Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.652
Με το μουνακι μου;Αυτή είναι φωτό καταπληκτική!
Με το μουνακι μου;Αυτή είναι φωτό καταπληκτική!
...εσυ στάνταρ με γνωρίζεις πολυ καλά αγορι...ευχαριστώ πολυ για τα καλά σου λόγια με τιμούν!Τι να πρώτο πω για την γυναικάρα αυτή ;
συζήτηση απίστευτη .
Βλέμμα απίστευτο.
Κορμί απίστευτο
Η καλύτερη πίπα με διάφορα. Και σε κοιτάει απίστευτα. Στα του σεξ αντέχει πάρα πολύ. Η καλύτερη με διάφορα
Τοο μουννακι σουυΜε το μουνακι μου;
Ωχ ωχ ωχ Παναγιά μου!!!Αύριο θα σου κάνω περισσότερα καυλιαρη...
Ναι είναι πολύ ωραίες αυτές οι εστιασμένες φωτογραφίες!!Με το μουνακι μου;
OMG ποιον υπερτυχερό 7,5ποντο παππούλη καταπίνεις...δεν μπορώ να πολυμπαινω,αλλα δεν σας ξεχνώ!
Βομβαρδισμός απο τηλ για ραντεβού, αλλα κάνω μέχρι εκεί που θεωρώ ότι δινω το 1000% της καυλας μου ,μετα σταματώ.
Επίσης προτεραιότητα για μένα έχει οποιος κλείσει πρώτος ειτε σταθερος ειτε νέος (αν επιλέξω).
*Να πω ένα ευχαριστώ στα παιδιά που είδα πρώτη φορά αυτές τις ημέρες κι έγραψαν για μένα!!!
Ουδείς εξ ημών, κύριε.OMG ποιον υπερτυχερό 7,5ποντο παππούλη καταπίνεις
Κοπλιμέντα βρε ψάχνεις...;!!αχ αχ εσυ..!OMG ποιον υπερτυχερό 7,5ποντο παππούλη καταπίνεις
...μετα απο τοσο καιρό που το λέγαμε,βρεθηκαμε..κι ήταν σούπερ!!Ευγενικό και παθιασμενο αγορι μου!Τζοάννα μου εσύ υπέροχη... Άργησα πολύ να σε γνωρίσω αλλά φρόντισες και με απογείωσες... Σε φιλώ γλυκά και πάλι από αυτό εδώ το μετερίζι...
Μόνο όμορφες σκέψεις για σένα !
Μη με καταδωσετε κυρία για το ανακόντα(ΚΙ), καραδοκούν οι παραδίπλα παππού/τσουνοι και θα με αποβάλουν από την κοινότηταΚοπλιμέντα βρε ψάχνεις...;!!αχ αχ εσυ..!
Σε ευχαριστώ κι εγώ Τζοάννα μου...μετα απο τοσο καιρό που το λέγαμε,βρεθηκαμε..κι ήταν σούπερ!!Ευγενικό και παθιασμενο αγορι μου!
Σ ευχαριστώ πολυ για όλα!
Καλημέρα αγορακι μου!Καλημερα σας κυρια Ιωαννα! Προσκυνω τη μεγαλειοτητα σας!
Την καλημέρα μου, τα φιλιά μου και δρόμο για δουλειά!
Γεια σου ρε jo με τα ωραια σου,Την καλημέρα μου, τα φιλιά μου και δρόμο για δουλειά!
Ζακέτα να βάλεις!Την καλημέρα μου, τα φιλιά μου και δρόμο για δουλειά!
Ποτέ φρόνιμη εγω!!
Ζακέτα έβαλα βρακι όχι !!Ζακέτα να βάλεις!
Έχει κρυο σήμερα!
Ζακέτα έβαλα βρακι όχι !!Ζακέτα να βάλεις!
Έχει κρυο σήμερα!
Ετσι σε θελω.Ποτέ φρόνιμη εγω!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ζακέτα έβαλα βρακι όχι !!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ζακέτα έβαλα βρακι όχι !!