barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.351
- Πόντοι
- 5.506
Μη με καταδωσετε κυρία για το ανακόντα(ΚΙ), καραδοκούν οι παραδίπλα παππού/τσουνοι και θα με αποβάλουν από την κοινότηταΚοπλιμέντα βρε ψάχνεις...;!!αχ αχ εσυ..!
Μη με καταδωσετε κυρία για το ανακόντα(ΚΙ), καραδοκούν οι παραδίπλα παππού/τσουνοι και θα με αποβάλουν από την κοινότηταΚοπλιμέντα βρε ψάχνεις...;!!αχ αχ εσυ..!
Σε ευχαριστώ κι εγώ Τζοάννα μου...μετα απο τοσο καιρό που το λέγαμε,βρεθηκαμε..κι ήταν σούπερ!!Ευγενικό και παθιασμενο αγορι μου!
Σ ευχαριστώ πολυ για όλα!
Καλημέρα αγορακι μου!Καλημερα σας κυρια Ιωαννα! Προσκυνω τη μεγαλειοτητα σας!
Την καλημέρα μου, τα φιλιά μου και δρόμο για δουλειά!
![]()
Γεια σου ρε jo με τα ωραια σου,Την καλημέρα μου, τα φιλιά μου και δρόμο για δουλειά!
![]()
Ζακέτα να βάλεις!Την καλημέρα μου, τα φιλιά μου και δρόμο για δουλειά!
![]()
Ποτέ φρόνιμη εγω!!
Ζακέτα έβαλα βρακι όχι !!Ζακέτα να βάλεις!
Έχει κρυο σήμερα!
Ζακέτα έβαλα βρακι όχι !!Ζακέτα να βάλεις!
Έχει κρυο σήμερα!
Ετσι σε θελω.Ποτέ φρόνιμη εγω!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ζακέτα έβαλα βρακι όχι !!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ζακέτα έβαλα βρακι όχι !!
....στο Μάντισον σήμερα παω απο μεσα ξεβρακωτη ,αλλα με παλτό και μπότες ,προσέχω λιγο χαχαχχαχχαχχαχα!!Ετσι σε θελω.
Ξεβρακωτη ναι, φρονιμη οχι!
Ακούω να με φωνάζει ή απλά τρελάθηκα με αυτό που βλέπω;;Να βάλω μια φωτο το μουνακι μου να επανέλθουμε στα του νηματος ..
![]()
...σε αναζητά ρε λατρεία..Ακούω να με φωνάζει ή απλά τρελάθηκα με αυτό που βλέπω;;
Θα φας σπιτικό φαγητό;(εχω να παω καπου το βραδυ)
![]()
Δηλαδη αν δεν κάνω ραντεβού θα πρέπει να είμαι με τον γιατρό;!Πριτς!!Είμαι καλεσμένη καπου σούπερ... εχω έντονη κοινωνική ζωή!Θα φας σπιτικό φαγητό;
Κρέμασε το στρίγκ να σε κυκλοφορήσω εγω καθως σου πρέπει καλη μου joΔηλαδη αν δεν κάνω ραντεβού θα πρέπει να είμαι με τον γιατρό;!Πριτς!!Είμαι καλεσμένη καπου σούπερ... εχω έντονη κοινωνική ζωή!
Καλά να περάσεις κοριτσάρα μου!!!Δεν θα κάνω αλλά ραντεβού σήμερα(εχω να παω καπου το βραδυ), αύριο μεσημέρι και μετά διαθέσιμη(για λίγα επιλεκτικά),αρα στο τηλ θ απαντώ απ αύριο πάλι
Φιλάκια αγοράκια μου!
![]()