Διαγραμμένο μέλος 237936
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2023
- Like
- 108
- Πόντοι
- 0
Καλημερούδια στ αγόρια μου !!
Κωλαρα για τρελα γουστα..
Καλημερούδια στ αγόρια μου !!
Αυτά συμβαίνουν όταν αντί να δώσουν τα χρήματα τους εκεί που πρέπει για να γίνουν καλά, τα τρώνε στις πουτάνες!!!Θα ήθελα να πω κάτι..ένας τύπος ,όχι εδω, σε αλλο σαιτ,γράφει και κατηγορεί κοπέλες με ψεύτικες αναφορές που δεν τις έχει δει καν..!!(εμένα κι άλλες 2 απ οτι έμαθα,στάνταρ υπαρχουν κι αλλες),εγω καθότι έξυπνη, βαση του νικ του, έψαξα αρχεία αποκλεισμενων αριθμών και ο συγκεκριμένος είναι μπλοκ πάνω από χρόνο στο WhatsApp με το ίδιο ακριβώς νικ,όπως και ως τηλ αριθμός
Όταν εγω μπλοκαρω κάποιον συμβαίνουν τα εξής τινά..η ενοχλει ασκοπα, η ζητα εκπτώσεις, η μιλα άσχημα/προσβλητικα ,η πέρασα άθλια .
Το νικ του & το σαιτ,τα έχω φυσικά αν κάποια κυρία θέλει να διασταυρωσει οτιδήποτε..
Αρα αν δείτε κάτι περίεργο στο νημα,θα γνωρίζετε ήδη περι τίνος πρόκειται..
*Έχω παρα πολύ δουλειά για ν ασχολούμαι με τον κάθε κακομοίρη..και το εννοώ..μονο άνθρωποι χωρίς νόημα στην ζωη τους φτιάχνουν φανταστικές δολοπλοκίες..απο την αλλη στανταρ "τσούζει" καποιους/κάποιες(?) που εχω εκατοντάδες σούπερ κριτικες απ όλους οσουςεχω βρεθεί ,και περάσαμε τέλεια!
Τα φιλιά μου στ αγοράκια μου εδω τα γλυκά !!
Ετσι χαιδεψε τη γλυκια τρυπουλα σουΚαλημερούδια στ αγόρια μου !!
Σπρώξε λίγο το δαχτυλάκι σου μέσα και θα δεις ότι θα σου αρέσειΚαλημερούδια στ αγόρια μου !!
Μπα προτιμαει πουτσες.Σπρώξε λίγο το δαχτυλάκι σου μέσα και θα δεις ότι θα σου αρέσει
Ματάκια μου μερες που είναι δεν προλαβαίνουμε να κατουρησουμε, οχι να είμαστε μέσα εδω όλη μέρα!Αυτά συμβαίνουν όταν αντί να δώσουν τα χρήματα τους εκεί που πρέπει για να γίνουν καλά, τα τρώνε στις πουτάνες!!!
Χα χα χα!!!!
Jo μου, όλοι του γιατρού είμαστε απλά αυτοί που το ξέρουν είναι σε καλύτερη κατάσταση από τους άλλους που νομίζουν πως είναι καλά!!!
Καλά Χριστούγεννα μωρό μου.
Δεν σε ξέχασα, έχω πήξει στη δουλειά!
Πως να σε ξεχάσω άλλωστε, δεν ξεχνιέσαι!
Πάντως και στη δουλειά σε θυμάμαι κάτι βράδια και...........
Πάντα αγοράκι!Κωλαρα για τρελα γουστα..
Σήμερα η τρυπούλα χόρτασε...λουτσους!Ετσι χαιδεψε τη γλυκια τρυπουλα σου
Σπρώξε λίγο το δαχτυλάκι σου μέσα και θα δεις ότι θα σου αρέσει
[/QUOTE
Προτιμώ πουλάκι να σπρώξω χααχαχα !!
Καλησπέρα!Την καλησπέρα μου!
Καλησπέρα αγοράκι μου!Καλησπέρα!
Δεν έχω λόγια να πω!!!
Γλυκο μου αγόρι...!!Τα χαμόγελα μας κάθε φορά που βρισκομαστε,λενε τα πάντα,εχουμε φοβερή χημεία!Καλησπέρα. Σήμερα ήμουν από τους τυχερούς που πρόλαβαν να βρεθούν με την Jo. Παρόλα τα αρκετά ραντεβού που έχουμε κάνει τα τελευταία δύο χρόνια κάθε φορά είναι καλύτερη. Δίνει τον καλύτερο της εαυτό και καταφέρνει να δώσει και να πάρει ευχαρίστηση. Αυτό την κάνει να ξεχωρίζει. Φιλάκια, τις ευχές τις είπαμε δια ζώσης.
Καλημέρα όμορφηΚαλημερούδια!Εύχομαι ένα καυλιαρικο Σάββατο να έχουμε..!
Καλημέρα αγορι!Καλημέρα όμορφη
Απίστευτα νεανικό κορμί!!!!Την καλησπέρα μου!
Ευχαριστώ !!!Απίστευτα νεανικό κορμί!!!!
Φιλιά πολλά ΤζοΤην καλησπέρα μου & τα φιλιά μου για ένα όμορφο σαββατόβραδο!
Φιλάκια αγορι!!Φιλιά πολλά Τζο