genesis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2006
- Like
- 2.158
- Πόντοι
- 446
Και κάτι μου μου 'ρθει τώρα. Παλιά λέγαμε ξανθό Μουνι τρελό γαμησι. Ο ΟΡΙΣΜΟΣ.Περιμένω (ουμε) κουκλαρα
Και κάτι μου μου 'ρθει τώρα. Παλιά λέγαμε ξανθό Μουνι τρελό γαμησι. Ο ΟΡΙΣΜΟΣ.Περιμένω (ουμε) κουκλαρα
Είμαι φυσική, εξου ανοιχτό μαλλι & δέρμα ,είδες ,γι αυτό είμαι άρρωστη με την πουτσα!Και κάτι μου μου 'ρθει τώρα. Παλιά λέγαμε ξανθό Μουνι τρελό γαμησι. Ο ΟΡΙΣΜΟΣ.
Το ξέρω και αν και έτσι είναι τέλειο γλυφιτζουρι, καμια φορά θα ηθελα και μερικες ξανθες τριχουλεςΕίμαι φυσική, εξου ανοιχτό μαλλι & δέρμα ,είδες ,γι αυτό είμαι άρρωστη με την πουτσα!
Να βάλω το κατιτίς και να παω να τσιμπήσω λίγο ...
....αν κ πιπινολατρης, ΔΕΝ θα ηθελα να σε συναντησω εκει στα 20 σου!!!!Έταξα ,σχεδόν κάθε κυριακη, να παραθέτω μια ιστορία ερωτικη που εχω ζήσει ,και πέρα για πέρα αληθινή φυσικα!
Το πρώτο μου τριο(ολίγον αποτυχία),με 2 συναθλητές, στο τέλος διασυλλογικου αγώνα,21χρ εγω τότε,ντουζακι στο τελος& την κάνουμε για το βουνό κοντά στο σταδιο(τους "έπαιζα" κ τους 2 κ το ξέραν μεταξύ τους,κι αποφάσισαμε για τριο), ξεκίνησα με ωραια πιπα και στους δυο στο πισω κάθισμα του αυτοκινήτου, και αφού ήταν τέζα οι "λουτσοι τους",τους λέω, αγορια πάμε για διπλή διείσδυση όπως κάνουν στις τσόντες;!Κάθομαι πάνω με μουνακι στον έναν ,καθόταν στο κάθισμα πίσω γυρισμένος προς την ανοιχτή πόρτα ,και ερχετε από πίσω ο 2ος,με το που μπαίνει μετα απο 2,3 αποτυχημένες προσπάθειες, κι αρχίζει να δίνει πονο στο κωλαράκι,γλιστράμε και οι 3 μες στα χωματα &αγκάθια, κλασαμε στο γέλιο κι ανανεώσαμε ραντεβού σε χοτελ την αλλη φορα...τους συνέχισα με πιπα παλι μετα , και χυσανε στομα μου και οι 2 σχεδόν ταυτόχρονα!!!
Εγω έμεινα αχυστη,πίκρα μεγάλη..
Δεν βρεθήκαμε ξανά τελικά (βαριέμαι εύκολα είναι η αλήθεια..θέλω ποικιλία),αλλα εγω συνέχισα ακάθεκτη την καριέρα μου στα τριο μ άλλους παρτενέρ ώσπου τελειοποίησα την τεχνική μου χαχαχαχα!!
Καληνύχτα αγοράκια μου & όνειρα πονηρά..
Ρε Joanna έλεος γαμωτο μου!Είμαι φυσική, εξου ανοιχτό μαλλι & δέρμα ,είδες ,γι αυτό είμαι άρρωστη με την πουτσα!
Εσυ κοπελα μου οχι μονο στεκεσαι ΚΑΛΑ !! , ακομα και για σημαιοφορος σε Εθνικη παρελαση κανεις να σε θαυμαζει ο κοσμος με την κορμαρα σου και το παραστημα σου!!!!!!!!Σ ευχαριστώ πολυ!!Αν κρίνουμε βάση ηλικίας μου κι εντελώς φυσική, στέκομαι παρα πολυ καλά λενε, αλλα το βλέπω κι εγώ η ίδια!
Θα χαρώ πολύ να σε γνωρίσω κι εσένα !!
Φιλάκια πολλά!
Φιλε σκεψου πως θα ειναι να την φιλανε τα υπεροχα χειλη της !!!!Μόνο εγώ σκέφτηκα πως θα ήταν να αγκαλιάζουν πουτσες αυτά τα δάχτυλα;;
Εγω λεω μιας και σου αρεσει ο ηχος της βροχης πριν συναντηθουμε να εχω παρει την Ε Μ Υ !!!! χαχαχαΚαλημέρα αγορακι μου..
Φοβερό σεξ υπο τον ήχο της βροχής..!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα άτακτο αγόρι χαχαχα!!
Η κομψοτητα στο επακρων !!!!!!!!!!!! αυτα γουσταρω .Βροχερες καλημέρες!
Για κάποια νέα αγορια που ζητούν πληροφορίες για μένα, πατήστε πάνω στο προφίλ μου να δείτε σχεδόν τα πάντα..
Ναι ρε μην ανησυχείς... οι παλιοί προηγούνται, ωστόσο πιστεύω ότι όλοι οι καλοί χωραμεGet in line bro
Με συνάντησες στα 40plus..φαντάσου στα 20 λυσσάρα που ήμουν χαχαχαχα!....αν κ πιπινολατρης, ΔΕΝ θα ηθελα να σε συναντησω εκει στα 20 σου!!!!
Είμαι φυσική ξανθιά όντος!Ρε Joanna έλεος γαμωτο μου!
Αγάπη μου εσυ..πάντα τόσο γλυκός!!!Εσυ κοπελα μου οχι μονο στεκεσαι ΚΑΛΑ !! , ακομα και για σημαιοφορος σε Εθνικη παρελαση κανεις να σε θαυμαζει ο κοσμος με την κορμαρα σου και το παραστημα σου!!!!!!!!
Οπως και να πας παντα εροτευσημη θα εισαι !!!Να βάλω το κατιτίς και να παω να τσιμπήσω λίγο ...
Όσον μ αφορα,προηγείται οποιος εχει κλείσει πρώτος ραντεβού,αδιάφορο αν είναι παλιός νέος..δεν έχω τακτικές αγορι,είμαι δίκαιη σε όλους.Ναι ρε μην ανησυχείς... οι παλιοί προηγούνται, ωστόσο πιστεύω ότι όλοι οι καλοί χωραμε
Φιλάκι στ αγοράκι μου!!Οπως και να πας παντα εροτευσημη θα εισαι !!!
Καλησπέρα αγοράκι μου !!Την καλησπέρα μου στην όμορφη παρέα Τζο!!!
....δεν είχα εμπειρία μωρο μου..λογικο..μετα έμπλεξε εμπειρία με φουλ καύλες και δεν κρατιέμαι..όλο σεξ θέλω!!αν και ειμαι σιγουρος οτι στα 20 σου θα ειχες απιστευτες ορμες για καποιο λογο πιστευω οτι ησουν πολυ ποιο "μαγκωμενη" στο θεμα σεξ
καλα αυτο το γνωριζω απο τα ραντεβου μας δεν προλαβαινω να παρω μια ανασα αμεσως να μου ορμηξεις λυσσαρα....δεν είχα εμπειρία μωρο μου..λογικο..μετα έμπλεξε εμπειρία με φουλ καύλες και δεν κρατιέμαι..όλο σεξ θέλω!!