Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 176.948
Καλημερούδια κι από εμένα!
Εδω βλέπετε την μαχήτρια με πλήρη εξάρτηση για την μάχη......Καλημερούδια κι από εμένα!
![]()
Ελπίζω να είσαι καλά μάτια μου...να περνάς να σε βλέπω κι εδώΕδω βλέπετε την μαχήτρια με πλήρη εξάρτηση για την μάχη......
Καλημέραααα γυναικάρα μας !!!!Καλημερούδια κι από εμένα!
![]()
Αγόρι μου όμορφο, καλημέρα!!!Καλημέραααα γυναικάρα μας !!!!![]()
Πολύ ωραιο!!!!Ελκυστικό....νεο απόκτημα!![]()
Ευχαριστώ!!Πολύ ωραιο!!!!Ελκυστικό![]()
OTI KAI NA BALEIS TO APOTELESMA EINAI TO IDIO....νεο απόκτημα!![]()
....μωρό μου εσυ!!OTI KAI NA BALEIS TO APOTELESMA EINAI TO IDIO
Για μεγάλες πίστες η κυρία....νεο απόκτημα!![]()
Κι εδω με την ...στολή παραλλαγής και απόκρυψης...των όπλων........νεο απόκτημα!![]()
Οπωσδήποτε θα φοράς αυτό στην επόμενη μας συνάντηση. Φοβερό και πολύ σέξυ!!!!!!....νεο απόκτημα!![]()
Πρώτο τραπέζι πίστα!Για μεγάλες πίστες η κυρία
...η οποία στολή βγαίνει πανεύκολα ώστε ν αποκαλυφθούν τα πάντα!Κι εδω με την ...στολή παραλλαγής και απόκρυψης...των όπλων....
Για σας τα έχω, τους λατρεμένους πελάτες ...κι εισαι ένας απ αυτούς,,Οπωσδήποτε θα φοράς αυτό στην επόμενη μας συνάντηση. Φοβερό και πολύ σέξυ!!!!!!
Είναι και το σώμα στο οποίο φοριέται που κάνει ΤΗΝ διαφορά εννοείται!!!!
Τηλέφωνο πάρε φίλε!!! Η ίδια έχει πει πως δεν κλείνει ραντεβού από εδώ ούτε από μηνύματα. Προσωρινά εκτελώ χρέη γραμματέα εγώ, μέχρι να τελειώσει μια δουλειά που έχεικαλησπερα Ιωαννα! Εισαι ελευθερη κατα τις 6 μιση σημερα?
...δεν κλείνω ΠΟΤΕ ραντεβού μέσω μηνυμάτων ετσι κι αλλιώς.καλησπερα Ιωαννα! Εισαι ελευθερη κατα τις 6 μιση σημερα?
Μας κόλασες σημερις.....νεο απόκτημα!![]()
Μια πιπα δωρο έχεις γραμματέα μου αντι μισθό χαχαχαχαχα!!Τηλέφωνο πάρε φίλε!!! Η ίδια έχει πει πως δεν κλείνει ραντεβού από εδώ ούτε από μηνύματα. Προσωρινά εκτελώ χρέη γραμματέα εγώ, μέχρι να τελειώσει μια δουλειά που έχεικαι θα σου απαντήσει η ίδια!!!