Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.123
- Πόντοι
- 11.146
Λέγε . Ανωνυμα ειμαστψ εδω, που σε ειδα που σε ξερω
...εχω γραψει κριτικη, για 3 απο τις 4Λέγε . Ανωνυμα ειμαστψ εδω, που σε ειδα που σε ξερω
Ελα λιγο και απ του μητσοτάκη...είστε η αδυναμία μου και το ξέρετε, απλα κάποιες μέρες είμαι φορτωμένη με δουλειές και μπαίνω σφήνα ακόμα και στο δικό μου νημα..!
Μπας και κάνετε ακροαματικοτητα;!Εδώ λειπω από το νήμα μου,και βαράει 330 επισκέπτες χααχαχα!!Ελα λιγο και απ του μητσοτάκη.
Κωλαρα για δαγκωμα.Καλημερούδια!
Τωρα τοδα.Μπας και κάνετε ακροαματικοτητα;!Εδώ λειπω από το νήμα μου,και βαράει 330 επισκέπτες χααχαχα!!
Να τη δαγκώσεις..και μετά να τη πηδήξεις!!!Κωλαρα για δαγκωμα.
Να στη δαγκωνω και να κανεις ουαου ουαου ουαουυ..
Χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα!!!Τωρα τοδα.
333 επιακεπτες, 5 μέλη.
Εχω ενα πολυελαιο για πουλημα, θα τον βαλω εδω να πουληθει
Για τιμωρια μονο θα τη γλειφω και θα τη δαγκωνω.Να τη δαγκώσεις..και μετά να τη πηδήξεις!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα!!!
Και να τουρλώνει τον κώλο βεβαίως βεβαίως!!!Ρε μανία αυτό το κορίτσι... Μόλις δει κρεβάτι να πετάει τα ρούχα της και να ξαπλώνει.
Για κάντο εικόνα!!!Αδερφέ μου??? Να σε ρωτήσω, αν σου έκανε και footjob θα της πήγαινες 7 τριαντάφυλλα???
Αυτό λες;Μπας και κάνετε ακροαματικοτητα;!Εδώ λειπω από το νήμα μου,και βαράει 330 επισκέπτες χααχαχα!!
Άμα έχει "σφιχτά ντουί" σίγουρα!!!Τωρα τοδα.
333 επιακεπτες, 5 μέλη.
Εχω ενα πολυελαιο για πουλημα, θα τον βαλω εδω να πουληθει
Χα χαΆμα έχει "σφιχτά ντουί" σίγουρα!!!
Σ έπιασα μεγάλε!Χα χα
Μπαγιονέ ειναι τα ντουί, δηλαδη σπρωξιμο και γυρισμα.
Αχ φαντάζομαι ρε καυλιαρη!Αυτό λες;
Εδώ λείπεις απ' το κρεβάτι και χύνουμε!!!!
Μάντεψε πως!!!!
Εκτός από φοβερό μου ι και φοβερό κώλο, έχεις και φοβερή φαντασία!!!Αχ φαντάζομαι ρε καυλιαρη!
...αφού έχεις κλείσει ηδη το επόμενο ραντεβού ...σύντομα, πολυ σύντομα!!Jo μου, πότε θα βάλω την μπαγιονέτ μου στα ντουί σου;