάρα μου!!!
Πάντα καυλωμενη..!Τίγκα καύλα η ρόγα όπως τη Τζο....
Ακριβώς..χαχαχα!!Εσύ μωρό μου δημιούργησες το ξεπατοκώλι χωρίς ανάσα!!!
...ευχαριστώ μωρο!κυριλε γκαβλαααα
Να πω την καλημέρα μου κι εγώ!
Καλημέρα στην τρέλα!
Αχχχ και πόσο μ' αρέσουν τα φιλμ νουάρ... Που θα πάει κάπου κάπως θα σε συριμωξω και σεναΝα πω την καλημέρα μου κι εγώ!
Α,εισαι ατακτουλης εσυ...μ αρέσεις χαχαχαχα!!Αχχχ και πόσο μ' αρέσουν τα φιλμ νουάρ... Που θα πάει κάπου κάπως θα σε συριμωξω και σενα
Από κοντά θα σ'αρέσω παραπάνωΑ,εισαι ατακτουλης εσυ...μ αρέσεις χαχαχαχα!!
Μας έχεις αρρωστήσει με τις πατουσάρες σου λέμεΚαλημέρα στ αγόρια!
..ξέρω ότι τις γούσταρεις ..κι από κοντά πιο πολύ!!Μας έχεις αρρωστήσει με τις πατουσάρες σου λέμε
Ετοιμάσου για συνάντηση να τις απολαύσω......ξέρω ότι τις γούσταρεις ..κι από κοντά πιο πολύ!!
Το ξέρεις ότι όποτε σε βλέπω χαίρομαι πολύ!!Ετοιμάσου για συνάντηση να τις απολαύσω....
Εδω μιλαμε για φιλμ μουνουαρ!Αχχχ και πόσο μ' αρέσουν τα φιλμ νουάρ... Που θα πάει κάπου κάπως θα σε συριμωξω και σενα
Μες στην αταξια εισαι..για έλα στη θεία Τζο ξανα να σε τιμωρήσει με πιπα διαρκείας..Εδω μιλαμε για φιλμ μουνουαρ!
Αυτο δεν ειναι τιμωρια αλλα ευλογια!Μες στην αταξια εισαι..για έλα στη θεία Τζο ξανα να σε τιμωρήσει με πιπα διαρκείας..
το πιο ωραιο μουνακι εδω μεσα!Να πω την καλησπέρα μου στ αγοράκια, μια που σήμερα απεχω απο δουλεια και χαλαρώνω..
Σ ευχαριστώ ματιά μου!!το πιο ωραιο μουνακι εδω μεσα!
Καλησπερα κοριτσαρα!!Καλημερούδια!
Οι" μη στημένες" είναι σαφώς καλύτερες!!Καλησπερα κοριτσαρα!!
Απιθανη φωτο!!!