kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.953
- Πόντοι
- 6.256
Εχει γούστο ο δωρητήςΤο οποίο δεν έχω φορεσει ποτέ ως χρώμα σ εσώρουχο, αλλα το λατρεψα..!θα βγάλω φωτο φορεμένο!
Εχει γούστο ο δωρητήςΤο οποίο δεν έχω φορεσει ποτέ ως χρώμα σ εσώρουχο, αλλα το λατρεψα..!θα βγάλω φωτο φορεμένο!
Πρεπει να εισαι η μοναδικη γυναικα στο bou που παει σουπερ και σκεφτεται να βγαλει φωτο για τους θαυμαστες!Επιτέλους, κατάφερα να παω σούπερ μάρκετ,γιατί με λουτσους δεν χορταίνω ολη μερα χαχαχαχα!!
Περιπτωσαρα,είδες;!χαχαχχαχα!!Πρεπει να εισαι η μοναδικη γυναικα στο bou που παει σουπερ και σκεφτεται να βγαλει φωτο για τους θαυμαστες!
Εισαι απιστευτη!!
Βαλε ξυπνητηρι στις εφταΠροσπαθώ από χθες να βρω χρόνο να πάω μάρκετ...μαμησε τα!!
Α,κανονίστε αύριο, θελω να πάω για πεντικιούρ, μην ζητάτε πρωι πρωι ραντεβού!!
Τέλειο κούρεμα! Το κοντό μαλλί πάει στα όμορφα πρόσωπα. Πρέπει να το δω από κοντά.Kαλημερουδια!
Αγορακι μου εσυ!!Πρεπει να με δεις και με το νέο λουκ..εχεις μεινει στο παλιό !Τέλειο κούρεμα! Το κοντό μαλλί πάει στα όμορφα πρόσωπα. Πρέπει να το δω από κοντά.
Πρέπει να το δω και αυτό (το πεντικιούρ εννοώ!) Έχουμε κι αδυναμίες.Προσπαθώ από χθες να βρω χρόνο να πάω μάρκετ...μαμησε τα!!
Α,κανονίστε αύριο, θελω να πάω για πεντικιούρ, μην ζητάτε πρωι πρωι ραντεβού!!
...Φυσικά.. ολα όσα σ αρέσουν, τα θυμάμαι!!Πρέπει να το δω και αυτό (το πεντικιούρ εννοώ!) Έχουμε κι αδυναμίες.
Απιστευτος κωλος για doggystyleΚι εσείς εδώ;!βάζω κωλαρακι!
Να σαι καλά αγόρι!!Απιστευτος κωλος για doggystyle
Καλημέρα αγορι μου γλυκό!!Μια όμορφη καλημέρα γλυκιά μου jo ...
Καλημέρα καυλιαρη...Καλημέρα ατελείωτη
Καλημέρα μωρόΚαλημέρα στ αγόρια μου!
Καλημέρα κορμί μου εσύ αγαλματένιο !Καλημέρα στ αγόρια μου!
Καλημέρα αγάπη!!Καλημέρα μωρό
Καλημέρα αγορακι!!!Καλημέρα κορμί μου εσύ αγαλματένιο !
Αν βγεις γυμνή θα ξεχωρίσεις σίγουρα..μπα...δεν θέλω να είμαι ιδια με το πλήθος..πάντα μ αρεσε να ξεχωρίζω σε στυλ!
ωωω καλημερα σεξουλιαρα, μας εφτιαξες πρωινιατικα (μεσημερι πλεον )Καλημέρα στ αγόρια μου!