Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.450
Βρε βρε ,να και τ αγορι το δικό μας!!Ρώγα πεταχτή, λάγνα και ΣΚΑΝΔΑΛΙΑΡΑ!
Βρε βρε ,να και τ αγορι το δικό μας!!Ρώγα πεταχτή, λάγνα και ΣΚΑΝΔΑΛΙΑΡΑ!
Να και ο ΠΟΡΝΟΓΕΡΑΣ του διαστήματος, θες να πεις!Βρε βρε ,να και τ αγορι το δικό μας!!
Να δω ποτε θα σε γλυψω εσενα ΟΛΌΚΛΗΡΟ!!!,Να και ο ΠΟΡΝΟΓΕΡΑΣ του διαστήματος, θες να πεις!
Να πιω το καφεδάκι μου στην πισίνα!!
Έλα να σε κεράσω!!
θα εχει και γλυκο του κουταλιου?Έλα να σε κεράσω!!
Τσ τσ τσΚαι μια που είναι χαλαρη να πω ετσι κι ένα κουτσομπολιό..φυσικά χωρίς ονόματα κλπ, η εχεμυθεια επιβάλλεται για τους πάντες...!!Βλέπω εναν τύπο συγκεκριμένο που γυρνά σε νηματα και το παιζει ιστορία και υπερ άνω, ενώ στην ουσία ειναι τζαμπατζής αργοσχολος που παίζει με τις εργαζόμενες και τον πολύτιμο χρόνο τους ..εχω φυσικά προσωπική εμπειρία μ αυτόν και το λέω..και εννοείται ότι δεν θα κλείσει ποτε και με καμια ραντεβού η αν κλείσει θ ακυρώσει
Λιώνω στα γέλια όταν τον διαβάζω,το παίζει κύριος χαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχα!!
....εννοείται.. τους παίρνω γραμμή από το 1 λεπτό εξου και θέλω μονο τηλ..Τσ τσ τσ
υπαρχουν τετοιοι στο μπου;
Έλα να σε κεράσω!!
Κυρία μου πάμε για μια βόλτα οι δύο μας;;;Πρόλαβα κι έφτιαξα & τα χεράκια!!
Και μαλλί .. !
....σε 1 ώρα είμαι έτοιμη ελα να με πάρειςΚυρία μου πάμε για μια βόλτα οι δύο μας;;;
Θα είμαι εκεί....σε 1 ώρα είμαι έτοιμη ελα να με πάρεις
Ναι αλλα αμα σου στειλουν ντικ πικ λυγάς σα λυγαριά....εννοείται.. τους παίρνω γραμμή από το 1 λεπτό εξου και θέλω μονο τηλ..
Μια δυο φορές έπεσα εξω,αλλα έμαθα πια
....με τόσες που τρώω κάθε μέρα.. λες να θέλω να τις βλέπω και φωτο μετα ;!Ναι αλλα αμα σου στειλουν ντικ πικ λυγάς σα λυγαριά
Ω να σου γαμ........να βαλω και κατι πικάντικο ...
...."εναν"?!?!?!? Ποιον εναν μαναμ΄, βουστασιο ολοκληρο ανοιγουμε με τα βοδια που κυκλοφορουν! Εχουν κ απο κανα-δυο προφιλ το καθενα!!!!Και μια που είναι χαλαρη να πω ετσι κι ένα κουτσομπολιό..φυσικά χωρίς ονόματα κλπ, η εχεμυθεια επιβάλλεται για τους πάντες...!!Βλέπω εναν τύπο συγκεκριμένο που γυρνά σε νηματα και το παιζει ιστορία και υπερ άνω, ενώ στην ουσία ειναι τζαμπατζής αργοσχολος που παίζει με τις εργαζόμενες και τον πολύτιμο χρόνο τους ..εχω φυσικά προσωπική εμπειρία μ αυτόν και το λέω..και εννοείται ότι δεν θα κλείσει ποτε και με καμια ραντεβού η αν κλείσει θ ακυρώσει
Λιώνω στα γέλια όταν τον διαβάζω,το παίζει κύριος χαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχα!!
Πικάντικο δεν γλυκιά αμαρτία δε.....να βαλω και κατι πικάντικο ...
Κουκλι μου εσυ ....!!!Ω να σου γαμ.....
Την καλησπέρα μου γυναικάρα μας!!!!
...έτοιμο για φάγωμα...Πικάντικο δεν γλυκιά αμαρτία δε..
Είναι πολλά σαν τα ορκ......"εναν"?!?!?!? Ποιον εναν μαναμ΄, βουστασιο ολοκληρο ανοιγουμε με τα βοδια που κυκλοφορουν! Εχουν κ απο κανα-δυο προφιλ το καθενα!!!!