manos 1810
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.168
- Πόντοι
- 5.345
Επιβεβαιώνω παιδιά.Αγόρια μου γλυκά, θα το αναφέρω ακόμη μια φορά γιατι αυτές τις μέρες άτομα που ξέρω ηδη, ,προσπάθησαν για ραντεβού μαζί μου αλλά δεν το κατάφεραν, διότι στο παρα 5 δεν βρίσκει πλεον κάνεις ..ολα κλείνονται η απο την προηγούμενη η απο νωρίς το πρωί για την υπόλοιπη μέρα.
Στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να εξυπηρετήσω κάποιους όταν θέλουν άμεσα,αλλά είναι αδύνατον!
Όπως επίσης το" κατσε να σκεφτώ να σε πάρω σε λίγο Τζο",πάει πέταξε το πουλάκι,μέχρι να σκεφτείτε εσείς έχει κλείσει ηδη άλλος!
Αρα να είστε σίγουροι και σταθεροί στο τι θέλετε από εμενα ,και με χαρά να σας εξυπηρετησω!
*Επίσης δεν πουλάω & δεν αλλάζω ραντεβού για κανέναν που είναι σταθερός,ώστε να ρίξω καινούργιο πελατη,όλοι στα μάτια μου έχετε τα ιδια δικαιώματα, άρα οποίος κλείσει πρώτος, αυτός προηγείται.
Εγώ έκλεισα με την μια για πρώτη φορά με τη Jo ΑΛΛΑ για Παρασκευή 8 το βράδυ, έκλεισα από την Τετάρτη στις 11 το πρωί και επίσης έκλεισα δωμάτιο στο Madison από την Πέμπτη το πρωί.
Είχα βέβαια κάνει το πρόγραμμα μου και ήξερα τις ελεύθερες μέρες και ώρες μου.
Για τελευταίας στιγμής απόφαση πρέπει να είσαι πολύ τυχερός ώστε να μην έχει πελάτη την δεδομένη χρονική στιγμή, πράγμα απίθανο!!!