Διαγραμμένο μέλος 226356
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2022
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Bachelor κάνεις;
...αν είμαι σε φάση που γουστάρω κατι τετοιο,ναι κανω,και συνήθως με μεγάλη επιτυχία σε αυτά τα ομαδικά παιχνίδια.. απλα δεν θέλω γυναίκες στο σχήμα (δεν με τραβούν ερωτικά )Bachelor κάνεις;
Έχουμε μπατσελορ αραχωβα το άλλο σκ δες το και πες μου...αν είμαι σε φάση που γουστάρω κατι τετοιο,ναι κανω,και συνήθως με μεγάλη επιτυχία σε αυτά τα ομαδικά παιχνίδια.. απλα δεν θέλω γυναίκες στο σχήμα (δεν με τραβούν ερωτικά )
Συνάντηση με την Τζο πριν λίγο καιρό σε ξενοδοχείο. Πολύ δυνατό μιλφ. Με φοβερό σώμα για την ηλικία της. Τα δίνει όλα στον αγώνα. Αξίζει μια επίσκεψη για αυτούς που γουστάρουν μεγαλύτερες.
Καλημερα μωρο μου!Καλημέρα καύλα
Σ ευχαριστώ αγόρι,τωρα ειδα ποστ σου,για να το λες,μάλλον μ έχεις δοκιμάσει!Η καλύτερη!!!
Καλημέρα, Μιλφαρα της καρδιάς μας.!Καλημερούδια μας...ρε αγορακια μου, το γράφω παντού σε όλες τις σελίδες,οχι μηνύματα, μόνο τηλεφωνικά μιλω ..κάντε τον κόπο να διαβάζετε τις πληροφορίες, είναι κουραστικό να λέω τα ιδια.. Και ΔΕΝ παω πουθενά αλλού ,περαν ΜΆΝΤΙΣΟΝ,το γράφω κι αυτό.
Καλησπέρα αγοράκι μου!!Καλημέρα, Μιλφαρα της καρδιάς μας.!
Χρόνια πολλά καυλιαρικο μου αγορι ,από μένα κι εκ μερους και των άλλων αγοριών εδω!!Χρονια πολλα κοριτσαρα!!!!
Καλες γιορτες!!
Και στους υπολοιπους του νηματος σου!
Τετοια ελεγε και η τσαπανιδουΚαλημέρα καύλα!!!
Έρχεται το 2024 να μας μπει με φόρα!!!!
Καλημέρα καυλιαρη μου,καλή χρονιά με υγεία να έχουμε!!Καλημέρα καύλα!!!
Έρχεται το 2024 να μας μπει με φόρα!!!!
Καλημέρα!!!Καλημέρα αγορακια μου!!
Με καυλες !!