manos 1810
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.742
- Πόντοι
- 5.345
...δεν έχω τέτοια θέματα, εμένα θέλει φτύσιμο κι έτοιμο χαχαχαχαχα!Και με ανοιχτά τα φώτα.
Έτσι Jo ;
Καληνύχτα άτακτε καυλιαρη!!Ένας φαρμακοποιός έπαθε διάρροια ο φουκαρας και άφησε τον μικρό μαθητευόμενο στο πόστο του για να πάει να ξαλαφρώσει ο φουκαρας. Οι οδηγίες ήταν: για τον πυρετό ασπιρίνη, για πονοκέφαλο panadol η depon, για πονόδοντο niflamol.
Όταν γύρισε ξαλαφρωμενος, ρώτησε τον μικρό αν υπήρχε κάποιο περιστατικό.
Κι αυτός περήφανος που είχε πάρει πρωτοβουλία του απάντησε:
Ήρθε η Jo και μου είπε:
Μωρό μου δεν σε βλέπω από την καύλα!
Ε και της έδωσα κολύριο!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καληνύχτα όμορφη!!!
Έλα τώρα!!!Καληνύχτα άτακτε καυλιαρη!!
Κοίτα κάτι πράγματα... Φωτιά στα κόκκιναΘα πάω να χαλαρώσω τωρα γιατί πριν λίγο τελείωσα τα ραντεβού μου,αύριο πάλι και με καύλες,αυτο ειναι δεδομένο μαζί μου!
Καλο βραδυ αγοράκια μου!
Τωρα τοδα.
333 επιακεπτες, 5 μέλη.
Εχω ενα πολυελαιο για πουλημα, θα τον βαλω εδω να πουληθει
....ωραιος μαγκα μου!!!!Signed and sealed ... !
Να τον αγορασει η jo αυτον, ο δικος μου ειναι 'κανονικός '
....τρε μπαναλ!!!! Ο αλλος βγαζει μια γκλαμουρια, μια πχιοτηταΝα τον αγορασει η jo αυτον, ο δικος μου ειναι 'κανονικός '
Για να δω, 33 ατομα μας βλεπουν.....τρε μπαναλ!!!! Ο αλλος βγαζει μια γκλαμουρια, μια πχιοτητα
...εκει θα τον πουλησεις ως κοσμημαΓια να δω, 33 ατομα μας βλεπουν.
Αντε γεια, παω στο μητσοτακη
Χίλιες φορές τον λουτσο πορτατιφ!!!Να τον αγορασει η jo αυτον, ο δικος μου ειναι 'κανονικός '
Ένα κύρος...!....τρε μπαναλ!!!! Ο αλλος βγαζει μια γκλαμουρια, μια πχιοτητα
Καλές γιορτές γυναικάρα υπέροχη! Τόσο λιτό και τόσο απέριττο το ντύσιμο σου αγάπη μου που αναδεικνύει την ομορφιά σου!!!Την καλησπέρα και τα φιλιά μου, τρέχω σαν τον Βέγγο σήμερα!!
Λατρεμένε μου φιλε&πελατη φυσικά, σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να περνάς όμορφα..να χαίρεσαι ότι αγαπάς!Καλές γιορτές γυναικάρα υπέροχη! Τόσο λιτό και τόσο απέριττο το ντύσιμο σου αγάπη μου που αναδεικνύει την ομορφιά σου!!!