james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.204
- Πόντοι
- 2.356
Ρε μαλάκες, αφήστε λίγο τη Τζοάννα να πάρει μια ανάσα, έχει πάει η πούτσα γόνα ας 'ούμε!
Μ αρέσει βρε δεν γκρινιάζω χαχαχαχα δεν έχω κ τη σχολή, κομπλέ!!Ρε μαλάκες, αφήστε λίγο τη Τζοάννα να πάρει μια ανάσα, έχει πάει η πούτσα γόνα ας 'ούμε!
Εσυ την έχεις εμπεδώσει καλά την κωλαρα μου χαχαχαχα!!Επιβεβαιώνω τον μετρ!
Το πιο σημαντικό πράγμα στη γυμναστική-υπερτροφία, μυική δύναμη και αντοχή και γενικά στη σωστή χρήση του σώματος και των δυνάμεών μας (κάτι που σχεδόν κανείς δε δίνει την πρέπουσα σημασία), είναι η ξεκούραση!!! Πάρε ρεπό!!! Οι ψωλές δεν τελειώνουν!!! Αν όμως το κάψεις το μουνί, θα έχουμε θέμα!!!Σήμερα από το πρωι παω ασταμάτητα σχεδόν τα ραντεβού..κι εχω ακόμη κάποια.Αυριο θα κάνω ελάχιστα όμως, από τ απόγευμα και μετά, Σάββατο ίσως ρεπο αντί Κυριακή ,οτι είναι ενημερώνω εδω αγόρια.
Άδεια θα πάρω σύντομα ,εννοείται...εξυπηρετω κάποια αγόρια δικά μου (κι ελάχιστα νέα άτομα) κσι μετά διακοπές η Τζο!Το πιο σημαντικό πράγμα στη γυμναστική-υπερτροφία, μυική δύναμη και αντοχή και γενικά στη σωστή χρήση του σώματος και των δυνάμεών μας (κάτι που σχεδόν κανείς δε δίνει την πρέπουσα σημασία), είναι η ξεκούραση!!! Πάρε ρεπό!!! Οι ψωλές δεν τελειώνουν!!! Αν όμως το κάψεις το μουνί, θα έχουμε θέμα!!!
Με την άδειά σας Κυρία μουΕσυ την έχεις εμπεδώσει καλά την κωλαρα μου χαχαχαχα!!
Πες της τα τύπε, εμένα δε με ακούει.Το πιο σημαντικό πράγμα στη γυμναστική-υπερτροφία, μυική δύναμη και αντοχή και γενικά στη σωστή χρήση του σώματος και των δυνάμεών μας (κάτι που σχεδόν κανείς δε δίνει την πρέπουσα σημασία), είναι η ξεκούραση!!! Πάρε ρεπό!!! Οι ψωλές δεν τελειώνουν!!! Αν όμως το κάψεις το μουνί, θα έχουμε θέμα!!!
Μωρο μου....φυσικα...!!Με την άδειά σας Κυρία μου
Α μ έχετε πάρει λοιπον...!!
Ενδιαφέρον!!Ελπίζω να την απολαύσατε...
Ειμαι εκτος όμως του ηλικιακου γούστου σας..πως κι έτσι;
... εσυ παρε με τηλ όποτε γουστάρεις και θα τα βρούμε!!Τζο, από Σεπτέμβρη, θα σε βρίσκουμε πιο δύσκολα;
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ... εσυ παρε με την όποτε γουστάρεις και θα τα βρούμε!!
Ωραια φωτοΚαλημέρα στ αγόρια μου!!
Πολλά κοπλιμέντα μου κάνεις, τι έπαθες εσύ, ηλίαση;;Ωραια φωτο
...αρκεί να δεις..χεχεχε!!Τι να πεις ...
Γιατί;Φρέσκια φωτο!!
Βράζει το χύσι μες στους όρχεις, μαγειρεύεται......αρκεί να δεις..χεχεχε!!
Καρκαβίλας τύπε, από το The Wall;;Γιατί;
Δε μας λυπάσαι, είμαστε και σε κρίσιμη ηλικία; Αντέχουμε νομίζεις να καυλώνουμε μεσημεριάτικα, μέσα στη ζέστη; Άντε τώρα να δω πως θα βαρέσουμε μία μέσα στην καρκαμπίλα...