Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 176.060
Μάπα ρε γμτ ....!!Τουλάχιστον έχει καλή κουζίνα το Madison ;;;;
Για να μην πηγαινοέρχεσαι το λέω![]()
Μάπα ρε γμτ ....!!Τουλάχιστον έχει καλή κουζίνα το Madison ;;;;
Για να μην πηγαινοέρχεσαι το λέω![]()
Δε χορταινεις με τους λουτσουςΕπιτέλους, κατάφερα να παω σούπερ μάρκετ,γιατί με λουτσους δεν χορταίνω ολη μερα χαχαχαχα!!
Προβολή συνημμένου 1055382
Προσπαθώ από χθες να βρω χρόνο να πάω μάρκετ...μαμησε τα!!Δε χορταινεις με τους λουτσους
Και ορεγεσαι τους πουτσους
Αγγουρια παιρνεις μαρκετ πας
Και αρχιζεις φακ μα'ι' ασσ
Μην ζορίζεσαι.Προσπαθώ από χθες να βρω χρόνο να πάω μάρκετ...μαμησε τα!!
Α,κανονίστε αύριο, θελω να πάω για πεντικιούρ, μην ζητάτε πρωι πρωι ραντεβού!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!Μην ζορίζεσαι.
Delivery με κάποιον όμορφο που να γαμάει κιόλας (να μην είναι πουστρόνι)
ΥΓ
Αν κάνει και πεντικιουρ, καλύτερα
Θα βγει αγγελία
"Ζητείται ντελιβεράς που να ξέρει και πεντικιουρ"
Είστε έξοχη κυρία Ιωάννα!!!
...εντελώς χύμα ειμαι εδω μωρό..!Είστε έξοχη κυρία Ιωάννα!!!
Εγω σε θελω με κολλητα να ειναι ενα με το κορμι σου!...εντελώς χύμα ειμαι εδω μωρό..!
Άσχετο, αλλά να πω κι ένα fashion trend..τάση φέτος τα oversized ρούχα κι όχι τα κολλητά - παθαίνω πνευμονικο οίδημα-ξεπερασμένο & κιτς ολίγον..
Έτσι είναι η μόδα Τζο ανακυκλώνεται......μπορεί να γυρίσει και εκείνη η εποχή με χαμηλοκαβαλα παντελόνια που φτάνει ο καβάλος μέχρι πίσω από το γόνατο...εντελώς χύμα ειμαι εδω μωρό..!
Άσχετο, αλλά να πω κι ένα fashion trend..τάση φέτος τα oversized ρούχα κι όχι τα κολλητά - παθαίνω πνευμονικο οίδημα-ξεπερασμένο & κιτς ολίγον..
..μπα...δεν θέλω να είμαι ιδια με το πλήθος..πάντα μ αρεσε να ξεχωρίζω σε στυλ!Εγω σε θελω με κολλητα να ειναι ενα με το κορμι σου!
...ακριβώς, και το πιο σωστό είναι να μην φοράμε την μόδα κατά γράμμα ,αλλα να παίρνουμε στοιχεία της και να τα προσαρμόζουμε στο δικό μας στυλ..αυτό το" ειμαστε όλες ίδιες " βαρετό..Έτσι είναι η μόδα Τζο ανακυκλώνεται......μπορεί να γυρίσει και εκείνη η εποχή με χαμηλοκαβαλα παντελόνια που φτάνει ο καβάλος μέχρι πίσω από το γόνατο
Ξεχωριζεις ετσι κι αλλιως!..μπα...δεν θέλω να είμαι ιδια με το πλήθος..πάντα μ αρεσε να ξεχωρίζω σε στυλ!
...αχ,θύμισε μου να σου πάρω μια ωραία πιπα ,μου αρεσε αυτο που έγραψες χεχεχεχε!!Ξεχωριζεις ετσι κι αλλιως!
Μολις εκανα screenshot να ξερεις...αχ,θύμισε μου να σου πάρω μια ωραία πιπα!!
Ωραιο χρώμαΚύριε μου..σας έχω ιδιαίτερη αδυναμία, καθότι σταθερός πελατης μεν,αλλά ταυτόχρονα κι ένας γοητευτικός καυλιαρης άνδρας δε..(εφόσον μεσα απ αυτό ικανοποιω τις καυλες μου,το θεωρώ σημαντικό για τους παρτενέρ μου να μου βγάζουν καυλα κι εμένα)
..νομιζω οτι με άκουσε όλο το Madison αυτη την φορά,ενώ συνήθως είμαι ψιλό αθόρυβη, ανέβασα ένταση...!!
Σ ευχαριστώ για όλα μωρο μου, κάθε φορά,όπως και για την έκπληξη που μου είχες, δωρο απο την αγαπημένη μάρκα εσωρούχων..!!
![]()
Το οποίο δεν έχω φορεσει ποτέ ως χρώμα σ εσώρουχο, αλλα το λατρεψα..!θα βγάλω φωτο φορεμένο!Ωραιο χρώμα
Εχει γούστο ο δωρητήςΤο οποίο δεν έχω φορεσει ποτέ ως χρώμα σ εσώρουχο, αλλα το λατρεψα..!θα βγάλω φωτο φορεμένο!
Πρεπει να εισαι η μοναδικη γυναικα στο bou που παει σουπερ και σκεφτεται να βγαλει φωτο για τους θαυμαστες!Επιτέλους, κατάφερα να παω σούπερ μάρκετ,γιατί με λουτσους δεν χορταίνω ολη μερα χαχαχαχα!!
![]()
Περιπτωσαρα,είδες;!χαχαχχαχα!!Πρεπει να εισαι η μοναδικη γυναικα στο bou που παει σουπερ και σκεφτεται να βγαλει φωτο για τους θαυμαστες!
Εισαι απιστευτη!!![]()