Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.493
Ευχαριστώ πολύ αγοράκι μου, χρόνια πολλά!!Καλημέρα και καλές γιορτές στη πιο καύλα της αθηνα
Ευχαριστώ πολύ αγοράκι μου, χρόνια πολλά!!Καλημέρα και καλές γιορτές στη πιο καύλα της αθηνα
....συνηθες μωρό, η 2η φορα αργεί αρκετά άλλα μπορεί και να μην βγει στον προκαθορισμενο χρόνο(που διαρκούν τα επαγγ ραντεβού)Ξύπνησα με μια μεγάλη απορία και σκέφτηκα ότι η εμπειρία της Τζο και των μεγάλων γαμιαδων εδώ θα με βοηθήσει. Το να τελειώνω πολύ γρήγορα στη πρώτη πίπα, και στο δεύτερο γύρο να μη τελειώνω με τίποτα ότι και να κάνουμε, είναι πρόβλημα?
Ναι θα περιμένουμε την ανάλυσή σου!....συνηθες μωρό, η 2η φορα αργεί αρκετά άλλα μπορεί και να μην βγει στον προκαθορισμενο χρόνο(που διαρκούν τα επαγγ ραντεβού)
Οσο για πιπα,αν είναι καλη, αρκετοί τελειώνουν σχετικά γρήγορα
Θα στο αναλύσω λίγο αργότερα γιατί πρέπει να βγω λογω δουλειάς
Αν είναι όπως η Τζο, την πάτησες, θα σε στραγγίξει, η γυναίκα δεν έχει ενδοιασμό να σε αφήσει να παραμιλάς. Ξέρει και τα καλά της, και τα κακά της, και στοχεύει στο να χρησιμοποιήσει όλα της τα προσόντα για να περάσεις καλά, και να ευχαριστηθεί και αυτή.Ξύπνησα με μια μεγάλη απορία και σκέφτηκα ότι η εμπειρία της Τζο και των μεγάλων γαμιαδων εδώ θα με βοηθήσει. Το να τελειώνω πολύ γρήγορα στη πρώτη πίπα, και στο δεύτερο γύρο να μη τελειώνω με τίποτα ότι και να κάνουμε, είναι πρόβλημα?
Γιατί έκοψες τις πατουσάρες σου; Χρόνια πολλά κάβλα!...να βάλω ένα δωράκι για τ αγόρια μου..
Εμπειρικά θα πω,οταν το αντικείμενο του πόθου σου το έχεις μπροστά σου,το να τελειώσεις γρήγορα είναι δεδομένο, τουτέστιν στη πιπα..οσο περνάει η ώρα κι έχει καταλαγιάσει ο αρχικός ποθος,το να ευχαριστηθείς περισσότερο αυτη την φορά ,εχει μπει για καλά στο μυαλό σου ώστε μπλοκάρεις το 2 τελείωμα(κάποιες φορές το κόβεις..)Ναι θα περιμένουμε την ανάλυσή σου!
Είναι το τέλος του καθρέπτη που έκοψε τα πόδια αγαπη!Γιατί έκοψες τις πατουσάρες σου; Χρόνια πολλά κάβλα!
Μμμμ..μου άρεσε τόσο πολύ η ανάλυση σου. ..εύστοχη!!!Αν είναι όπως η Τζο, την πάτησες, θα σε στραγγίξει, η γυναίκα δεν έχει ενδοιασμό να σε αφήσει να παραμιλάς. Ξέρει και τα καλά της, και τα κακά της, και στοχεύει στο να χρησιμοποιήσει όλα της τα προσόντα για να περάσεις καλά, και να ευχαριστηθεί και αυτή.
Παρακαλώ, χαρά μου άλλωστε να λέω την αλήθεια. Τα φιλιά μου γλυκιά μου Βρετανίδα.Μμμμ..μου άρεσε τόσο πολύ η ανάλυση σου. ..εύστοχη!!!
Φυσικά μονο ένα άτομο που μ εχει δει θα τα γνωριζε αυτά..ευχαριστώ πολύ για τ όμορφο ποστ σου!
Ωωωω!!!Ευχαριστώ αγόρι του...Βορρά!!Παρακαλώ, χαρά μου άλλωστε να λέω την αλήθεια. Τα φιλιά μου γλυκιά μου Βρετανίδα.
Ε, όχι και του Βορρά, εσύ άλλωστε έχεις πιο Βρετανική καταγωγή, μπροστά σου εμείς είμαστε παιδιά του νότου.Ωωωω!!!Ευχαριστώ αγόρι του...Βορρά!!
Αυτό είναι δεδομένο. Κάθε φορά σκέφτομαι γιατί έχω καθυστερήσει και δεν έχω πάει ακόμα με τη Τζο και κάθε φορά λέω πως είμαι αδικαιολόγητος. Από το νέο έτος πρέπει να κάνω δώρο στον εαυτό μου γιατί το έχω αργήσειΑν είναι όπως η Τζο, την πάτησες, θα σε στραγγίξει, η γυναίκα δεν έχει ενδοιασμό να σε αφήσει να παραμιλάς. Ξέρει και τα καλά της, και τα κακά της, και στοχεύει στο να χρησιμοποιήσει όλα της τα προσόντα για να περάσεις καλά, και να ευχαριστηθεί και αυτή.
