manos 1810
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.164
- Πόντοι
- 5.345
Η γυναίκα είναι η απόδειξη πως ο Θεός είναι όντως "Θεός"!!!Εσυ αγαπάς ολα τα κορίτσια καυλιαρη μου!!!
Η γυναίκα είναι η απόδειξη πως ο Θεός είναι όντως "Θεός"!!!Εσυ αγαπάς ολα τα κορίτσια καυλιαρη μου!!!
....γιατι;!!!!!μέχρι κωλο σου έδωσα, τι αλλο θες βρε;;!!Εσένα Jo μου ΔΕΝ σε αγαπώ!
Ωραία φωτό αυτή πάντως!!!Καλημέρα αγόρια μου,σαββατοκύριακο θα δουλέψω, Δευτέρα όχι.
Ευχαριστώ ματακια!!Ωραία φωτό αυτή πάντως!!!
Θα σου εξηγήσω το γιατί αφού θες να μάθεις.....γιατι;!!!!!
Μιλούσα στο τηλ βρε χαχαχαχα!!!!Τι έγινε Jo μου;
Μπλόκαρες;
Να μείνουμε στο ξεκωλιασμα!Θα σου εξηγήσω το γιατί αφού θες να μάθεις.
Όταν αγαπάς κάποιον πραγματικά κάνεις για αυτόν τα πάντα.
Δεν υπάρχει σ' αγαπώ πολύ η σ' αγαπώ λίγο.
Υπάρχει μόνο σ' αγαπώ η δεν σ' αγαπώ.
Η αγάπη δεν έχει διαφορά στο ποιον αγαπάς. Αν αγαπάς πραγματικά, το ίδιο αγαπάς την μάνα σου, το ίδιο το παιδί σου, το ίδιο τον φίλο σου, το ίδιο και την γυναίκα σου. ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ.
Ποια είναι η ειδοποιός διαφορά όμως όλων αυτών των προσώπων σε σχέση με την γυναίκα σου; Η διάφορα είναι πως με την γυναίκα σου κάνεις σεξ.
Δεν κάνεις ούτε με την μάνα σου, ούτε με το παιδί σου, ούτε με τον φίλο σου. Η διαφορά είναι πως με την γυναίκα σου είσαι ερωτευμένος. Ο έρωτας σε αντίθεση με την αγάπη είναι συναίσθημα εφήμερο. Αν περάσει και δεν υπάρχει η αγάπη ως βάση σβήνουν όλα.
Εσένα Jo μου και σε γαμάω και σε ξεκωλιάζω!
Άρα;
Τι νιώθω για σένα;
Εσύ τι προτιμάς;
Αγάπη;
Έρωτα;
Ή και τα δύο;
Σιγά μην φύγουμε απ' αυτό!!!!Μιλούσα στο τηλ βρε χαχαχαχα!!!!
Σταμάτα να με μπερδεύεις, ειμσι και ξανθιά!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να μείνουμε στο ξεκωλιασμα!
Σήμερα δεν έκανα ραντεβού, ειχα ηδη ενημερώσει τ αγόρια, ειχα υποχρεώσεις στην άλλη δουλειά μου,όπως και να φτιάξω φρυδι (πρώτη φορά ημιμονιμο,ωραιο είναι!)Μάλλον δουλεύεις τώρα να υποθέσω!
Πάντως όταν μπορείς απάντησε μου.
Έχω περιέργεια να μάθω!!!
..γαμευσιμη!!Σ αγαπώ γι αυτό που είσαι!
Σε γαμάω γι'αυτό που είσαι!
Τι είσαι;
Είδες που καταλήξαμε μωρό μου;Σήμερα δεν έκανα ραντεβού, ειχα ηδη ενημερώσει, ειχα υποχρεώσεις στην άλλη δουλειά μου,όπως και να φτιάξω φρυδι (πρώτη φορά ημιμονιμο,ωραιο είναι!)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
..γαμευσιμη!!
Α,εγω ειμαι βολικό κορίτσι, οτι μου δίνουν το παίρνω,δεν ρωτάω χεχεχε!!Ξέρω πως σου άρεσαν τα τριαντάφυλλα!
Όμως ούτε εσύ, ούτε κανένας άλλος δεν ρώτησε: "γιατί πέντε";
Ένα για το μουνί!Α,εγω ειμαι βολικό κορίτσι, οτι μου δίνουν το παίρνω,δεν ρωτάω χεχεχε!!
Μονο εσυ...μονο εσύ θα το σκεφτόσουν!!Χαχαχαχαχα!Ένα για το μουνί!
Ένα για τον κώλο!
Ένα για το στόμα!
Ένα για το δεξί χέρι!
Ένα για το αριστερό χέρι!
ΠωΈνα για το μουνί!
Ένα για τον κώλο!
Ένα για το στόμα!
Ένα για το δεξί χέρι!
Ένα για το αριστερό χέρι!
Μόνο!!!Μονο εσυ...μονο εσύ θα το σκεφτόσουν!!Χαχαχαχαχα!
Ετσι είναι Μάνο μου..Είπαμε.
Ο άντρας ο σωστός δεν σου γαμαει μόνο το κορμί.
Σου γαμαει το μυαλό και σε κάνει να γελάς!
Το γέλιο και το σεξ μακραίνουν τη ζωή!Ετσι είναι Μάνο μου..
Είναι γνωστό ότι υπάρχει ένας ιδιαίτερος άνδρας στην ζωη μου,ε λοιπόν τ οτι με κάνει κσι γελώ είναι οσο 10 γαμησια μαζι σ απόλαυση!