Dio Maiden Priest
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 120
- Πόντοι
- 0
...βββββσδιιοσβωψσξευυσκμκηησδμμμμμμμμμμ....
...εγκφφφφφφφλικό...
...σσσστάβωσε στόμα...
για αξεχαστο παιχνιδι εννοουσα αλλα σε παντρευομαι κιολαςΝα παντρευτώ κι εσένα θες;;Αμε δεν εχω θέμα, την καρδιά μου την μοιράζω απλόχερα, εχω πολλες αγάπες!!
....αφου στα 46 μου μοιράζω εγκεφαλικα...μπράβο μου χαχαχαχα!...βββββσδιιοσβωψσξευυσκμκηησδμμμμμμμμμμ....
...εγκφφφφφφφλικό...
...σσσστάβωσε στόμα...
Και το εχω πει..ειμαι ξανθιά μην μου βάζετε δύσκολα χαχαχαχα!!για αξεχαστο παιχνιδι εννοουσα αλλα σε παντρευομαι κιολας
Σώθηκες τώρα...χαχαχα!Ααα τωρα καταλαβα. Το εκαψες πολλες φορες στο σιδερωμα, .
Νοικοκυρα σε απόγνωση
Αχ θα παθω τπτ απο την χαρά μου.. ολα τα καυλιαρικα σεξυ αγορια με θέλουν για γυναίκα!!Αααα πολλοί οι υποψήφιοι γαμπροί βλέπω Τζο. Μπαίνω κ εγώ στο παιχνίδι λοιπόν .
Για γλυψιμο...
Ομορφιά μου εσύ!Καλημερουδια κι από εμένα!
Φοβερό και αυτό το συνολακιΟμορφιά μου εσύ!
Αγαπημένε μου εσυ!!Τι κάνεις πως είσαι αστέρι μου;!!Για γλυψιμο...
...μου έλειψες!!Ομορφιά μου εσύ!
Ναι ,ξεκούραση καλε μου,16 του μήνα διαθέσιμη παλιΔεσπινίς Jo αυριο θα είστε εν δράσει η λόγω ημέρας θα είστε εκτός?
Ευχαριστώ πολυ!Φοβερό και αυτό το συνολακι
Αυτα τα βιντεακια ειναι κειμηλια ,και πρεπει να υπρχουν και να συντηρουνται !!!!!!!!!!!!Απο τα πρώτα βιντεάκια,γαμήσι στα ορθια!!που το βρήκες ρε θηριο;!!
Όντος μωρο αλλά έχω 2000 και,σελίδες με φουλ υλικό..που να θυμάμαι τα πάντα!!Αυτα τα βιντεακια ειναι κειμηλια ,και πρεπει να υπρχουν και να συντηρουνται !!!!!!!!!!!!
Καλησπερα , αυτη η φωτο εμενα μου θημιζει γλυπτο του Παρθενωνα !!! ειναι φανταστικη για εξωφυλλο περιοδικου σαν επιδειξη θα ηταν οτι πρεπει .!!!!...βββββσδιιοσβωψσξευυσκμκηησδμμμμμμμμμμ....
...εγκφφφφφφφλικό...
...σσσστάβωσε στόμα...
Αχ εσυ...!!!Καλησπερα , αυτη η φωτο εμενα μου θημιζει γλυπτο του Παρθενωνα !!! ειναι φανταστικη για εξωφυλλο περιοδικου σαν επιδειξη θα ηταν οτι πρεπει .!!!!
Κοπελα μου γλυκια οταν βλεπω κατι που το αξιζει δεν μπορω να μην το γραψω !!!!!!!Αχ εσυ...!!!
Το ξέρω (κι από κοντά)ότι εισαι αυθόρμητος κι ειλικρινής!!Κοπελα μου γλυκια οταν βλεπω κατι που το αξιζει δεν μπορω να μην το γραψω !!!!!!!