Πολυχρονος.Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα λόγω της ονομαστική μου γιορτής.
Όλα τα δώρα μου και οι υποχρεώσεις είχαν ολοκληρωθεί εκτός από το δώρο που είχα προγραμματίσει για τον εαυτό μου.
Και η Jo γνωρίζοντας το αυτό μου έκανε δύο δώρα.
Το πρώτο ήταν να με συμπεριλάβει στο σημερινό της πρόγραμμα το οποίο είχε λιγοστά ραντεβού.
Το δεύτερο το ξεπακετάρισα μόνος μου, το "άνοιξα" καλά και το "έσκισα"!!!!
Jo μου, τα λόγια είναι περιττά για να περιγράψω το τι έγινε μεταξύ μας αφού έχουν γραφτεί χιλιάδες σχόλια και περιγραφές στο νήμα μαζί με τις δικές μου!
Εγώ απλά θα σου πω πως είσαι μεγάλη ψωλαρπάχτρα!!!
Όχι δεν το λέω για κομπλιμέντο.
Είναι αλήθεια!
Αγαπάς τον πούτσο όσο εμείς αγαπάμε το μουνί και τον κώλο!
Γουστάρεις να γαμιέσαι όσο γουστάρουμε να γαμάμε!
Εδώ κάνεις την διαφορά με τις άλλες.
Τις άλλες που η νιώθουν το ίδιο και δεν το παραδέχονται ή το κάνουν μηχανικά μόνο για το χρήμα!
Και στις δύο περιπτώσεις αυτές χάνουν και πολλές φορές κι εμείς.
Μαζί σου δεν βγαίνει κάνεις χαμένος!!!
Να έχεις υγεία, χαρά και δύναμη και μια όμορφη νέα χρονιά!
Σ' ευχαριστώ πολύ για το σημερινό νου δώρο!
Ευχαριστώ πολύ!Πολυχρονος.
Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα λόγω της ονομαστική μου γιορτής.
Όλα τα δώρα μου και οι υποχρεώσεις είχαν ολοκληρωθεί εκτός από το δώρο που είχα προγραμματίσει για τον εαυτό μου.
Και η Jo γνωρίζοντας το αυτό μου έκανε δύο δώρα.
Το πρώτο ήταν να με συμπεριλάβει στο σημερινό της πρόγραμμα το οποίο είχε λιγοστά ραντεβού.
Το δεύτερο το ξεπακετάρισα μόνος μου, το "άνοιξα" καλά και το "έσκισα"!!!!
Jo μου, τα λόγια είναι περιττά για να περιγράψω το τι έγινε μεταξύ μας αφού έχουν γραφτεί χιλιάδες σχόλια και περιγραφές στο νήμα μαζί με τις δικές μου!
Εγώ απλά θα σου πω πως είσαι μεγάλη ψωλαρπάχτρα!!!
Όχι δεν το λέω για κομπλιμέντο.
Είναι αλήθεια!
Αγαπάς τον πούτσο όσο εμείς αγαπάμε το μουνί και τον κώλο!
Γουστάρεις να γαμιέσαι όσο γουστάρουμε να γαμάμε!
Εδώ κάνεις την διαφορά με τις άλλες.
Τις άλλες που η νιώθουν το ίδιο και δεν το παραδέχονται ή το κάνουν μηχανικά μόνο για το χρήμα!
Και στις δύο περιπτώσεις αυτές χάνουν και πολλές φορές κι εμείς.
Μαζί σου δεν βγαίνει κάνεις χαμένος!!!
Να έχεις υγεία, χαρά και δύναμη και μια όμορφη νέα χρονιά!
Σ' ευχαριστώ πολύ για το σημερινό νου δώρο!
Όσο σε βλέπω JO μου θα είμαι πολύχρονος!Εισαι υπέροχος παρτενέρ Μάνο μου!!
Κσι με ξέρεις πλέον ότι ειμαι άρρωστη με την πούτσα, αχόρταγη...!Αρκεί ο άλλος να είναι ευχάριστος τύπος και καυλιαρης !!Εσυ έχεις και τα 2!!
Σ ευχαριστώ για συχνή προτίμηση σου με τιμά!!Πολύχρονος και πάλι ψυχη μου!!
Αγόρι μου εσυ όμορφο!!!Όσο σε βλέπω JO μου θα είμαι πολύχρονος!
Γιατί κάθε φορά μαζί σου φεύγω μικρότερος!!!
Στην ηλικία!!!
Γιατί από κάτω φεύγω μεγαλύτερος!!!
Γι αυτό στο έφερα!Αγόρι μου εσυ όμορφο!!!
Το τσάκισα το γλυκό!!