saxlamaras77
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2023
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
️Καλημερούδια!
️Καλημερούδια!
Δεν έβγαλες όλο τον θάλαμο του ασανσέρ για να μην καυλωσω;;; χαχαχαχα δεν τα κατάφερες. Κάγκελο ο δικός σουΤην καλησπέρα και τα φιλιά μου, τρέχω σαν τον Βέγγο σήμερα!!
Την καλησπέρα μας τζοανα!Την καλησπέρα και τα φιλιά μου, τρέχω σαν τον Βέγγο σήμερα!!
Γλυκό μου μουνακι!!!Καλημερούδια!
...πάντα όρθιος ο αγαπημένος μου λουτσος σου....!!Δεν έβγαλες όλο τον θάλαμο του ασανσέρ για να μην καυλωσω;;; χαχαχαχα δεν τα κατάφερες. Κάγκελο ο δικός σου
Καλησπέρα αγοράκι!!Την καλησπέρα μας τζοανα!
Κι όχι μόνο σ αυτο ε;;Α ρε Κωστα μου,είσαι αδυναμία τρελη & μεγάλη ..!Γλυκό μου μουνακι!!!
Τι γαμισια έχω ρίξει σε αυτό το μουνακι!!!
Αυτη ειναι σωστη καλημερα...Καλημερούδια!
Και εσύ είσαι η μεγάλη μου αδυναμία μου και για αυτό είσαι το στανταρακι μου!!!Κι όχι μόνο σ αυτο ε;;Α ρε Κωστα μου,είσαι αδυναμία τρελη & μεγάλη ..!
Σ αυτη την "δουλειά ",υπάρχουν κάποιες σταθερές σχέσεις ανθρώπων που έρχονται συχνά σ επαφές,κι από την πλευρά του πελάτη κι απο την πλευρά της εργαζόμενης ..με σενα καθε φορά περνάω σούπερ, γιατί πέραν του στυλ σου που γουστάρω, έχεις μια χαμογελαρα τεράστια που σε κάνει ακόμα ομορφότερο απ οτι εισαι(αντικειμενικά είσαι κουκλι),ΠΟΤΕ δεν σ έχω δει με μούτρα..πολλα μπράβο ρε μωρο γι αυτό και μόνο!Και εσύ είσαι η μεγάλη μου αδυναμία μου και για αυτό είσαι το στανταρακι μου!!!
Στο έχω ξαναπεί και εδώ στο φόρουμ, αλλά και από κοντά, είσαι το καλύτερο παιδί στον χώρο μας!!!Σ αυτη την "δουλειά ",υπάρχουν κάποιες σταθερές σχέσεις ανθρώπων που έρχονται συχνά σ επαφές,κι από την πλευρά του πελάτη κι απο την πλευρά της εργαζόμενης ..με σενα καθε φορά περνάω σούπερ, γιατί πέραν του στυλ σου που γουστάρω, έχεις μια χαμογελαρα τεράστια που σε κάνει ακόμα ομορφότερο απ οτι εισαι(αντικειμενικά είσαι κουκλι),ΠΟΤΕ δεν σ έχω δει με μούτρα..πολλα μπράβο ρε μωρο γι αυτό και μόνο!
Το έχω δηλώσει ότι αν δω ξινιλα χαλιέμαι και σταματώ ακομα και το ραντεβού..εχει τύχει( κάποιες ελάχιστες φορές )με κάποιους που αν και μου τηλ παλι να με δουν γιατί
πέρασαν καλά ,εγω αρνήθηκα γιατί κάτι με είχε χαλάσει..
Κοντά νύχια για ευνόητους λόγους.Την καλησπέρα και τα φιλιά μου, τρέχω σαν τον Βέγγο σήμερα!!
..όλη μέρα καυλες εχω,θα το καταλάβεις από το νημα χαχαχαχα!!Αυτη ειναι σωστη καλημερα...
Μουναρααααα...!!!!
...ποτε δεν μ άρεσαν τα μεγάλα..γενικά προτιμώ λιτά και σικατα -οτιδήποτε είναι αυτόΚοντά νύχια για ευνόητους λόγους.
Βεβαια και μ αυτα γινεται δουλίτσα
...αμοιβαία μωρο μου τα αισθηματα..!!Στο έχω ξαναπεί και εδώ στο φόρουμ, αλλά και από κοντά, είσαι το καλύτερο παιδί στον χώρο μας!!!
...είστε ειστε χαχαχχαχχα!Αρειανός κ κακό παιδί δεν γίνεται... είμαστε τα καλύτερα παιδιά!!!
Κατι καταλαβα ηδη απο οσα ειδα.....όλη μέρα καυλες εχω,θα το καταλάβεις από το νημα χαχαχαχα!!
Καλημερούδια!
Κλασικό κομμάτι όπως και Jo!!!Να τον αγορασει η jo αυτον, ο δικος μου ειναι 'κανονικός '
Ετοίμασε γλώσσα για το 2 ραντεβού μας...Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κλασικό κομμάτι όπως και Jo!!!
Καλησπέρα καυλιαρικο μου..!!Έτοιμη και η γλώσσα και η πούτσα!!!!
Καλησπέρα πύρκαυλε!!!!