Ptr1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2023
- Like
- 3.147
- Πόντοι
- 456
Και το όνομα αυτής ΓΥΝΑΙΚΑ.Βροχερες καλημέρες!
Για κάποια νέα αγορια που ζητούν πληροφορίες για μένα, πατήστε πάνω στο προφίλ μου να δείτε σχεδόν τα πάντα..
Και το όνομα αυτής ΓΥΝΑΙΚΑ.Βροχερες καλημέρες!
Για κάποια νέα αγορια που ζητούν πληροφορίες για μένα, πατήστε πάνω στο προφίλ μου να δείτε σχεδόν τα πάντα..
Αχα..και μου πάει ο ρόλος της ...διευθύντριας...θα κάνουμε ωραιο παιχνίδι εμείς!!Λοιπόν έσπαγα το κεφάλι μου να καταλάβω γιατί όταν είδα τις φωτογραφίες σου (και πριν διαβάσω τις γλαφυρές κριτικές… ) κόλλησα….
Ε να λοιπόν: μου θυμίζεις την διευθύντρια ενός κολλεγίου που είχα βγάλει στα 18μου προ των σπουδών μου. Την Miss Jossie (ναι Miss όχι Mrs).
Εγώ 18, αυτή γύρω στα 40 (+λίγο) και είχα φαει χοντρό κόλλημα.
Όταν δεν διάβαζα….γυμναζόμουν εξαιτίας της ή καλύτερα για πάρτη της…. Το γραφείο-τουαλέτα το είχα κάνει ωριαία συνήθεια….
Με είχε πάρει είδηση εξαιτίας του σπινθηροβόλου βλέμματος της αγελάδας (ένεκα και έρωτα) και με δούλευε ψιλό γαζί.
Δυστυχώς δεν έγινε τίποτα και έμεινα στον άσο με την χούφτα, την ανάμνηση της Miss Jossie, το κενό του ανεκπλήρωτου και τη θύμηση της εξάντλησης λόγω διαβάσματος και υπερβολικής κατανάλωση φαιάς ουσίας…..
Ε ρε ζημιά που κάνουν τα νεανικά κολλήματα…..
Εντάξει Joanna η επίσπευση της συνάντησής μας είναι πια ανάγκη. Μην μου δημιουργηθεί και κανένα τραύμα στα γεράματα…
Καλησπέρα ομορφιά μου...!!Και το όνομα αυτής ΓΥΝΑΙΚΑ.
Καλησπέρα ΓΥΝΑΙΚΑΚαλησπέρα ομορφιά μου...!!
Ω ναι μωρό μου αλλά να βγάλεις από τι μυαλουδάκι σου (αν σου έχει μπει) βέργα και τσαφ τσαφ γιατί δεν μου αρέσει να τις τρώω.Αχα..και μου πάει ο ρόλος της ...διευθύντριας...θα κάνουμε ωραιο παιχνίδι εμείς!!
Κρίμα να μην ζει ο Χαλεπας να σπάσει τα μάρμαρα του όλα και να φτιάξει μόνο εσέναΝα βάλω το κατιτίς και να παω να τσιμπήσω λίγο ...
εισαι για "τσιμπημα"Να βάλω το κατιτίς και να παω να τσιμπήσω λίγο ...
Φωτο χωρίς φόβο και πάθος.. με το ελάχιστα μικρο σημάδι καισαρικής( τ ωραιότερο σημάδι της ζωής μου),γιατι εχω κάνει πλαστική και δεν φαίνεται τπτ σχεδόν.Κρίμα να μην ζει ο Χαλεπας να σπάσει τα μάρμαρα του όλα και να φτιάξει μόνο εσένα
...επανάληψη εμείς, κανόνισε..!εισαι για "τσιμπημα"
Με λίγα λόγια λοιπόν επιβεβαιώνεις αυτό που λένε όλοι. Είσαι αληθινή και δεν κρύβεις τίποταΦωτο χωρίς φόβο και πάθος.. με το ελάχιστα μικρο σημάδι καισαρικής( τ ωραιότερο σημάδι της ζωής μου),γιατι εχω κάνει πλαστική και δεν φαίνεται τπτ σχεδόν.
Ακριβώς..φωτογραφίες απείραχτες, μπήκα με την αλήθεια μου εξ αρχης κι έτσι παρέμεινα..αληθινή!Με λίγα λόγια λοιπόν επιβεβαιώνεις αυτό που λένε όλοι. Είσαι αληθινή και δεν κρύβεις τίποτα
εννοειται !!!!...επανάληψη εμείς, κανόνισε..!
Αυτό το διαβάζουμε από τους τυχερούς που σε έχουν χαρεί. Δεν έχει φύγει κάνεις με παράπονο. Τυχεροί ΑθηναίοιΑκριβώς..φωτογραφίες απείραχτες, μπήκα με την αλήθεια μου εξ αρχης κι έτσι παρέμεινα..!!
Δε βαζεις κανα μπουφανακι;Βροχερες καλημέρες!
Είμαι θερμό κοριτσι εγω!!Δε βαζεις κανα μπουφανακι;
Καλή όρεξη και τώρα με αυτό το καιρό ταιριάζει φώτο βρεγμένο μαλάκι, βρεγμενο t-shirt κολλητό στα βυζάκια και από κάτω διάλεξε εσύ (εγώ θα έλεγα μάλλον τίποτε) και σταγόνες παντού στο σώμα για γλύψιμοΕίμαι θερμό κοριτσι εγω!!
Παω να φάω τώρα να δυναμώσω χαχαχαχα!!
Μμμμμ...κάτι θα κάνω!Καλή όρεξη και τώρα με αυτό το καιρό ταιριάζει φώτο βρεγμένο μαλάκι, βρεγμενο t-shirt κολλητό στα βυζάκια και από κάτω διάλεξε εσύ (εγώ θα έλεγα μάλλον τίποτε) και σταγόνες παντού στο σώμα για γλύψιμο
Περιμένω (ουμε) κουκλαραΜμμμμ...κάτι θα κάνω!