Έταξα ,σχεδόν κάθε κυριακη, να παραθέτω μια ιστορία ερωτικη που εχω ζήσει ,και πέρα για πέρα αληθινή φυσικα!
Το πρώτο μου τριο(ολίγον αποτυχία),με 2 συναθλητές, στο τέλος διασυλλογικου αγώνα,21χρ εγω τότε,ντουζακι στο τελος& την κάνουμε για το βουνό κοντά στο σταδιο(τους "έπαιζα" κ τους 2 κ το ξέραν μεταξύ τους,κι αποφάσισαμε για τριο), ξεκίνησα με ωραια πιπα και στους δυο στο πισω κάθισμα του αυτοκινήτου, και αφού ήταν τέζα οι "λουτσοι τους",τους λέω, αγορια πάμε για διπλή διείσδυση όπως κάνουν στις τσόντες;!Κάθομαι πάνω με μουνακι στον έναν ,καθόταν στο κάθισμα πίσω γυρισμένος προς την ανοιχτή πόρτα ,και ερχετε από πίσω ο 2ος,με το που μπαίνει μετα απο 2,3 αποτυχημένες προσπάθειες, κι αρχίζει να δίνει πονο στο κωλαράκι,γλιστράμε και οι 3 μες στα χωματα &αγκάθια, κλασαμε στο γέλιο κι ανανεώσαμε ραντεβού σε χοτελ την αλλη φορα...τους συνέχισα με πιπα παλι μετα , και χυσανε στομα μου και οι 2 σχεδόν ταυτόχρονα!!!
Εγω έμεινα αχυστη,πίκρα μεγάλη..
Δεν βρεθήκαμε ξανά τελικά (βαριέμαι εύκολα είναι η αλήθεια..θέλω ποικιλία),αλλα εγω συνέχισα ακάθεκτη την καριέρα μου στα τριο μ άλλους παρτενέρ ώσπου τελειοποίησα την τεχνική μου χαχαχαχα!!
Καληνύχτα αγοράκια μου & όνειρα πονηρά..