xristospap
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 9.887
- Πόντοι
- 1.056
Μια γλυκιά καλήμερα κουμπάρα ...Μια όμορφη και ήρεμη μέρα να εχεις ..Καλημερουδια!
Μια γλυκιά καλήμερα κουμπάρα ...Μια όμορφη και ήρεμη μέρα να εχεις ..Καλημερουδια!
Ψυχη μου εσυ, καλημέρα και τα φιλιά μου!Μια γλυκιά καλήμερα κουμπάρα ...Μια όμορφη και ήρεμη μέρα να εχεις ..
Εγώ πάντως κοπέλα μου μόνο το «καλή» βλέπω….την μέρα την έχασα…Καλημερουδια!
Εισσι απίστευτος με φοβερό χιούμορ!!!Εγώ πάντως κοπέλα μου μόνο το «καλή» βλέπω….την μέρα την έχασα…
Και φαντάσου ότι δεν κάνω χιούμορ…..Εισσι απίστευτος με φοβερό χιούμορ!!!
I hate this guy’s guts….Σας φιλώ,μόλις έφτιαξα νυχάκια και παω να δω έναν γοητευτικό κυριο..!!
Μεσημεράκι και μετα διαθέσιμη!
Ποδια χερια ή και τα δυο.δειξε να πουμε γνωμεςΣας φιλώ,μόλις έφτιαξα νυχάκια και παω να δω έναν γοητευτικό κυριο..!!
Θέλουμε φωτό να απολαύσουμε τις νυχάρες σου....Σας φιλώ,μόλις έφτιαξα νυχάκια και παω να δω έναν γοητευτικό κυριο..!!
Καλημερουδια
καλημερα μωρο!!Καλημερουδια!
Στα υπόψιν για δοκιμή. Τι χρωμα τα βαψες;Σας φιλώ,μόλις έφτιαξα νυχάκια και παω να δω έναν γοητευτικό κυριο..!!
Καλά είμαστε ρε αγορι, μην γκρινιάζουμε...φιλάκια!!Καλά νά’χαμε να λέγαμε…. Καλημέρα όμορφη!
Κόκκινο/ροζ χέρια κι έφτιαξα μαλλίΣτα υπόψιν για δοκιμή. Τι χρωμα τα βαψες;
Καλησπέρα αγορι!καλημερα μωρο!!
Χέρια κ μαλλί!Ποδια χερια ή και τα δυο.δειξε να πουμε γνωμες
Θα βάλω μετα όμορφε!Θέλουμε φωτό να απολαύσουμε τις νυχάρες σου....
Χαχαχαχαχα τρελοκομείο σε κόβω εσένα!I hate this guy’s guts….
..πόσο καυλα είναι το σεξ μεταξύ μας κάθε φορά..βρέξει χιονίσει!Πόσο καύλα είναι το σεξ μαζί σου υπό βροχή!!!
Ωραίο χρώμα….Σας βάζω νυχάκια φρέσκα αφου ζητήσατε, και λιγο απο μαλλάκι και την κάνω για ραντεβού παλι,αύριο διαθέσιμη ξανα,σήμερα δεν έχω κενό
Νταξ, δε με λες και γοητευτικό.Σας φιλώ,μόλις έφτιαξα νυχάκια και παω να δω έναν γοητευτικό κυριο..!!
Έλεος κοπέλα μου! Έλεος! Άντε τώρα να συγκεντρωθώ και έχω και πολύ δουλειά…. Κάτι τέτοια βλέπω και η δουλειά γίνεται δουλία….Αρχισα και ξεφλουδιζω...η κατάρα της φυσικής ξανθιάς χαχαχαχα...αλλα κάτι μείνανε tan lines..