Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.590
- Πόντοι
- 29.667
Και βυζάκια και μουνακι!!!...μόλις...
Μας έφτιαξε η γυναικάρα μου!!!
Και βυζάκια και μουνακι!!!...μόλις...
Μόλις το έβγαλα..σε μυρίστηκα, ειδες συζυγε;!Και βυζάκια και μουνακι!!!
Μας έφτιαξε η γυναικάρα μου!!!
Πως είναι δυνατόν να μην είμαιΕσυ εισαι παντα καυλωμενο αγορι!!!!
Πάλι καλά που είμαστε σπίτια μας. Πάλι κάγκελο μας τον έκανες......μόλις...
κατακατακαύλα...μόλις...
Χαρά μου μωρο μου..αν και σε προτιμώ κάγκελο απο κοντα!!Πάλι καλά που είμαστε σπίτια μας. Πάλι κάγκελο μας τον έκανες...
Αχ εσυ ...!κατακατακαύλα
Υπέροχο σούπερ σεξυ γλυκιά μου....νεο απόκτημα!
Ευχαριστώ μωρό μου..φορεμένο από κοντά είναι απίστευτα σεξυ!!Υπέροχο σούπερ σεξυ γλυκιά μου
Αυτα εχει η δημοσιότητα καλή μουΤο μπλοκάρισμα θα πηγαίνει σύννεφο σε μερικούς..μ έχετε ενοχλήσει και κουράσει αφάνταστα από χθες μέχρι σήμερα, κάποιοι άσχετοι& τυχαίοι τύποι!
Εχω παραααα πολύ δουλειά για να μου τρώτε τον χρόνο μου οι αργόσχολοι!
Χίλιες φορές με άτομα που ξέρω ηδη!
....θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου..σκέφτομαι καιρό ν αραιωσω εδω μεσα ...αλλα,τα δικά μου σταθερά αγόρια που είναι παρα πολλά, θέλουν την καλημέρα μου, τις φωτο μου..την κουβέντα μας..όπως κι εγώ χαίρομαι να τα λεω μαζι τους εδω..πραγματικά δεν εχω ανάγκη για νέους πελάτες, είδα αρκετά νέα παιδιά που καιρό τα λέγαμε αλλα δεν βρίσκαμε κοινό χρόνο, μπήκαν κι αυτα στους αξιόλογους πελάτες, αρα από δω και πέρα θα είμαι επιφυλακτική στις καινούργιες επιλογές η μπορει κ να μην κάνω καθόλου..εδω δεν προλαβαίνω να δω σταθερούς κάποιες φορές..!Αυτα εχει η δημοσιότητα καλή μου
Πληρώνεις το τίμημα .
Μη ριξεις φάπα
Ρε αγορι δεν βιάζω ουτε τρωω ανδρες ,τον ρυθμό που θέλετε ακολουθώ..αν κάτι δεν γουστάρω, το σταματώ..εχω ανοχή μεχρι ένα σημείο..τεσπα διάβασε στο προφίλ μου κριτικές από παλιά μέλη και νέα να έχεις εικόναΈχω γράψει ανά καιρούς ότι θέλω να συναντήσω την Τζοάννα, μια τα οικονομικά μια η έλλειψη χρόνου δεν έχει συμβεί ακόμη. Αξίζει σαν μικρός και σχετικά αβγαλτος να κάνω την αρχή, ή δε θα μπορέσω να ακολουθήσω τον Ρυθμό τέτοια γυναίκας?
Θα το παρω αυριο το φιλακι που θα μαι μονος....θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου..σκέφτομαι καιρό ν αραιωσω εδω μεσα ...αλλα,τα δικά μου σταθερά αγόρια που είναι παρα πολλά, θέλουν την καλημέρα μου, τις φωτο μου..την κουβέντα μας..όπως κι εγώ χαίρομαι να τα λεω μαζι τους εδω..πραγματικά δεν εχω ανάγκη για νέους πελάτες, είδα αρκετά νέα παιδιά που καιρό τα λέγαμε αλλα δεν βρίσκαμε κοινό χρόνο, μπήκαν κι αυτα στους αξιόλογους πελάτες, αρα από δω και πέρα θα είμαι επιφυλακτική στις καινούργιες επιλογές η μπορει κ να μην κάνω καθόλου..εδω δεν προλαβαίνω να δω σταθερούς κάποιες φορές..!
Αντί φάπα,παρε φιλάκι
...εντάξει, θύμησε μου το αύριοΘα το παρω αυριο το φιλακι που θα μαι μονος
Ξύπνα...εντάξει, θύμησε μου το αύριο
Γιατί φωνάζεις βρε;! Ξέρεις οτι ειμαι υπναρου!
Ενα πραγμα που μ' αρεσει στη Τζοαννα , ειναι οτι φερεται το ιδιο , εχει δεν εχει δουλεια , χειμωνα καλοκαιρι , ανοιξη , φθινοπωρο.Οι αργοσχολοι τζαμπατζήδες που ενοχλούν και δεν σέβονται τον χρόνο της άλλης ρε μωρο...
Είναι από χθες αυτη η φάση, έντονη, τι να πω,βαλτοι είναι;!
Καλα κανω και προτιμώ όσους γνωρίζω κι απ οτι βλέπω μόνο αυτούς θα δέχομαι πλεον.
Καλημερα κοριτσαρα με τα ωραια σου!!!Καλημερούδια!
Αρχικά πάντα εχω δουλειά..όλη μέρα κάθε μέρα..ούτε καταλαβαίνω αν είναι χειμώνας καλοκαίρι,εδω και χρόνια χαχαχαχα!!Ενα πραγμα που μ' αρεσει στη Τζοαννα , ειναι οτι φερεται το ιδιο , εχει δεν εχει δουλεια , χειμωνα καλοκαιρι , ανοιξη , φθινοπωρο.
Γελαω με καποιες φιλοδοξες callgirl-ινες , που τωρα που καλοκαιριασε και η πελατεια τους εφυγε διακοπες , καταδεχτηκαν να ποσταρουν για διαφημιση και βαζουν και τους προμοτορες να δουλευουν διπλοβαρδιες