Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.180
- Πόντοι
- 11.146
....αν ξερει να ανοιγει κ το word και να στελνει fax & mail, δωσε bonus και το κωλαρακιΜια πιπα δωρο έχεις γραμματέα μου αντι μισθό χαχαχαχαχα!!
....αν ξερει να ανοιγει κ το word και να στελνει fax & mail, δωσε bonus και το κωλαρακιΜια πιπα δωρο έχεις γραμματέα μου αντι μισθό χαχαχαχαχα!!
Fax;;;;; fax ;;;;;; Τιτάνα μου, έχω προλάβει και το telex!!! Αυτό που έβγαζε την κίτρινη ταινία με τις τρυπίτσες....αν ξερει να ανοιγει κ το word και να στελνει fax & mail, δωσε bonus και το κωλαρακι
...πες μου οτι εκανες κ προγραμματισμο με διατρητες καρτες, να με στειλεις τελειως?!?!!?Fax;;;;; fax ;;;;;; Τιτάνα μου, έχω προλάβει και το telex!!! Αυτό που έβγαζε την κίτρινη ταινία με τις τρυπίτσες
Όχι, όχι, προτιμούσα να βγαίνω εκτός γραφείου...πες μου οτι εκανες κ προγραμματισμο με διατρητες καρτες, να με στειλεις τελειως?!?!!?
Εσας λεει η jo babys ?Όχι, όχι, προτιμούσα να βγαίνω εκτός γραφείου
Μην κοιτάς που τα τελευταία χρόνια λόγω ηλικίας κάθομαι περισσότερο στο air-condition
Είναι μικρά παιδιά ακόμη..θα μεγαλώσουνΕσας λεει η jo babys ?
Καλα κρασια
Sexy Jo στην κυριολεξίαΚαλημέρες με καυλες.. !
...να σαι καλά αγορι..δουλεύω με φουλ καύλες πάντα, αρα βγαίνει προς τα εξω αυτό θεωρώ!Sexy Jo στην κυριολεξία
Καυλαααα είσαι τζοοοο....νεο απόκτημα!
Γεια σου αλεξ μου!!Καυλαααα είσαι τζοοοο
Μπονζουρ μπεμπέΚαλημέρες με καυλες.. !
Καλησπέρα ομορφιά μου!Μπονζουρ μπεμπέ
Αυτά είναι μόνο για ΠΛΟΥΣΙΑ κορίτσια...εμείς είμεθα φτωχομπινέδες.Να πιω το καφεδάκι μου στην πισίνα!!
...κατσε ρε κοριτσ' τι εννοεις?!!?! Δεν θα καυλαντισουμε και κουτσομπολεψουμε με π.μ., μνμ Viber, sms και συνομιλιες για κανα χρονο τουλαχιστον?!?!? Πως θα καλυψουμε δλδ την πεταμενη στα πατωματα αυτοπεποιθηση μας, τις ανασφαλειες και τον εγωισμο μας?!?!?Το μπλοκάρισμα θα πηγαίνει σύννεφο σε μερικούς..μ έχετε ενοχλήσει και κουράσει αφάνταστα από χθες μέχρι σήμερα, κάποιοι άσχετοι& τυχαίοι τύποι!
Εχω παραααα πολύ δουλειά για να μου τρώτε τον χρόνο μου οι αργόσχολοι!
Χίλιες φορές με άτομα που ξέρω ηδη!
Ω ΝΑ ΣΟΥ!Καλημέρες με καυλες.. !
Σαν τη γύμνια, δεν έχει!....νεο απόκτημα!
Μωρο για να νευριασω εγω φαντάσου τι ζω μέρες ..ψεύτικα προφίλ και τηλ με ψεύτικα ραντεβού, ασκοπα τηλέφωνα & ενοχλήσεις απο άτομα που με ειδαν 1 φορα πριν 100 χρόνια κ θέλουν ΜΟΝΟ συζήτηση......κατσε ρε κοριτσ' τι εννοεις?!!?! Δεν θα κουλαντρισουμε και κουτσομπολεψουμε με π.μ., μνμ Viber, sms και συνομιλιες για κανα χρονο τουλαχιστον?!?!? Πως θα καλυψουμε δλδ την πεταμενη στα πατωματα αυτοπεποιθηση μας, τις ανασφαλειες μας και τον εγωισμο μας?!?!?
Και τα ναυαγια εχουνε ψυχη!!!!!
Ωραιο ε;!!Ω ΝΑ ΣΟΥ!
Τρελαίνομαι για FEET POV BLOWJOBS