kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.968
- Πόντοι
- 6.256
Τα ισια μακρυά μαυρα μαλλια μ αρεσουν μόνο....χωρις τσάντα LV ουτε μια τρίχα μου δεν θα χαϊδέψεις εσύ
Τα αλλα δεν τ αγγιζω καν
Τα ισια μακρυά μαυρα μαλλια μ αρεσουν μόνο....χωρις τσάντα LV ουτε μια τρίχα μου δεν θα χαϊδέψεις εσύ
Εγω ειμαι ξανθιά γνήσια με καρέ,ευτυχώς γλύτωσα να μου πασπατευεις κι εσύ τα μαλλιάΤα ισια μακρυά μαυρα μαλλια μ αρεσουν μόνο.
Τα αλλα δεν τ αγγιζω καν
Ναι, γλυτωσες ,και ειμαι και άγαρμπος γενικώς,Εγω ειμαι ξανθιά γνήσια με καρέ,ευτυχώς γλύτωσα να μου πασπατευεις κι εσύ τα μαλλιά
Πολύ πόδι στις τελευταίες σελίδες, τί εγινε?Μπορει η νηματοθετρια να μην είναι 20αρα Ρωσίδα αλλά είναι μιλφαρα Ελληνίδα που έχει ξεζουμισει κάτι παραπάνω από το μισο μπου & οχι μόνο..(ντοκουμέντα 100αδες στο προφιλ μου..)
Απολαμβάνω την ηλικία μου και τις εμπειρίες μου, και οχι δεν θα ήθελα να ήμουν ξανά 20,η αυτοπεποίθηση που εχω τώρα, ουτε στα 30 δεν την ειχα!
...το έχουμε να μην το δείξουμε ρε αγορι ..;Πολύ πόδι στις τελευταίες σελίδες, τί εγινε?
Να το δείξετε! Εγώ τα βλέπω τα πόδια σας, Κυρία, και τους μιλάω!...το έχουμε να μην το δείξουμε ρε αγορι ..;
Τι τους λες αγοράκι;;Να το δείξετε! Εγώ τα βλέπω τα πόδια σας, Κυρία, και τους μιλάω!
Όλα κι όλα, αυτά είναι μεταξύ μας.Τι τους λες αγοράκι;;
Ανυπομονώ για την μέρα που θά μου πεις ότι μπορείς για ραντεβού μαζί μου. Ελπίζω σε λίγες μέρες νά πάρω τηλέφωνο. Να περάσουν οι εκλογέςΜπορει η νηματοθετρια να μην είναι 20αρα Ρωσίδα αλλά είναι μιλφαρα Ελληνίδα που έχει ξεζουμισει κάτι παραπάνω από το μισο μπου & οχι μόνο..(ντοκουμέντα 100αδες στο προφιλ μου..)
Απολαμβάνω την ηλικία μου και τις εμπειρίες μου, και οχι δεν θα ήθελα να ήμουν ξανά 20,η αυτοπεποίθηση που εχω τώρα, ουτε στα 30 δεν την ειχα!
Εσυ όποτε και να με ζητήσεις θα σου πω ναι με χαρά...!Ανυπομονώ για την μέρα που θά μου πεις ότι μπορείς για ραντεβού μαζί μου. Ελπίζω σε λίγες μέρες νά πάρω τηλέφωνο. Να περάσουν οι εκλογές
Μου αρέσεις πολύ. Ντόμπρα πράγματα. Να μήν σε απασχολώ.Εσυ όποτε και να με ζητήσεις θα σου πω ναι με χαρά...!
Ρεπαρο σήμερα μην αγχώνεσαι..κι εσύ μ αρέσεις!!φιλάκια!Μου αρέσεις πολύ. Ντόμπρα πράγματα. Να μήν σε απασχολώ.
Είσαι η απόλυτη έννοια της καυλας εδώ μέσα. Όσο στο σωματικό και τις επιδόσεις αλλά και στην προσωπικότητα και για αυτό σε γουστάρουμε. Είσαι γαμω τα άτομα και όχι καμιά χαζή ξινή 20χρονη γκόμεναΜπορει η νηματοθετρια να μην είναι 20αρα Ρωσίδα αλλά είναι μιλφαρα Ελληνίδα που έχει ξεζουμισει κάτι παραπάνω από το μισο μπου & οχι μόνο..(ντοκουμέντα 100αδες στο προφιλ μου..)
Κουκλι μου εσυ!! Με είδες πρόσφατα αρα η άποψη σου μετράει..γιατι εδω στις αρχες, είχαν άποψη κι αυτοί που δεν μ είχαν δει,τι γέλιο Θεέ μου οι πρώτες σελίδες του νήματος (νομίζω οι πρώτες 100-150 χαχαχαχαχαχα!!)μετα που άρχισε ο κόσμος να γράφει σωρηδόν για ραντεβού μαζί μου και ΑΛΗΘΕΙΕΣ,εξαφανίστηκανΕίσαι η απόλυτη έννοια της καυλας εδώ μέσα. Όσο στο σωματικό και τις επιδόσεις αλλά και στην προσωπικότητα και για αυτό σε γουστάρουμε. Είσαι γαμω τα άτομα και όχι καμιά χαζή ξινή 20χρονη γκόμενα
Εισαι ποδολαγνος φίλε;Όλα κι όλα, αυτά είναι μεταξύ μας.
Με περιμένουν πάντως, αδημονούν!
...όπως εσύ κοντολαγνος...Εισαι ποδολαγνος φίλε;
Πολλα εισαι για μενα, οχι μονο ψηλή...όπως εσύ κοντολαγνος...
(Ειμαι ψηλή για σενα, το ξέρεις ήδη..)
...αινιγματική απάντηση...χμ...Πολλα εισαι για μενα, οχι μονο ψηλή
Σε προβληματισα ε;...αινιγματική απάντηση...χμ...