Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.079
- Πόντοι
- 11.146
....τωρα μιλας σωστα!!!!Καλημέρα και χρόνια πολλά με άπειρες καυλες!!
....τωρα μιλας σωστα!!!!Καλημέρα και χρόνια πολλά με άπειρες καυλες!!
Καλα Χριστούγεννα αγοράκια και κοριτσάκια του μπου!!Υγεία, ευτυχία κι επιτυχίες στη ζωή όλων μας!!
Σας φιλώ γλυκά ,απ αύριο στον αγωνα!
Ω ρε ομορφιες χεχεχεχε!!
Χρόνια πολλά μωράκι μου,υγεία και καυλες!!Kαλη Πρωτοχρονιά στην απόλυτη καυλα του σάιτ.
Η καυλα δεν σου έλειψε ποτέ και φροντίζεις να μας το θυμίζειςΤην καλημέρα μου στ αγοράκια!
Με καυλες παντα ...
Ωραιο το κωλαρακι αλλά έχεις καιρό να ανεβάσεις μια πιπαραΤην καλημέρα μου στ αγοράκια!
Με καυλες παντα ...
Χρόνια πολλά Jo, με υγεία. Να είσαι ευτυχισμένη!Καλημέρα και χρόνια πολλά με άπειρες καυλες!!
Χρόνια πολλά Jo, με υγεία. Να είσαι ευτυχισμένη!
Αν, λέμε αν, είμαι εγώ αυτός που σε έπεισε ότι σου πάνε οι κάλτσες, τα καλσόν κλπ είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό.
Είσαι κουκλάρα με απίστευτο νεανικό κορμί έτσι κι αλλιώς, αλλά κάτι τέτοιες λεπτομέρειες σαν τις κάλτσες με μπότες, γόβες, το αλυσιδάκι στο πόδι κλπ εμένα προσωπικά απογειώνουν την καύλα μου!!!
Είσαι Θεάρα!
...μέχρι να μην μπορώ να πάρω τα πόδια μου θα κάνω σεξ...αλλα και πιπες!!!!Η καυλα δεν σου έλειψε ποτέ και φροντίζεις να μας το θυμίζεις
Να κάνεις ομοίωμα με τις τρυπούλες σου για να βολευομαστε αν κρεμάσεις τα στριγκακια σου...μέχρι να μην μπορώ να πάρω τα πόδια μου θα κάνω σεξ...αλλα και πιπες!!!!
Η jo πρέπει να μπει στο μουσείο των κέρινων ομοιωμάτων της Madame Tussauds στο Λονδίνο!!!Να κάνεις ομοίωμα με τις τρυπούλες σου για να βολευομαστε αν κρεμάσεις τα στριγκακια σου
Αχ αυτά διαβάζουν τα ζηλιάρικα, και τι θα τα κάνουμε μετά χαχαχαχαχα!!Η jo πρέπει να μπει στο μουσείο των κέρινων ομοιωμάτων της Madame Tussauds στο Λονδίνο!!!
Και ένα χυσιμο στο στοματάκι καθόλου δεν θα μας χάλαγε..από αυτά τα γρήγορα που ανεβάζει η θεία Τζο και μας σηκώνει όρθιους στο δευτερόλεπτο..Ωραιο το κωλαρακι αλλά έχεις καιρό να ανεβάσεις μια πιπαρα
Τα πάντα έχει η θεία Τζο άτακτε νεαρέ μου..έψαξα αρχεία μουΚαι ένα χυσιμο στο στοματάκι καθόλου δεν θα μας χάλαγε..από αυτά τα γρήγορα που ανεβάζει η θεία Τζο και μας σηκώνει όρθιους στο δευτερόλεπτο..
Που θα δωρίσεις το πολύτιμο αρχείο σου Τζο????Τα πάντα έχει η θεία Τζο άτακτε νεαρέ μου..έψαξα αρχεία μου
Προβολή συνημμένου 1078318
Που θα δωρίσεις το πολύτιμο αρχείο σου Τζο????
Ανέβασε το ελεύθερα στο ίντερνετ να σε μνημονεύουν ( με το ένα ) οι νέες γενιέςΨάχνω να βρω μουσείο μην χαθεί,είναι πολύτιμο...
Όλες τις πούτσες του μπου έχω χαχαχαχαχα!!