Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.651
Ευχαριστώ, οντος προσέχω το σώμα μου απο μικρή, μ αθλητισμό και καλή ζωή!Όμορφο σφιχτό κορμί και κολαρακι μαγεία!!
Ευχαριστώ, οντος προσέχω το σώμα μου απο μικρή, μ αθλητισμό και καλή ζωή!Όμορφο σφιχτό κορμί και κολαρακι μαγεία!!
Κυρία με το Κ κεφαλαίο. Πανεμορφη, δοτικη με κωλαρακι ....ποιημα και ΕΝΤΙΜΗ. Να εισαι καλά και σε ευχαριστω πολύ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΌ ΣΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΎ
αερατο και μπρος και πισω!!!!Σορυ που δεν απαντώ ξεχωριστά οπως κάνω πάντα, αλλα σήμερα εχω υπερβολική δουλειά θα μπω μετά να σας δω αγόρια μου!
Για εύκολη πρόσβαση!!αερατο και μπρος και πισω!!!!
Όσο πάει και ομορφαίνει το κορίτσι μας!Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε τα πρώτα ραντεβού κλεισμένα ,αρα μεσημέρι κ μετά διαθέσιμη
Mε μεγάλη μου χαρά σε περιμένω όμορφο αγορι!!Όσο πάει και ομορφαίνει το κορίτσι μας!
Πρέπει να κλείσω ραντεβού άμεσα για να προλάβω τα tan lines πριν ξεθωριάσουν τελείως!
κολαση...Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε τα πρώτα ραντεβού κλεισμένα ,αρα μεσημέρι κ μετά διαθέσιμη
Σ ευχαριστώ πολύ αγορακι μου, περάσαμε όμορφα και κάναμε επέκταση ραντεβού εφόσον μπορούσαμε!Όσον αφορά εμένα κ τ οτι ενημερώνω επ ακριβώς τα πάντα, είναι ότι θέλω να έχει ξεκαθαρη εικόνα ο άλλος!Καλημέρα στους συναγωνιστές. Αν και δεν συνηθίζω να γράφω κριτικές, μπήκα στον πειρασμό ύστερα από την χθεσινή συνάντηση με την Joanna. Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η επιμονή της από το τηλέφωνο, ότι οι φωτογραφίες είναι αληθινές και ότι η ηλικία μου είναι αυτή. Επιπλέον ανοίγοντας την πόρτα με ρώτησε αν εγκρίνω ότι μου είχε πει και αν μπορούσε να περάσει. Πιο ξεκάθαρη δεν γινόταν. Στα του αγώνα δεν θα αναφερθώ, απλά θα πω ότι στο κρεβάτι ήταν όλα όσα έχουν γραφτεί. Δυναμίτης. Το ραντεβού ήταν μιας ώρας και όταν κοιτάξαμε το ρολόι είχα περάσει 1 ώρα και 45 λεπτά. Πραγματικά σ΄ ευχαριστώ Joanna για την χαλάρωση που μου προσέφερες.
Κολασμένο κωλαρακι, ε;;!κολαση...
Καλημερα κυρια τζοΚαλημερουδια!
Καλημέρα μαναρακι!!!Καλημερουδια!
Ωωωω κυρία Τζο, τι ευγένεια!!!Καλημερα κυρια τζο
Καλημέρα αγορακι!Καλημέρα μαναρακι!!!
πρωινη απολαυσηΚαλημερουδια!
...πρωινες καυλες, με ξέρεις..!πρωινη απολαυση
καλημέρα, kavla JoΚαλημερουδια!
κουβαλας εμφυτη ντοπα-καυλα μεσα σου αγαπη μου...πρωινες καυλες, με ξέρεις..!
Καλημερουδια αγαπη!!καλημέρα, kavla Jo