Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.634
Kαλημερα κουκλι μου όμορφό!!Καλημερα κοριτσαρα με τα ωραια σου!!!
Kαλημερα κουκλι μου όμορφό!!Καλημερα κοριτσαρα με τα ωραια σου!!!
καλημέρα ομορφιάΚαλημερούδια!
Καλημέρα μωράκι!καλημέρα ομορφιά
Καποιες αλλες καινουργιες ως επι το πλειστον αλλαζουν στυλ ανα σεζον , οταν εχουν δουλεια εχουν το μπου στο φτυσιμο και οταν δεν εχουν , στο γλυψιμοΑρχικά πάντα εχω δουλειά..όλη μέρα κάθε μέρα..ούτε καταλαβαίνω αν είναι χειμώνας καλοκαίρι,εδω και χρόνια χαχαχαχα!!
Εννοειται ότι δεν αλλάζω ανά σεζόν στυλ κ χαρακτήρα παραμένω η ίδια αλλά βαρέθηκα τους άσχετους που μ ενοχλούν τελευταία και δεν θ ασχολούμαι
Καλημερούδια!
Γ
Γκούντ μόρνινγκ μπεϊμπιΚαλημερούδια!
Δεν ξέρω ματια μου. .εσείς τ αγόρια έχετε καλύτερη κρίση σ αυτο .Καποιες αλλες καινουργιες ως επι το πλειστον αλλαζουν στυλ ανα σεζον , οταν εχουν δουλεια εχουν το μπου στο φτυσιμο και οταν δεν εχουν , στο γλυψιμο
Κατα τη γνωμη μου , η προηγουμενη συμπεριφορα δειχνει το χαρακτηρα του ατομου, γιατι κανεις δε θελει "ξυλνο" ραντεβου
Καλημέρα στ όμορφο αγορι μου!!Γκούντ μόρνινγκ μπεϊμπι
Αα, σε σενα το στειλα το ' ξύπνα 'Γιατί φωνάζεις βρε;! Ξέρεις οτι ειμαι υπναρου!
Δηλ, εγω που για μια ατσοχη στιγμη ( με παραδοχη δικιη μου τι να κανω ) ???....θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου..σκέφτομαι καιρό ν αραιωσω εδω μεσα ...αλλα,τα δικά μου σταθερά αγόρια που είναι παρα πολλά, θέλουν την καλημέρα μου, τις φωτο μου..την κουβέντα μας..όπως κι εγώ χαίρομαι να τα λεω μαζι τους εδω..πραγματικά δεν εχω ανάγκη για νέους πελάτες, είδα αρκετά νέα παιδιά που καιρό τα λέγαμε αλλα δεν βρίσκαμε κοινό χρόνο, μπήκαν κι αυτα στους αξιόλογους πελάτες, αρα από δω και πέρα θα είμαι επιφυλακτική στις καινούργιες επιλογές η μπορει κ να μην κάνω καθόλου..εδω δεν προλαβαίνω να δω σταθερούς κάποιες φορές..!
Αντί φάπα,παρε φιλάκι
Μολις χυσαμεε με αυτά τα ποστ σου.....μόλις...
Θεωρώ πρέπον όπως οι νέοι πελάται εισέρχονται μόνον κατόπιν σοβαρής αξιολογήσεως. Δέον θα ήτο μάλιστα όπως φέρουσιν και συστατικήν επιστολήν υπό παλαιότερου τινά πελάτη, εξασφαλίζοντες δε τοιουτοτρόπως την απόλυτη ειλικρίνεια και ορθότητα των λεγομένων τους!....θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου..σκέφτομαι καιρό ν αραιωσω εδω μεσα ...αλλα,τα δικά μου σταθερά αγόρια που είναι παρα πολλά, θέλουν την καλημέρα μου, τις φωτο μου..την κουβέντα μας..όπως κι εγώ χαίρομαι να τα λεω μαζι τους εδω..πραγματικά δεν εχω ανάγκη για νέους πελάτες, είδα αρκετά νέα παιδιά που καιρό τα λέγαμε αλλα δεν βρίσκαμε κοινό χρόνο, μπήκαν κι αυτα στους αξιόλογους πελάτες, αρα από δω και πέρα θα είμαι επιφυλακτική στις καινούργιες επιλογές η μπορει κ να μην κάνω καθόλου..εδω δεν προλαβαίνω να δω σταθερούς κάποιες φορές..!
Αντί φάπα,παρε φιλάκι
...μόλις...
Γειά σου αγόριΓεια σου ρε jo με τα ωραία σου νεγκλιζε
...γι αυτό τα βάζω να καυλωνω τ αγόρια μου!Μολις χυσαμεε με αυτά τα ποστ σου..
....εμείς τα είπαμε κι έχουμε βρεθει, ,οσο γι άστοχες στιγμές εννοείται ότι υπάρχουν σ αυτές τις φάσειςΔηλ, εγω που για μια ατσοχη στιγμη ( με παραδοχη δικιη μου τι να κανω ) ???
Προτείνω οι νέοι πελάτες να έρχονται με τον κηδεμόνα τους χαχαχαχαχα!!Θεωρώ πρέπον όπως οι νέοι πελάται εισέρχονται μόνον κατόπιν σοβαρής αξιολογήσεως. Δέον θα ήτο μάλιστα όπως φέρουσιν και συστατικήν επιστολήν υπό παλαιότερου τινά πελάτη, εξασφαλίζοντες δε τοιουτοτρόπως την απόλυτη ειλικρίνεια και ορθότητα των λεγομένων τους!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και οι στερούμενοι κηδεμόνος;Προτείνω οι νέοι πελάτες να έρχονται με τον κηδεμόνα τους χαχαχαχαχα!!
Με την ταυτότητα τους και μια ΔΕΚΟ μαζί!Και οι στερούμενοι κηδεμόνος;
Τζο, πάτα λίγο φρένο, το καταλαβαίνεις κι εσύ ότι πρέπει...Με την ταυτότητα τους και μια ΔΕΚΟ μαζί!
Ρε συ χθες δεν πρόλαβα να φάω,ειχα σερι 6 ραντεβου..να εξυπηρετησω παλαιούς που θα λείψουν κάποιες μέρες, σήμερα ξεκίνησα από το πρωι και σταμάτησα τωρα λίγο ..πρέπει να πάω μάρκετ να ψωνίσω να φάω γιατί θα μείνω 5κιλα μαζί με τα ρούχα!
Κι έχει και μια ζεστή γμτ...
Δεν φορτώνω τοσα μωρε,απλα η σχολή υπο λειτουργεί λογω διακοπών και είπα να εξυπηρετησω κάποια άτομα δικά μου παραπάνω.. αλλα οκ θα φύγω και διακοπές φυδικα αρα θ αράξω αρκετάΤζο, πάτα λίγο φρένο, το καταλαβαίνεις κι εσύ ότι πρέπει...
Γύμνια θέμε, ΓΥΜΝΙΑ