Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.660
Τα φιλιά μου και την αγάπη μου...Κουκλαρα μου υπεροχη..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ευχαριστώ μωρακι!!Πανέμορφη γυναίκα με ένα που θα το ζήλευαν πολλές
Τα φιλιά μου και την αγάπη μου...Κουκλαρα μου υπεροχη..
Ευχαριστώ μωρακι!!Πανέμορφη γυναίκα με ένα που θα το ζήλευαν πολλές
Ευχαριστώ πολύ!!!Μπραβο ρε φιλε, εσκασα στα γελια! Aπαιχτο!!!
"Ήμουνα κι εγώ εκεί,Καλημερούδια!
Πανέμορφη Jo. Θέλω να δω από κοντά το νέο απίστευτο κούρεμα!Καλημερούδια!
Γειά σου μωράκι!!!"Ήμουνα κι εγώ εκεί,
μ' ένα κόκκινο βρακί"!!!
Πανέμορφη φωτό, πανέμορφη γυναίκα!!!
Υπερβολικά ντυμένη όμως!!!
Ίσως γιατί έπιασε κρύο!
Χα χα χα!!!
Οποτε θες ξανά με χαρά!!!Πανέμορφη Jo. Θέλω να δω από κοντά το νέο απίστευτο κούρεμα!
Και όχι μόνο φυσικά.
Γλυκές καλησπέρεςΚαλημερούδια!
Καλησπέρα αγοράκι!Γλυκές καλησπέρες
Απλα δεν εξυπηρετεί όλους αυτό το χοτελ αλλά οκ για ένα ραντεβούΠαιδιά...έλεος..πραγματικά έλεος..το γράφω υπογραφή, το γράφω παντού..το λενε όλοι...μονο Μάντισον παω πουθενά αλλού..γιατί μ ενοχλείτε με το να μου ζητάτε αλλα χοτελ;!!Γι αυτό κράτησα σταθερό το δωρο μου,που κανονικά έπρεπε ν ανέβει για πλάκα ...!!!με τόση ζήτηση και με τόσα που προσφέρω, για να μπορείτε να δίνετε το χοτελ!Δεν μιλώ για σταθερούς που έρχονται εκεί ετσι κι αλλιώς χρόνια, αλλα γι άτομα καινούργια που με ρωτάνε ότι ναναι!
Ουτε μηνύματα εδω θ αφήνετε για ραντεβού, δεν με νοιάζει τι κάνουν άλλες, εγω ετσι δουλεύω, τηλεφωνικά & Μάντισον
Γλυκέ μου, σεβαστό απόλυτα, όπως σεβαστό το πως δουλεύω εγώ .Δεν θελω και δεν έχω ανάγκη να τρέχω πουθενα για κανέναν(κατά πόσο γι άτομα άγνωστα που ίσως και να κοροϊδεύουν,διαβάζω σκηνικά σ αλλες κοπέλες ..)σορυ αν ακούγεται κάπως, αλλά δεν είμαι τυπικα, cg ,.καυλες συντηρώ πλέον,(δεν το κάνω αυτο για να βιοποριζομαι σώνει και καλά, ) αλλο αν ξεσκιζομαι στα ραντεβού (όταν φυσικα εχω καυλες ),αρα κονομαω, εννοείται.Απλα δεν εξυπηρετεί όλους αυτό το χοτελ αλλά οκ για ένα ραντεβού
Να κανεις και ενα Madison South για τις ζυγες μερες !!!!!!!Γλυκέ μου, σεβαστό απόλυτα, όπως σεβαστό το πως δουλεύω εγώ .Δεν θελω και δεν έχω ανάγκη να τρέχω πουθενα για κανέναν(κατά πόσο γι άτομα άγνωστα που ίσως και να κοροϊδεύουν,διαβάζω σκηνικά σ αλλες κοπέλες ..)σορυ αν ακούγεται κάπως, αλλά δεν είμαι τυπικο cg ,.καυλες συντηρώ πλέον,(δεν το κάνω αυτο για να βιοποριζομαι σώνει και καλά, ) αλλο αν ξεσκιζομαι στα ραντεβού όταν φυσικα εχω καυλες ,αρα ναι, κονομαω, εννοείται.
Είμαι ξεκάθαρη και δεν υποχρεωνω κανέναν για τπτ.Με κουράζει ομως να μου ζητούν, και να μου την λενε γι αλλα χοτελ.Ας πάρουν κοπελες που πάνε σ αλλα χοτελ, γιατί κολλάνε /επιμένουν με μένα;
Βρε βρε που σαι εσυ..στα Παρισια πάλι;!χεχεχεχε!Να κανεις και ενα Madison South για τις ζυγες μερες !!!!!!!
Μου λειψεςΒρε βρε που σαι εσυ..στα Παρισια πάλι;!χεχεχεχε!
Ψευτη....αλήθεια βρε;!Μου λειψες
ΝααααααααιιιιιιιιιιιιιιιιιιΨευτη....αλήθεια βρε;!
Κάτι ήθελα τώρα να σου πω διαβάζοντας το νήμα και με το που είδα την φωτό αυτή, το ξέχασα!!!Να βάλω μια φωτο το μουνακι μου να επανέλθουμε στα του νηματος ..
Αύριο θα σου κάνω περισσότερα καυλιαρη...Κάτι ήθελα τώρα να σου πω διαβάζοντας το νήμα και με το που είδα την φωτό αυτή, το ξέχασα!!!
Να, αυτά μου κάνεις τώρα!!!!