eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.367
- Πόντοι
- 1.056
Μανάριιιι όμορφοΚαλημερούδια!
Μανάριιιι όμορφοΚαλημερούδια!
Μωρακι....!Μανάριιιι όμορφο
Καλησπερα!Καλημερούδια!
καλλιτέχνης σε όλα της!!Ωρα για καφέ...με ξεθεωσατε εδω και μερες ..ουτε ρεπό δεν μου δινω πια χαχαχαχαχα!!
Χύμα φωτο εν ώρα καφε...εντωμεταξύ, δείχνω προσωπο οσο είναι εφικτό, θελω να υπάρχει πλήρης εικόνα σ οποιον θελήσει να με δει..γι αυτό δεν υπάρχουν εκπλήξεις σ όσους μ έχουν συναντήσει ματάκια..!καλλιτέχνης σε όλα της!!
Καλησπέρα αγορι!!Καλησπερα!
Γεια σου ρε jo με τα ωραια σουΧύμα φωτο εν ώρα καφε...εντωμεταξύ, δείχνω προσωπο οσο είναι εφικτό, θελω να υπάρχει πλήρης εικόνα σ οποιον θελήσει να με δει..γι αυτό δεν υπάρχουν εκπλήξεις σ όσους μ έχουν δει ματάκια..!
Καλή βγήκα;;;Έτοιμη για την Vogue εξώφυλλο??!!χαχαχαχα!!Γεια σου ρε jo με τα ωραια σου
καύλα παντού δηλαδη?!! προσωπάρα, κορμάρα, μουνάρα, κωλάρα!!!Χύμα φωτο εν ώρα καφε...εντωμεταξύ, δείχνω προσωπο οσο είναι εφικτό, θελω να υπάρχει πλήρης εικόνα σ οποιον θελήσει να με δει..γι αυτό δεν υπάρχουν εκπλήξεις σ όσους μ έχουν συναντήσει ματάκια..!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπέρα αγορι!!
... αχ τι όμορφα που τα γράφεις...!!Καλή είμαι μωρε για την ηλικία μου πάντα ...!!καύλα παντού δηλαδη?!! προσωπάρα, κορμάρα, μουνάρα, κωλάρα!!!
η ηλικία σου είναι η καλύτερη μην ακούω χαζομάρες!!φαίνεται και η γυμναστική(εκτός αυτή του (κανα)πέους!)... αχ τι όμορφα που τα γράφεις...!!Καλή είμαι μωρε για την ηλικία μου πάντα ...!!
Φιλάκια πολλά ααα!!!
Γυναίκα μυστήριο με τα γυαλιάΩρα για καφέ...με ξεθεωσατε εδω και μερες ..ουτε ρεπό δεν μου δινω πια χαχαχαχαχα!!
...αχ εσυ, αχ εσυ...!!!Γυναίκα μυστήριο με τα γυαλιά
Δεν κανω συχνα κοπλιμαν εγω καλή μου,Καλή βγήκα;;;Έτοιμη για την Vogue εξώφυλλο??!!χαχαχαχα!!
Το ξέρω...υπέρβαση εχεις κανει με μένα χαχαχαχα!!Δεν κανω συχνα κοπλιμαν εγω καλή μου,
...εχω δηλώσει καιρό τώρα, οτι αυτο το στυλ άνδρα με καυλώνει λίγο παραπάνω..τρίχα και κοιλιά...!!Εμενα jo πως με φανταζεσαι πως ειμαι;
Μωρό μου συγνώμη για αυτό που θα πω,αλλά μόλις είδα την φωτογραφία, το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό είναι να σε χύσω στη μούρη, εεεε sorry πρόσωπο ήθελα να πω!!!Ωρα για καφέ...με ξεθεωσατε εδω και μερες ..ουτε ρεπό δεν μου δινω πια χαχαχαχαχα!!
....αν και δεν μ αρέσει τόσο πολύ, εσυ ως σύζυγος και με τόσες συχνές επαφές ,θα κάνω την καρδιά πέτρα και θα σ αφησω 1 φορα ,έστω!!Μωρό μου συγνώμη για αυτό που θα πω,αλλά μόλις είδα την φωτογραφία, το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό είναι να σε χύσω στη μούρη, εεεε sorry πρόσωπο ήθελα να πω!!!
Το χεις δουλεψει με καποιον ειδικό;...εχω δηλώσει καιρό τώρα, οτι αυτο το στυλ άνδρα με καυλώνει λίγο παραπάνω..τρίχα και κοιλιά...!!
Ρε φίλε, τα εργα τέχνης δεν τα χ@νουν.Μωρό μου συγνώμη για αυτό που θα πω,αλλά μόλις είδα την φωτογραφία, το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό είναι να σε χύσω στη μούρη, εεεε sorry πρόσωπο ήθελα να πω!!!