gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 10.668
- Πόντοι
- 4.696
ειμαι απλος ανθρωπος .... χαχαχαχΑγαπη μου εσυ ...!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσυ εισαι εύκολο αγορι..σου δίνω κωλο κι εισαι μια χαρα χχαχαχαχα!!
ειμαι απλος ανθρωπος .... χαχαχαχΑγαπη μου εσυ ...!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσυ εισαι εύκολο αγορι..σου δίνω κωλο κι εισαι μια χαρα χχαχαχαχα!!
Σας βάζω νυχάκια φρέσκα αφου ζητήσατε, και λιγο απο μαλλάκι και την κάνω για ραντεβού παλι,αύριο διαθέσιμη ξανα,σήμερα δεν έχω κενό
Ει
Μία φορά να μην ξυπνήσεις, με καύλες, μία!!
Η μιλφαρα που πάντα θες να ξεσκίσεις. Τζο μου καλημερα .. Είσαι κάτι παραπάνω από καυλα.. Δεν έτυχε ακόμα να βρεθούμε αλλά με θα ήθελα να τύχει σύντομα!!! Πολλά πολλά φιλιά!!!Αρχισα και ξεφλουδιζω...η κατάρα της φυσικής ξανθιάς χαχαχαχα...αλλα κάτι μείνανε tan lines..
Καλημέρα αγορακι μου..Καλημέρα Joanna !!!
Σήμερα ο καιρός είναι ότι πρέπει για ρομαντικά γαμησια. Στο υπόβαθρο ο ήχος της βροχής και σε πρώτο πλάνο οι κοριτσιστικες κραυγουλες σου...
Καλημέρα άτακτο αγόρι χαχαχα!!Joanna καλημέρα. Αναμένω την πρωινή καταιγίδα σου….
Καλημέρα...εδω ειμαι και πάντα έτοιμη για σεξ μ όμορφα αγορια..!Η μιλφαρα που πάντα θες να ξεσκίσεις. Τζο μου καλημερα .. Είσαι κάτι παραπάνω από καυλα.. Δεν έτυχε ακόμα να βρεθούμε αλλά με θα ήθελα να τύχει σύντομα!!! Πολλά πολλά φιλιά!!!
Βροχερες καλημέρες!
Για κάποια νέα αγορια που ζητούν πληροφορίες για μένα, πατήστε πάνω στο προφίλ μου να δείτε σχεδόν τα πάντα..
θεαρα καλημερα !! να μου περασει η μεση μου και σου ρχομαι!!
Παρότι δεν σε έχω γνωρίσει φαίνεται από την επικοινωνία πόσο δυναμίτης είσαι.. επομενως τέλος τα λόγια ώρα για πράξεις.. θα γνωριστούμε πολύ σύντομα!!! Φιλιά πολλά να έχεις μια υπέροχη μέρα!!!Καλημέρα...εδω ειμαι και πάντα έτοιμη για σεξ μ όμορφα αγορια..!
Θα χαρώ να τα πούμε από κοντά!
Get in line broΗ μιλφαρα που πάντα θες να ξεσκίσεις. Τζο μου καλημερα .. Είσαι κάτι παραπάνω από καυλα.. Δεν έτυχε ακόμα να βρεθούμε αλλά με θα ήθελα να τύχει σύντομα!!! Πολλά πολλά φιλιά!!!
ΥΠΈΡΟΧΗ ΟΠΩΣ ΠΆΝΤΑ!Βροχερες καλημέρες!
Για κάποια νέα αγορια που ζητούν πληροφορίες για μένα, πατήστε πάνω στο προφίλ μου να δείτε σχεδόν τα πάντα..
Άντε τώρα να δουλέψω με το καβάλο στριμωγμένο και τα μάτια πιξελιασμενα….Βροχερες καλημέρες!
Μην μαλώνεις τ αγόρια ...χαχαχχαχχαχ!Get in line bro
Αχ εσυ..αγαπη μεγάλη..!ΥΠΈΡΟΧΗ ΟΠΩΣ ΠΆΝΤΑ!
Δίνω πονο συχνά η αδίστακτη!Άντε τώρα να δουλέψω με το καβάλο στριμωγμένο και τα μάτια πιξελιασμενα….
Θέλω να σηκωθώ ο άνθρωπος να φτιάξω ένα καφέ και φοβάμαι μην σκοντάψω στο τρίτο πόδι…..
Δώσε πόνο Joanna!….
Σας πονάω γλυκα ...Ο ΠΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ @Sexyjoanna ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΣ
Είσαι μια όαση γλυκιάς ηδονής, ένας φάρος αστείρευτης λαγνείας μέσα στον κονιορτό της καθημερινότητας.Σας πονάω γλυκα ...
Ωχ ωχ προβλέπω να αρχίσουν τα κωλοδάχτυλαΣας πονάω γλυκα ...
Μόλις χαλαρώσω θα περάσω αγαπητέ μου να ρίξω μια ματιά!!
Καλημέρα αγαπητή κυρία σας παρακαλώ ελάτε από τους παππούληδες..
Ο κύριος Μπλιτς ζητάει απεγνωσμένα μία γυναικεία παρουσία μέσα στο topic του.
....και όχι μόνο...λατρεύω ανδρικά κωλαρακια !!Ωχ ωχ προβλέπω να αρχίσουν τα κωλοδάχτυλα