Stefzenios41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Like
- 6.541
- Πόντοι
- 1.056
Καμαρωτο μησιγαΚι όμως καπου υπήρχε τσοντα μου με βυζια χαχαχαχαχα!!Με παραδέχεσαι;!
Καμαρωτο μησιγαΚι όμως καπου υπήρχε τσοντα μου με βυζια χαχαχαχαχα!!Με παραδέχεσαι;!
....απο καυλες η νηματοθετρια, μπόλικες χαχαχαχα!
Είδες,ε;!Καμαρωτο μησιγα
Πάντα σε παραδέχομαι!!!Κι όμως καπου υπήρχε τσοντα μου με βυζια χαχαχαχαχα!!Με παραδέχεσαι;!
Αγαπημένο αγορι/πελάτης ..που δεν χορταίνω την παρέα του!!Την καλημέρα μου στην πιο καυλιάρα γυναίκα εκεί έξω που μας τον κάνει κάγκελο πάντα με τα βίντεο και τις φωτό της.
Τι κωλάρα ειναι αυτή γυναικάρα μου.!!!!!!Καλημέρα στ αγόρια μου!!
....που την έχεις γευτεί..πάνω από 1 φορά...καυλιαρη μου!!Τι κωλάρα ειναι αυτή γυναικάρα μου.!!!!!!
Τι κωλάρα ειναι αυτή γυναικάρα μου.!!!!!!
Η προσωποποιηση του καύσωναΚαλημέρα στ αγόρια μου!!
Ωωωω ευχαριστώ πολυ πολύ για το κοπλιμέντο!!!!Κατόπιν εμπειρίας είμαι σε θέση να σας διαβεβαιώσω πως είναι από τις λίγες θελκτικές και συνάμα ανθεκτικές.
Γεια σου κουκλί!!Η προσωποποιηση του καύσωνα
Ωωωω ευχαριστώ πολυ πολύ για το κοπλιμέντο!!!!
Επιβεβαιώνω τον μετρ!Κατόπιν εμπειρίας είμαι σε θέση να σας διαβεβαιώσω πως είναι από τις λίγες θελκτικές και συνάμα ανθεκτικές.
Α μ έχετε πάρει λοιπον...!!Παρακαλώ!
Αλλά δεν πρόκειται περί κομπλιμέντου. Η πραγματικότητα είναι. Και δράττομαι της ευκαιρίας να γράψω, πως αν δεν την είχα πάρει, θα μου είχε μείνει απωθημένο.
Το πρωι Αγγλιδα , το βραδυ ΕλληνιδαΗ απόλυτη καυλα ε?!Εγω απλα εχω "2 ζωές".. μεταφορικά,αλλα προσαρμοζομαι απόλυτα αρα είμαι & περνάω σούπερ!
Ειδες φως και μπηκεςΚατόπιν εμπειρίας είμαι σε θέση να σας διαβεβαιώσω πως είναι από τις λίγες θελκτικές και συνάμα ανθεκτικές.
Και συνεχίζεις ακάθεκτηΚαλημέρα στ αγόρια μου!!
Κάπως έτσι χαχαχα!Το πρωι Αγγλιδα , το βραδυ Ελληνιδα
ΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧ!...ναι,γλύφω εκει ακριβώς που φαντάζεστε...!