james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.213
- Πόντοι
- 2.356
Θα τιμήσω...Καλημέρα..!
Θα τιμήσω...Καλημέρα..!
Τι λες βρε;!χαχαχαχα!! είχαμε κινητό στημένο στο τραπεζάκιΤη φωτογραφία την τράβηξε ο τύπος με την πατούσα του, Τζο;
Α, οκ, νόμιζα ότι ο τύπος έχει πατούσα ευέλικτη.Τι λες βρε;!χαχαχαχα!! είχαμε κινητό στημένο στο τραπεζάκι
...μμμμ τοτε θα τιμήσω κι εγω εσενα ξέρεις πως..Θα τιμήσω...
Πολλές φορές μωρο μου..κι όλες υπέροχες.. δωρο, που ξέρω ότι σ αρέσει (και σ ολα τ αγόρια εδω φυσικα!)Τι υπέροχα πισωκολλητα έχω κανει με αυτό το κωλαράκι!!!
Δεν νομίζω ότι είναι εύκολο από θέμα χρόνου /υποχρεώσεων να ερθω αγορι,πάντως βλέπω αρκετά παιδιά εδώ Αθήνα απο Θεσσαλονίκη που έρχονται,ειτε για δουλειές ειτε γι αταξίες!Θεσσαλονίκη πότε θα έρθεις;
Μεταφρασούλα;
... @Sexyjoanna λαθος Odin φωναξεςΚάτσε να φωνάξω τον @Odin χαχαχαχαχαχαχαχα!!
.....εισαι απο τους πρώτους που διαπίστωσαν ότι είμαι ξανθιά φυσική &, μπερδεύομαι, αρα ζητώ ταπεινά συγνώμη για λάθος μου. ..!!χαχαχαχαχαχαχα!!... @Sexyjoanna λαθος Odin φωναξες
@kontolagnos , backroom casting couch , εταιρεια παραγωγης ερασιτεχνκου πορνο οπου τα γυρισματα γινονται σε ενα γραφειο με ενα μαυρο καναπε! Ο οποιος καναπες εγινε τοσο τρεντυ που εγινε σημα κατατεθεν της εταιρειας και ονομα της!
Real Casting Couch Videos
Εκτός από φυσική ξανθια έχεις και φυσική καυλα!!!.....εισαι απο τους πρώτους που διαπίστωσαν ότι είμαι ξανθιά φυσική &, μπερδεύομαι, αρα ζητώ ταπεινά συγνώμη για λάθος μου. ..!!χαχαχαχαχαχαχα!!
Γειά σου μούτρο όμορφο!
...απο 17 χρονων που δοκίμασα "λουτσο"δεν τον άφησα ποτέ σε ησυχία χαχαχα!!...οι καυλες μου σταθερές (ισως και παραπάνω κατά διαστήματα..)εδω και χρόνια!!Εκτός από φυσική ξανθια έχεις και φυσική καυλα!!!
Εισαι σπουδαγμενος εσυ, το χα καταλαβει... @Sexyjoanna λαθος Odin φωναξες
@kontolagnos , backroom casting couch , εταιρεια παραγωγης ερασιτεχνκου πορνο οπου τα γυρισματα γινονται σε ενα γραφειο με ενα μαυρο καναπε! Ο οποιος καναπες εγινε τοσο τρεντυ που εγινε σημα κατατεθεν της εταιρειας και ονομα της!
Real Casting Couch Videos
...μμμμ τοτε θα τιμήσω κι εγω εσενα ξέρεις πως..
ΩΩΩΩΑΑΑΑΑΟΟΟΟΟΕΕΕ!...μμμμ τοτε θα τιμήσω κι εγω εσενα ξέρεις πως..
Οποία μικρή το μάθαινε, μεγάλη δεν τ' αφήνει!...απο 17 χρονων που δοκίμασα "λουτσο"δεν τον άφησα ποτέ σε ησυχία χαχαχα!!...οι καυλες μου σταθερές (ισως και παραπάνω κατά διαστήματα..)εδω και χρόνια!!
...απο 17 χρονων που δοκίμασα "λουτσο"δεν τον άφησα ποτέ σε ησυχία χαχαχα!!...οι καυλες μου σταθερές (ισως και παραπάνω κατά διαστήματα..)εδω και χρόνια!!
Νομιζα ότι αυτό είναι...γλυκό!...να βαλω και κατι πικάντικο ...
...τι το πέρασες τ αγορι,στο νημα έχουμε μόνο εκλεκτά μέλη!Εισαι σπουδαγμενος εσυ, το χα καταλαβει
.....σιροπιαστο...γεια σου αδυναμία μου...Νομιζα ότι αυτό είναι...γλυκό!
Καλησπέρα ομορφιά μας!!!!!Καλημερούδια!
Καλησπέρα ομορφιά μας!!!!!