Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.566
- Πόντοι
- 29.667
Πωπωπω τι μου κάνεις βραδιάτικα!!!
Πωπωπω τι μου κάνεις βραδιάτικα!!!
Ειδες;;;Ουτε παραγγελία να ήταν!!Πωπωπω τι μου κάνεις βραδιάτικα!!!
Εύγε!Υλικο...γλύψιμο/δάχτυλο
Και μια (από τις πολλές κριτικές )για γλυφοκωλι
Είσαι ήδη παντρεμένη, μην μπερδεύεσαι!!!..τότε σου ταιριάζω απόλυτα!
Ας παντρευτούμε χαχαχαχαχα!!!
Ρε baby,μόνο που θες τόσο πολύ να με δεις, καιρό τωρα ,θα γίνει, έχεις τον λόγο μου, και θα σου κάνω αξέχαστο παιχνίδι..!
...παλι κοτσάνα ειπα η ξανθιά, μπερδεύομαι Κωστάκη μου στεφάνι μου!!Είσαι ήδη παντρεμένη, μην μπερδεύεσαι!!!
....είδες;Το κατέχω το άθλημα..
Σε συγχωρώ γιατί σε αγαπ(μ)ώ!!!...παλι κοτσάνα ειπα η ξανθιά, μπερδεύομαι Κωστάκη μου στεφάνι μου!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
My asshole will be the judge of that......παλι κοτσάνα ειπα η ξανθιά, μπερδεύομαι Κωστάκη μου στεφάνι μου!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
..ωραία,έν αναμονή τι θα μας πει ο πωπουδακος σου χαχαχαχα!!!My asshole will be the judge of that...
Πότε φεύγουμε Ναξο;!!!Σε συγχωρώ γιατί σε αγαπ(μ)ώ!!!
Να ήξερες ποσο θέλω να βάλω τη μούρη μου ανάμεσα στα δύο αυτά κωλομεριαΦωτο για καληνύχτα...
Δεν χαλω χατίρια..!!Να ήξερες ποσο θέλω να βάλω τη μούρη μου ανάμεσα στα δύο αυτά κωλομερια
Την Παρασκευή με το πρώτο το αεροπλάνο!!!Πότε φεύγουμε Ναξο;!!!
Είναι ένα από τα φετίχ που έχωΔεν χαλω χατίρια..!!
Θα σε λιώσω στις πίπες και στο σεξ ολο το βράδυ, μην χάσουμε τ αεροπλάνο χεχεχε!!Την Παρασκευή με το πρώτο το αεροπλάνο!!!
Άρα την Πέμπτη κοιμόμαστε αγκαλίτσα και το επόμενο πρωϊνο (πουρνο πουρνο που λέμε και στο χωριό μου) φεύγουμε για το Βενιζέλος!!!
Αυτό ήθελα να ακούσω!!!Θα σε λιώσω στις πίπες και στο σεξ ολο το βράδυ, μην χάσουμε τ αεροπλάνο χεχεχε!!
Κάνε αποδράσεις και στο εξωτερικό μιας και που δεν μπορούμε να έρθουμε εμείςΔεν δίνω υποσχέσεις,ποτε...όμως σκέφτομαι φέτος να κάνω αποδράσεις συχνές..σίγουρα η Θεσσαλονίκη είναι αγαπημένη πόλη (έχω μείνει κ χρόνο σερι, περαν πήγαινε έλα κατά διαστήματα για καποια χρόνια)
Ξεσκονισα διαβατηριο ήδη, θα μαι μακρυα...σε βλεπω να πας στα ραντεβου ετσι
....σωραιος!!!Ξεσκονισα διαβατηριο ήδη, θα μαι μακρυα
...λατρεύω ταξίδια!!Κάνε αποδράσεις και στο εξωτερικό μιας και που δεν μπορούμε να έρθουμε εμείς