Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.784
Καλως το γλυκό μου αγόρι..!Καλημερες γλυκια μου Τζο!
Καλως το γλυκό μου αγόρι..!Καλημερες γλυκια μου Τζο!
καλημερα γυναικαρααΚαλημερούδια!
Καλημέρα αγάπη!!καλημερα γυναικαραα
Καλημέρα ματάκια!!Καλημέρα όμορφη, φιλια πολλά
βρε τον ντουσαν, του φεξεΣυνάντηση μ ενα παλιό μέλος,μου συστήθηκε σαν ΝΤΟΥΣΑΝ ΜΠΑΣΚΕΒΙΤΣ ,επειδή δεν έχει προφίλ πια, μου είπε να παραθεσω φωτο μας και να γράψω ότι ευχαριστήθηκε απίστευτα πολύ το ραντεβού μας ,όπως κι εγώ εξάλλου!!
Αυτό είναι καλημέρα... Ευχαριστούμε κυρία JoΚαλημερούδια!
2η φορά τον είδα,κι ηθελε να στείλει χαιρετισμους στα παλαιά μέλη εδω!βρε τον ντουσαν, του φεξε
Καλησπέρα μωράκι !Αυτό είναι καλημέρα... Ευχαριστούμε κυρία Jo
Καλά τον καβαλησες αλογο κούρσας, γαμηθήκατε καλά.. μπράβο!Συνάντηση μ ενα παλιό μέλος,μου συστήθηκε σαν ΝΤΟΥΣΑΝ ΜΠΑΣΚΕΒΙΤΣ ,επειδή δεν έχει προφίλ πια, μου είπε να παραθεσω φωτο μας και να γράψω ότι ευχαριστήθηκε απίστευτα πολύ το ραντεβού μας ,όπως κι εγώ εξάλλου!!
Ειμαι εργάτρια...δεν σταματώ με τπτΚαλά τον καβαλησες αλογο κούρσας, γαμηθήκατε καλά.. μπράβο!
Αχόρταγο μουνι..θα φέρω κ δύο φιλουςΕιμαι εργάτρια...δεν σταματώ με τπτ
..ουτε διαλλειμα στο ενδιάμεσο χρειάζομαι!!
Θυμάμαι ένας κύριος μου ειχε πει κάποτε.."κουράζεσαι ποτε ρε συ;!Δεν έχεις αφήσει την πουτσα μου ήσυχη εδω και ωρα..πρέπει ν αρχίσω βιταμίνες μαζί σου"
...το φετιχ μου τα μεγάλα σχήματα (με άνδρες)Αχόρταγο μουνι..θα φέρω κ δύο φιλους
ΠατουσαρεςΚαλη εβδομάδα να έχουμε!
Και διαθέσιμες για παιχνιδάκια...!!!Πατουσαρες
Ωραιες αναμνησεις...Καλη εβδομάδα να έχουμε!
Χαίρομαι που είναι όμορφες αγορι...Ωραιες αναμνησεις...
Καλησπέρα αγορι!Παρε με τηλ οποτε θες και θα τα πουμε αναλυτικά!Καλησπέρα Τζοάννα,στον χώρο σου σε βρίσκουμε ή μόνο Μάντισον;