Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 176.042
Γύρισα 4, μόλις ξύπνησα κ πίνω καφέ.. θα τα πούμε σε λιγο αγορακι!Αναμενουμε φψτορεπορταζ απ τη χθεσινοβραδυνη εξοδο
Τελευταία τροποποίηση:
Γύρισα 4, μόλις ξύπνησα κ πίνω καφέ.. θα τα πούμε σε λιγο αγορακι!Αναμενουμε φψτορεπορταζ απ τη χθεσινοβραδυνη εξοδο
Καλημέρα και καλά ξυπνητούρια JoΝα πω κι εγώ την καλημέρα μου αν και κοιμάμαι ορθια ακόμη ...!
![]()
Ευχαριστώ μωρο!!καλημέρα!Καλημέρα και καλά ξυπνητούρια Jo
Τέλειο gif!!!!!!!!!
Να πω κι εγώ την καλημέρα μου αν και κοιμάμαι ορθια ακόμη ...!
![]()
Σ αρέσει ε;;!!χαχαχαχα!!
Σ αρέσει ε;;!!χαχαχαχα!!
Καλημερούδια!
Καλημερα κοριτσαρα!Να πω κι εγώ την καλημέρα μου αν και κοιμάμαι ορθια ακόμη ...!
![]()
Σωστο ντυσιμο για το κρύο, ευγε joΝα πω κι εγώ την καλημέρα μου αν και κοιμάμαι ορθια ακόμη ...!
![]()
...σε βάρκα, μ έναν βαρκάρη μούρλια χαχαχαχα!Καλημερα κοριτσαρα!
Σε παπορο εισαι και επιασε φορτουνα!!!!!
![]()
....προβληματισμούς σοβαρούς θέτουν τ αγόρια...χαχαχαχαχαχα!Μας αφησες νωρις χθες και αναγκαστηκαμε να παμε σε ενα νέο νημα που αγγιζει τα προβλήματα του συγχρονου έλληνα![]()
Μην αρπαξεις και κανενα κρυωμα!....στο Μάντισον σήμερα παω απο μεσα ξεβρακωτη ,αλλα με παλτό και μπότες ,προσέχω λιγο χαχαχχαχχαχχαχα!!
Δεν υπάρχουν αλλου στον πλανητη τα θεματα που ανοιγονται στο μπου,...σε βάρκα, μ έναν βαρκάρη μούρλια χαχαχαχα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
....προβληματισμούς σοβαρούς θέτουν τ αγόρια...χαχαχαχαχαχα!
Κανονικά με το δεξί ....αλλά όταν θέλω να ξεγελάσω το μυαλό μου πως μου τον παίζει γκόμενα βαράω με το ζερβοΔεν υπάρχουν αλλου στον πλανητη τα θεματα που ανοιγονται στο μπου,
Ακου λεει πως τον παιζετε με το δεξι ,αριστερο ,και με τα δυο,
Πως γινεται με τα δυο , ουτε με το λαστιχο ποτισματος γινεται ..
Πω πω πωΕχω αρκετά αγορια που "λατρεύουν "κωλαρακι μου..πατουσακια μου.. ,ας βάλω ένα νεο παιχνιδιαρικο gif για ολα τα γούστα...
![]()
Κωλαρακι η πατουσακια ,σ αρεσαν;Πω πω πω
Τι άσκηση είναι αυτή ??? Ποιον μυ γυμνάζει ???Εχω αρκετά αγορια που "λατρεύουν "κωλαρακι μου..πατουσακια μου.. ,ας βάλω ένα νεο παιχνιδιαρικο gif για ολα τα γούστα...
![]()
... το ποδαρακι χαριτωμένα σηκώνω ρε μωροοοο...!!Τι άσκηση είναι αυτή ??? Ποιον μυ γυμνάζει ???
και κατα τα αλλα τους πειραζει που τους φερονται οι γυναικες σαν ελεεινιδεςΔεν υπάρχουν αλλου στον πλανητη τα θεματα που ανοιγονται στο μπου,
Ακου λεει πως τον παιζετε με το δεξι ,αριστερο ,και με τα δυο,
Πως γινεται με τα δυο , ουτε με το λαστιχο ποτισματος γινεται ..