james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9.004
- Πόντοι
- 2.356
Φιλάκια στο κορίτσι μου!!!!!Σορυ που "φόρτωσα", ξέρετε τ αγόρια που εχω δει, κι αυτα που μπαίνουν νημα ,οτι σας αγαπώ πολύ..
Δυστυχώς όμως υπάρχουν κι οι άκυροι, εχω ορια κι εγώ( που δεν προκαλούμαι κι εύκολα..φανταστείτε!!)
Τεσπα ,σήμερα είμαι κλεισμενη, απ αύριο πάλι διαθέσιμη
Φιλάκια στ αγόρια μου!
![]()
Αγοράκι μου εσυΦιλάκια στο κορίτσι μου!!!!!
Κατανοητή η αντίδρασή σου με άτομα που δεν σου φέρθηκαν καλά στο παρελθόν. Φιλιά πολλά παντού!!!!Σορυ που "φόρτωσα", ξέρετε τ αγόρια που εχω δει, κι αυτα που μπαίνουν νημα ,οτι σας αγαπώ πολύ..
Δυστυχώς όμως υπάρχουν κι οι άκυροι, εχω ορια κι εγώ( που δεν προκαλούμαι κι εύκολα..φανταστείτε!!)
Φιλάκια στ αγόρια μου!
![]()
ποιος σε πειραξει παλι?Σορυ που "φόρτωσα", ξέρετε τ αγόρια που εχω δει, κι αυτα που μπαίνουν νημα ,οτι σας αγαπώ πολύ..
Φιλάκια στ αγόρια μου!
![]()
Οι αργοσχολοι τζαμπατζήδες που ενοχλούν και δεν σέβονται τον χρόνο της άλλης ρε μωρο...ποιος σε πειραξει παλι?
....κι ελαστική πολυ ήμουν μ αρκετούς απ αυτούς. .πλέον μαύρη λίστα αγαπη..Κατανοητή η αντίδρασή σου με άτομα που δεν σου φέρθηκαν καλά στο παρελθόν. Φιλιά πολλά παντού!!!!
Λυσσαλέο τσιμπουκι. Χωρίς ανάσα η αρχόντισσα της πιπαςΚαλημέρες με καυλες.. !
![]()
Ετσι ειναι το σωστο στοματικό.. χωρις έλεος μπέμπη μου!Λυσσαλέο τσιμπουκι. Χωρίς ανάσα η αρχόντισσα της πιπας
μονο σε εμενα σου βγαινει το ποιο ρομαντικο στο στοματικο?Ετσι ειναι το σωστο στοματικό.. χωρις έλεος μπέμπη μου!
Εσυ εισαι καψούρα ρε!!μονο σε εμενα σου βγαινει το ποιο ρομαντικο στο στοματικο?![]()
...η μια φορα τι να μας κάνει μωρο ...χρίζει επανάληψης...με αυτά που βλέπω είμαι για μπανάκι και Βουρ σε ραντεβού να δω για ακόμα μια φορά εν είναι έτσι![]()
Τέτοια κάνεις και μας έχεις όλους όρθιουςΕτσι ειναι το σωστο στοματικό.. χωρις έλεος μπέμπη μου!
Κοίτα μπελά που βρήκαμε.. Να μην φορέσουμε βερμούδα σήμερα...μόλις...
![]()
Εσυ εισαι παντα καυλωμενο αγορι!!!!Κοίτα μπελά που βρήκαμε.. Να μην φορέσουμε βερμούδα σήμερα
Και βυζάκια και μουνακι!!!...μόλις...
![]()