Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 171.364
Καλημερούδια στ αγόρια!
Καλημέρα και σε σένα, υπέροχη γυναίκαΚαλημερούδια στ αγόρια!
Καλημέρα αδυναμία μου...Καλημέρα και σε σένα, υπέροχη γυναίκα
...εκτος αυτου, ειναι και συμβολο Δημοκρατιας!!!Σουτιεν στα γαλλικα σημαινει κραταω.
Αυτη ειναι η δουλεια του σουτιεν, κραταει το στηθος.
Οποτε για να ειμαστε κι οι δυο χαρουμενοι ασε να στα κραταω εγω!
Καλημέρα και σε εσένα κουκλί.Καλημερούδια στ αγόρια!
Όπως πάντα όμορφη και ερωτευσιμη ....Καλημερούδια στ αγόρια!
Η δημιουργικη σου ασαφεια ξεπερνα και τον Κασσελακη...εκτος αυτου, ειναι και συμβολο Δημοκρατιας!!!
Χωριζει τη δεξια απο την αριστερα, συγκρατει τις μαζες, ελκυει το λαο και ξεσηκωνει τα πληθη!!!!
Όμορφος ήχος...!!!
Ευχαριστώ πολύ...!!Όπως πάντα όμορφη και ερωτευσιμη ....
Αν μου δείξεις ταυτότητα έρχομαιΡε μανία με τις ηλικίες στο μπου.. οκ ,όλες οι ώριμες κυριες εδω μεσα,είμαστε πάνω απο 70 και σας το κρύβουμε...έχουμε κάνει συμφωνία με τον διάβολο να μην γερνάμε χαχαχχαχχαχα!
Αρκεστείτε στην εικόνα και στην καύλα η οχι που σας βγάζει η εκάστοτε κυρία βρε αγόρια!Εννοείται ότι όποιος ψάχνει 20αρα-30αρα δεν θα ερθει στην Τζο κι αντίστροφα, όποιος θέλει ώριμη,στην Τζο θα πάει κι όχι στην πιτσιρίκα...!
Τεσπα ,νομίζω κωλαρακι δεν έβαλα σήμερα...απαράδεκτη!
Τα αντρικα πληθη σιγουρα!...εκτος αυτου, ειναι και συμβολο Δημοκρατιας!!!
Χωριζει τη δεξια απο την αριστερα, συγκρατει τις μαζες, ελκυει το λαο και ξεσηκωνει τα πληθη!!!!
...κι όμως πριν κάμποσες σελίδες πίσω,εχω βάλει ταυτότητα & βιβλιάριο αθλητικό(χωρίς επίθετο φυσικά αλλα με όνομα & ημερομηνίες), μετα απο πρόκληση δεν μασάω πουθενά ρε συ χεχεχεχεχε!!!Αν μου δείξεις ταυτότητα έρχομαι
Καλημερα κούκλα μαςΚαλημερούδια στ αγόρια!
Αγορι μου όμορφο!!Καλημερα κούκλα μας
Κάθε φορά που μπαίνουμε μας τρελαίνειςΣήμερα το ξέρω ότι μπαίνω" στο φτερό " αγόρια, γιατί είναι αρκετά πιεστικη μέρα ...προσπαθώ να συνδυάσω τα ραντεβού μου & την δουλειά μου, μέχρι στιγμής τα καταφέρνω μια χαρα(οπως παντα!!)
Τελικά δε χρειάζομαι ταυτότηταΣήμερα το ξέρω ότι μπαίνω" στο φτερό " αγόρια, γιατί είναι αρκετά πιεστικη μέρα ...προσπαθώ να συνδυάσω τα ραντεβού μου & την δουλειά μου, μέχρι στιγμής τα καταφέρνω μια χαρα(οπως παντα!!)
Αν μου δείξεις ταυτότητα έρχομαι
...κι όμως πριν κάμποσες σελίδες πίσω,εχω βάλει ταυτότητα & βιβλιάριο αθλητικό(χωρίς επίθετο φυσικά αλλα με όνομα & ημερομηνίες), μετα απο πρόκληση δεν μασάω πουθενά ρε συ χεχεχεχεχε!!!
Χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα!!!!
Καλησπέρα, και καλώς ήρθες!!Καλημέρα και σε εσένα κουκλί.