Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 171.364
...και μετα στο κυνήγι οι λουτσοι να με πηδηξουν *αλλο που δεν θέλω χαχαχαχα!!Αν βγεις γυμνή θα ξεχωρίσεις σίγουρα
...και μετα στο κυνήγι οι λουτσοι να με πηδηξουν *αλλο που δεν θέλω χαχαχαχα!!Αν βγεις γυμνή θα ξεχωρίσεις σίγουρα
Αχ τι να σε κάνω που τελευταία μέρα θα έφευγα γμτ ,αλλιώς θα σ έτρωγα ολόκληρο.. !!Μάγκες ακόμα δεν ήρθε το κορμί και έγινε χαμός.. Να παίρνουμε σειρά ένας ένας...
Τα βυζάκια μας,γιατί τα εκρυψες;;;Καλημέρα στ αγόρια μου!
Θα ανεβεις καμια φορα Θεσσαλονικη κορμι ατελειωτο;...και μετα στο κυνήγι οι λουτσοι να με πηδηξουν *αλλο που δεν θέλω χαχαχαχα!!
Γειά σου αγόρι!Χαρα μου να σας καυλώνω!ωωω καλημερα σεξουλιαρα, μας εφτιαξες πρωινιατικα (μεσημερι πλεον )
Πωπω την επόμενη φορά τιμωρία βάλε με σύζυγε χαχαχα!!Τα βυζάκια μας,γιατί τα εκρυψες;;;
Βάλε καμία ακόμη τέτοια φωτό Τζοαννα...Γειά σου αγόρι!Χαρα μου να σας καυλώνω!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πωπω την επόμενη φορά τιμωρία βάλε με σύζυγε χαχαχα!!
Κάτι θα κάνω αγόρι,αργότερα όμως γιατί εχω ακόμη λιγη δουλίτσα οκ;!!Βάλε καμία ακόμη τέτοια φωτό Τζοαννα...
Κάτι θα κάνω αγόρι,αργότερα όμως γιατί εχω ακόμη λιγη δουλίτσα οκ;!!
Κρίμα αυτά τα βυζάκια να είναι τόσο τέλεια που να μην χρειάζονται σουτιέν (κρίμα για το σουτιέν)Πωπω την επόμενη φορά τιμωρία βάλε με σύζυγε χαχαχα!!
Τα σιχαίνομαι τα σουτιέν γμτ ..!!!Κρίμα αυτά τα βυζάκια να είναι τόσο τέλεια που να μην χρειάζονται σουτιέν (κρίμα για το σουτιέν)
Τα σουτιεν ειναι ωραια μονο για να βγαινουν!Τα σιχαίνομαι τα σουτιέν γμτ ..!!!
Α μπράβο, για να μην κουράζομαι να βγάζω βάζω,δεν φοράω καθόλου!!!Τα σουτιεν ειναι ωραια μονο για να βγαινουν!
Σουτιεν στα γαλλικα σημαινει κραταω.Α μπράβο, για να μην κουράζομαι να βγάζω βάζω,δεν φοράω καθόλου!!!
Σ ευχαριστώ πολύ!!Σου πανε πολυ τα τιγρε...
Εγω ταρζαν εσυ τζειν κουμπαρα ???Χα χα χα χα ....Μια ομορφη μερα να εχεις..Ρε μανία με τις ηλικίες στο μπου.. οκ ,όλες οι ώριμες κυριες εδω μεσα,είμαστε πάνω απο 70 και σας το κρύβουμε...έχουμε κάνει συμφωνία με τον διάβολο να μην γερνάμε χαχαχχαχχαχα!
Αρκεστείτε στην εικόνα και στην καύλα η οχι που σας βγάζει η εκάστοτε κυρία βρε αγόρια!Εννοείται ότι όποιος ψάχνει 20αρα-30αρα δεν θα ερθει στην Τζο κι αντίστροφα, όποιος θέλει ώριμη,στην Τζο θα πάει κι όχι στην πιτσιρίκα...!
Τεσπα ,νομίζω κωλαρακι δεν έβαλα σήμερα...απαράδεκτη!
Καλημέρα αγορακι μου!!Εγω ταρζαν εσυ τζειν κουμπαρα ???Χα χα χα χα ....Μια ομορφη μερα να εχεις..