Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.592
Ευχαριστώ πολύ αγορι!!Κάυλα είσαι
Ευχαριστώ πολύ αγορι!!Κάυλα είσαι
Καλημέρα ματάκια μου!!!Υπέροχη θέα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα ομορφιά μου...
κούκλα για φίλημαΚαλημερα
Kαλημερα γλυκια και αγαπημενη Τζο, να εχεις μια ομορφη μερα με πολλες καυλες. Μακαρι να μπορουσα να σε χαρω και εγω απο κοντα, αλλα η αποσταση βλεπεις, ειναι μεγαλη.Καλημερα
Καλημέρα γλυκο αγόρι ,θα τα καταφέρουμε κάποια στιγμή και θα βρεθουμε!Kαλημερα γλυκια και αγαπημενη Τζο, να εχεις μια ομορφη μερα με πολλες καυλες. Μακαρι να μπορουσα να σε χαρω και εγω απο κοντα, αλλα η αποσταση βλεπεις, ειναι μεγαλη.
Μωράκι μου εσυ...κούκλα για φίλημα
Κάνε ένα άνοιγμα αλά Σάρον Στόουν να θαυμάσουμε!Καλημερα
Καλημέρα τρελοκομείο μου!!!Εξαιρετική προσοχή σήμερα!
Γλιστράει παντού!
Τόσο από τη βροχή όσο και από τα χύσια!
....χμ κατι θα κάνω!!Κάνε ένα άνοιγμα αλά Σάρον Στόουν να θαυμάσουμε!
Καλημέρα υπέροχη πεοκράτωρ!Καλημέρα τρελοκομείο μου!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
....χμ κατι θα κάνω!!
Κουκλαρα μου ατελειωτη..Καλημερα
Βρε αγορι εδω δυσκολεύομαι να πάω μέχρι σ μάρκετ με τις υποχρεώσεις που εχω χαχαχαχαχα!@Sexyjoanna τελικά δεν μου απάντησες για Κύπρο.
Γιατί δεν βάζεις κανένα τουρ και προς τα εκεί να σε χαρούν και οι ξενιτεμενοι μαζί με την κωλαρα σου;
Αψογηη..Καλημερα
Καλημέρα μωράκι.. ελπίζω να είσαι καλά..έλειψες εδω!!Κουκλαρα μου ατελειωτη..
Καλημερα ψυχη μου..
Ευχαριστώ αγάπη!Αψογηη..
Την έδρα σου την ξέρουμε.Βρε αγορι εδω δυσκολεύομαι να πάω μέχρι σ μάρκετ με τις υποχρεώσεις που εχω χαχαχαχαχα!
Περαν πλάκας, κανέναν δεν χαλάνε τα ταξίδια, όποιας μορφής..αλλα δύσκολο για μένα..πολυ δύσκολο ..εξάλλου η έδρα μου είναι Αθήνα.
Γυναικάρα. Ομορφιά, κομψότητα και φινέτσα. Λίγες έχουν αυτόν το συνδυασμό!Καλημερα
Μωρο μου εσυ...Γυναικάρα. Ομορφιά, κομψότητα και φινέτσα. Λίγες έχουν αυτόν το συνδυασμό!
Καλησπέρα ομορφιά μας ...Καλημερα
Καλησπέρα αδυναμία μου...Καλησπέρα ομορφιά μας ...
ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣΒρε αγορι εδω δυσκολεύομαι να πάω μέχρι σ μάρκετ με τις υποχρεώσεις που εχω χαχαχαχαχα!
Περαν πλάκας, κανέναν δεν χαλάνε τα ταξίδια, όποιας μορφής..αλλα δύσκολο για μένα..πολυ δύσκολο ..εξάλλου η έδρα μου είναι Αθήνα.