Διαγραμμένο μέλος 238116
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2023
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Θέλω αγκαλίτσες και φιλάκια, μετά από πολλά χυσακια!!!
Νομιζω δεν έχετε παράπονο κυριε μου από την Τζο.. σας τα έδωσε και με το παραπάνω οτι ζητήσατε σήμερα ..!Θέλω αγκαλίτσες και φιλάκια, μετά από πολλά χυσακια!!!
Χρόνια πολλά baby!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΥΛΕΣΚαλημέρα και χρόνια πολλά με άπειρες καβλες!!
Επίσης μωρο μου...εμείς είπαμε κι από κοντά πριν λίγες μέρες, τις ευχές!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΥΛΕΣ
το σέξυ ξωτικόΚαλημέρα και χρόνια πολλά με άπειρες καυλες!!
Ετσι ανοιγες για τα κάλανδα;Καλημέρα και χρόνια πολλά με άπειρες καυλες!!
Αχ μου άρεσε!!Χρόνια πολλά baby!το σέξυ ξωτικό
Επίσης γλυκό αγόρι!!Καλές γιορτές Jo!!!
Ξεμαλλιασμενη με τη ρόμπα..μ έπιασαν στο υπνο χαχαχαχα!Πάντα για το καλο όμως θέλω να μου τα λένε τα παιδάκια!Ετσι ανοιγες για τα κάλανδα;
Και του χρόνου jo !!!Ξεμαλλιασμενη με τη ρόμπα..μ έπιασαν στο υπνο χαχαχαχα!Πάντα για το καλο όμως θέλω να μου τα λένε τα παιδάκια!
χρόνια πολλά κοριτσάκι μουΑχ μου άρεσε!!Χρόνια πολλά baby!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Επίσης γλυκό αγόρι!!
Μούναρος η Τζο.Καλημέρα και χρόνια πολλά με άπειρες καυλες!!
Ετσι θα ηθελα να σε δω την επομενη φορα.. Ξεμαλλιασμενη και με ρομπα..Ξεμαλλιασμενη με τη ρόμπα..μ έπιασαν στο υπνο χαχαχαχα!Πάντα για το καλο όμως θέλω να μου τα λένε τα παιδάκια!
Άντρα μου όμορφε, να εισαι παντα καλα και χαμογελαστος όπως ακριβώς σε ξέρω !Μούναρος η Τζο.
Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα γυναικάρα μου!!!
Απαπαπα...!!Σαν τρελη θα είμαι Χαχαχαχα!!Ετσι θα ηθελα να σε δω την επομενη φορα.. Ξεμαλλιασμενη και με ρομπα..
Καλα Χριστουγεννα κουκλαρα μου..!!!
Κορίτσι μου γλυκό,τώρα είδα τ όμορφο ποστ σου...όταν έμαθα τα της υγείας σου,στο μυαλό μου ήρθεΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΖΟ !
Να περασεις ομορφα στις γιορτες !
Η καινουρια χρονια να εκπληρώσει καθε επιθυμια σου !
Να πω 2 λογια για την τζο αν και δεν την ξερω την κοπελα και μην βαλετε στο μυαλο σας οτι μου ειπε καποιος να γραψω....χαχαχαχαχα!
Δεν την ξερω την τζο οποτε εχω χρονο διαβαζω το νημα της λογο υποχρεωσεων δεν μπορω να μπαινω συχνα !
Οταν περασα μια περιπετεια με την υγεια μου ηταν απο τα πρωτα ατομα που μου εστειλε και στο σαιτ και προσωπικο μηνυμα να μου συμπαρασταθει !
Αυτο εδειξε ηθος μεγαλη καρδια και αξιοπρεπεια !
Ομολογω οτι δεν το περιμενα μιας και δεν γνωριζομαστε !
Δεν θα κανω παραπονα γι αυτους που δεν εστειλαν δεν πειραζει !
Σε ευχαριστω ΤΖΟ να εισαι καλα και παντα να περνας ομορφα !
Τα φιλια μου