gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.253
- Πόντοι
- 2.256
Καλημέρα καύλα!!!
Καλημέρα καύλα!!!
Καλημέρα καυλιαρη μου!!Καλημέρα καύλα!!!
Καλημέρα ομορφιά μας. Τι μας κάνεις πρωί πρωί!!!!!Καλημερουδια κι από εμένα!
..σας καυλώνω..μονο εγω θα ξυπνώ με καυλες;!Καλημέρα ομορφιά μας. Τι μας κάνεις πρωί πρωί!!!!!
Αυτό ακριβώς μας κάνεις. Μας καυλωνεις άσχημα. Είσαι αρρώστια!!!..σας καυλώνω..μονο εγω θα ξυπνώ με καυλες;!
Καλημέρα κουκλί μου..!
αν μου επιτρέπεις JoΟ όμορφος νεαρος!!!Να πω αρχικά οτι εαν και αρκετά νέος ηλικιακά, η συμπεριφορά σου ισως βαζει κάτω και κάποιους μεγαλύτερους σε ηλικία...ήσουν ΑΨΟΓΟΣ!
Χαίρομαι πολύ που πήρες οτι γούσταρες από εμένα, να μαζεύετε εμπειρίες οι νέοι άνθρωποι στο σεξ(πάντα υπεύθυνα ,εννοείται ,είπε η μαμα χαχαχχαχχα!)
Σ ευχαριστώ για την όμορφη ωρα κι εγω, να είσαι καλά και να περνάς όμορφα!!
*να έρχεσαι στην παρέα μας εδώ, όλα τα παιδιά είναι απίστευτα με σεβασμό και χιούμορ !!
Γλυκέ μου τα νέα αγόρια γουστάρουν εμπειρία με μεγάλες,στην αρχή τουλάχιστον την ερωτικής ζωής τους ..αρα καλά κάνουν και πληρώνουν,δεν έχει δικαίωμα κάνεις να κρινει κανέναν..στο ποια θα γαμησει, αν θα είναι τσάμπα η με πληρωμή, και τι ηλικία έχει ο κάθε άνδρας.. με ολο το σεβασμό,λιγο άτοπο το ποστ, κατ εμέ ,όλοι οι άνδρες πληρώνουν για σεξ κάποια στιγμη,εχει σημασία...η ηλικία;(πάντα μιλάμε για ενήλικα)αν μου επιτρέπεις Jo
ο νέος μας καλό θα ήταν απ εδώ και πέρα να ανοίξει τα φτερά του...να μάθει να κυνηγάει τα θυληκά που βρίσκονται σε αφθονία γύρω του
ας αφήσει τη Jo (και κάθε Jo) στα παντρεμένα και μεγαλωμένα αγόρια.
πολλα΄ φιλιά (αν και δεν σε έχω συναντήσει...το ελπίζω)
...αχ εσυ..αχ εσυ!!Αυτό ακριβώς μας κάνεις. Μας καυλωνεις άσχημα. Είσαι αρρώστια!!!
Χαζεύοντας το υπέροχο νήμα σου , είπα να το επαναφέρω αυτό εδώ το έπος στην επικαιρότητα!! Εύγε καυλιάραααα..Τσοντα μου αναλ.. Στα όρθια
Απο τα πρώτα βιντεάκια,γαμήσι στα ορθια!!που το βρήκες ρε θηριο;!!Χαζεύοντας το υπέροχο νήμα σου , είπα να το επαναφέρω αυτό εδώ το έπος στην επικαιρότητα!! Εύγε καυλιάραααα..
Την Κωλάρα σου πάντα την έχω πρόχειρη να την χαζεύω...αλλά από γαμήσια που έχεις ανεβάσει πιστεύω αυτό το βιντεάκι συγκαταλέγεται στα top σουΑπο τα πρώτα βιντεάκια,γαμήσι στα ορθια!!που το βρήκες ρε θηριο;!!
Απο τσόντες το νήμα τπτ αλλο!!Την Κωλάρα σου πάντα την έχω πρόχειρη να την χαζεύω...αλλά από γαμήσια που έχεις ανεβάσει πιστεύω αυτό το βιντεάκι συγκαταλέγεται στα top σου
Πήγαινε κάνε τις δουλείες σου...εγώ εδώ θα μαι θα σε παίρνω μάτι σε μέχρι να σε πάρω και από κοντάΑπο τσόντες το νήμα τπτ αλλο!!
Να εισαι καλα αγορι, αντε να πάω να κάνω καμιά δουλειά ..φιλάκια!!
Πολύ αγαπημένε φίλε ..έλειψες..ελπίζω να σε βρίσκω καλά!!!Έχω καιρό να ενοχλήσω το νήμα με ανέκδοτο θα σας πω ένα σύντομο καλοκαιρινό με τις ευχές μου για καλό καλοκαίρι και στην jo και σε ολους.
Λέει ο μπαμπάς στον Τόπο: παιδί μου σε λίγο καιρό από τον πελαργο θα αποκτήσεις ένα αδελφάκι.....
Ρε πατέρα τόσες γκομεναρες κυκλοφορούν τον πελαργο βρήκες να πηδηξεις???.....
Τι ακριβως φορας καλη μουΚαλημερουδια κι από εμένα!
σε εμενα?..τότε σου ταιριάζω απόλυτα!
Ας παντρευτούμε χαχαχαχαχα!!!
Ρε baby,μόνο που θες τόσο πολύ να με δεις, καιρό τωρα ,θα γίνει, έχεις τον λόγο μου, και θα σου κάνω αξέχαστο παιχνίδι..!
Την στολή εργασίας χεχεχε!!Τι ακριβως φορας καλη μου
Να παντρευτώ κι εσένα θες;;Αμε δεν εχω θέμα, την καρδιά μου την μοιράζω απλόχερα, εχω πολλες αγάπες!!σε εμενα?
Ααα τωρα καταλαβα. Το εκαψες πολλες φορες στο σιδερωμα, .Την στολή εργασίας χεχεχε!!