Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 175.894
Αχ τ αγορι μου που λατρεύει πατουσακια!!Ανά γεια σου!!!!
Αχ τ αγορι μου που λατρεύει πατουσακια!!Ανά γεια σου!!!!
Τόσο τρυφερό ούτε 20αρες δεν έχουν. Είσαι σκέτη φωτιά...Άργησα να καλημερισω, λογω 2 πρωινών καυλιαρηδων κυριων, που με κράτησαν απασχολημένη...!!!
![]()
![]()
Ευχαριστώ κουκλάκι μου...ξέρεις εσυ!!Τόσο τρυφερό ούτε 20αρες δεν έχουν. Είσαι σκέτη φωτιά
Αλλοίμονο. Γνωρίζω και πολύ μάλιστα. Μια υπενθύμιση επιβάλλεταιΕυχαριστώ κουκλάκι μου...ξέρεις εσυ!!
Κώλος δεν είναι Jo μου αυτός,Καληνύχτα αγοράκια..με όνειρα πονηρά..
![]()
Μπραβο ρε φιλε, εσκασα στα γελια! Aπαιχτο!!!Κώλος δεν είναι Jo μου αυτός,
είναι μια οπτασία,
φλεβίτη έβγαλε ο πούτσος μου,
απ' την ορθοστασία!!!
Έλα και πάρε τον ξανά,
μου πρήστεικαν τα τρία,
και κάνε με την σούφρα σου,
μια φυσιοθεραπεία!!!
Γεια σου ρε Μάνο με τα ωραια σου χαχαχαχαχα!!Κώλος δεν είναι Jo μου αυτός,
είναι μια οπτασία,
φλεβίτη έβγαλε ο πούτσος μου,
απ' την ορθοστασία!!!
Έλα και πάρε τον ξανά,
μου πρήστεικαν τα τρία,
και κάνε με την σούφρα σου,
μια φυσιοθεραπεία!!!
Κουκλαρα μου υπεροχη..Καλημερούδια!
![]()
Πανέμορφη γυναίκα με ένα που θα το ζήλευαν πολλέςΚαλημερούδια!
![]()
Τα φιλιά μου και την αγάπη μου...Κουκλαρα μου υπεροχη..
Ευχαριστώ μωρακι!!Πανέμορφη γυναίκα με ένα που θα το ζήλευαν πολλές![]()
Ευχαριστώ πολύ!!!Μπραβο ρε φιλε, εσκασα στα γελια! Aπαιχτο!!!
"Ήμουνα κι εγώ εκεί,Καλημερούδια!
![]()
Πανέμορφη Jo. Θέλω να δω από κοντά το νέο απίστευτο κούρεμα!Καλημερούδια!
![]()
Γειά σου μωράκι!!!"Ήμουνα κι εγώ εκεί,
μ' ένα κόκκινο βρακί"!!!
Πανέμορφη φωτό, πανέμορφη γυναίκα!!!
Υπερβολικά ντυμένη όμως!!!
Ίσως γιατί έπιασε κρύο!
Χα χα χα!!!
Οποτε θες ξανά με χαρά!!!Πανέμορφη Jo. Θέλω να δω από κοντά το νέο απίστευτο κούρεμα!
Και όχι μόνο φυσικά.![]()
Γλυκές καλησπέρεςΚαλημερούδια!
![]()
Καλησπέρα αγοράκι!Γλυκές καλησπέρες
Απλα δεν εξυπηρετεί όλους αυτό το χοτελ αλλά οκ για ένα ραντεβούΠαιδιά...έλεος..πραγματικά έλεος..το γράφω υπογραφή, το γράφω παντού..το λενε όλοι...μονο Μάντισον παω πουθενά αλλού..γιατί μ ενοχλείτε με το να μου ζητάτε αλλα χοτελ;!!Γι αυτό κράτησα σταθερό το δωρο μου,που κανονικά έπρεπε ν ανέβει για πλάκα ...!!!με τόση ζήτηση και με τόσα που προσφέρω, για να μπορείτε να δίνετε το χοτελ!Δεν μιλώ για σταθερούς που έρχονται εκεί ετσι κι αλλιώς χρόνια, αλλα γι άτομα καινούργια που με ρωτάνε ότι ναναι!
Ουτε μηνύματα εδω θ αφήνετε για ραντεβού, δεν με νοιάζει τι κάνουν άλλες, εγω ετσι δουλεύω, τηλεφωνικά & Μάντισον
Γλυκέ μου, σεβαστό απόλυτα, όπως σεβαστό το πως δουλεύω εγώ .Δεν θελω και δεν έχω ανάγκη να τρέχω πουθενα για κανέναν(κατά πόσο γι άτομα άγνωστα που ίσως και να κοροϊδεύουν,διαβάζω σκηνικά σ αλλες κοπέλες ..)σορυ αν ακούγεται κάπως, αλλά δεν είμαι τυπικα, cg ,.καυλες συντηρώ πλέον,(δεν το κάνω αυτο για να βιοποριζομαι σώνει και καλά, ) αλλο αν ξεσκιζομαι στα ραντεβού (όταν φυσικα εχω καυλες ),αρα κονομαω, εννοείται.Απλα δεν εξυπηρετεί όλους αυτό το χοτελ αλλά οκ για ένα ραντεβού