Ptr1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2023
- Like
- 3.000
- Πόντοι
- 456
Sharon Stone η φάση... Άνοιξε τα να πάθουμε ταραχήΚαλημερα
Sharon Stone η φάση... Άνοιξε τα να πάθουμε ταραχήΚαλημερα
Κακομοίρη μου, τις Ρωσίδες που Γαμανε κάποιοι δεν τις βλέπεις ούτε στα όνειρά σου.ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
(οι υπόλοιποι να πήξετε στη μαλακία)
Ομορφιά μου εσύ!!!¡!Καλημερα
Καλησπέρα Αμαζώνα μου ζουμερη.. Καυλούλα μου..Καλημερα
ΙσχύειΚακομοίρη μου, τις Ρωσίδες που Γαμανε κάποιοι δεν τις βλέπεις ούτε στα όνειρά σου.
Όπως είπα, ισχύει.Κακομοίρη μου, τις Ρωσίδες που Γαμανε κάποιοι δεν τις βλέπεις ούτε στα όνειρά σου.
Εχω βαλει παρόμοια φωτο με ανοιχτά πόδια.. φούξια φόρεμα φορούσα τότεSharon Stone η φάση... Άνοιξε τα να πάθουμε ταραχή
Καυλιαρη μου όμορφε....Καλησπέρα Αμαζώνα μου ζουμερη.. Καυλούλα μου..
Μωρο μου εσυ....Ομορφιά μου εσύ!!!¡!
Σιγά μην και δεν είχες βγάλει... Αφού είσαι super starΕχω βαλει παρόμοια φωτο με ανοιχτά πόδια.. φούξια φόρεμα φορούσα τότε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καυλιαρη μου όμορφε....
Μην ξαναβάλεις.Εχω βαλει παρόμοια φωτο με ανοιχτά πόδια.. φούξια φόρεμα φορούσα τότε
Καυλιαρη μου όμορφε....
..εχω έναν πονοκέφαλο απο το πρωι..η αλήθεια είναι ότι χθες τα έπαιξα, πέσαν μαζεμένα ραντεβού, τελείωσα 2 παρα,συν το καιρό που ολο βροχή και μου τη σπάει γμτ.Σιγά μην και δεν είχες βγάλει... Αφού είσαι super star
Κάτσε να την βρω τότε baby!!!Μην ξαναβάλεις.
Θα χύσουμε στο σωβρακάκι μας.
ΑΧ ΜΗ..εχω έναν πονοκέφαλο απο το πρωι..η αλήθεια είναι ότι χθες τα έπαιξα, πέσαν μαζεμένα ραντεβού, τελείωσα 2 παρα,συν το καιρό που ολο βροχή και μου τη σπάει γμτ.
Κάτσε να την βρω τότε baby!!!
Ξεματιασε με ,Ιωάννα εινσι το πραγματικό μου ετσι κι αλλιώςΤο φάγατε το κορίτσι με το μάτι σας
Θα βάλω τα δυνατά μουΞεματιασε με ,Ιωάννα εινσι το πραγματικό μου ετσι κι αλλιώς
να μου δωσεις εννοειται μην παρεξηγηθωΝα σας δώσω, ευχαρίστως. .!Να μου δώσετε μπα..δύσκολο
....κοίτα μια μέρα που θα έχω νεύρα ευχαριστως..αλλα να συγχρονιστουμε..να μου δωσεις εννοειται μην παρεξηγηθω
Και γω εχω φετιχ με τα μαλλιαΚαλέ, τι γέλιο έριξα μ εναν πελάτη ,μου έπιανε συνέχεια τα μαλλιά(τρυφερα, οχι άγαρμπα),κάποια στιγμή του λέω, έχεις φετίχ με μαλλι ε;;Μπα μου απαντά, τα δικά σου είναι τόσο απαλά και χωρις εξτενσιον που μ εξιτάρει να τα χαϊδεύω
...χωρις τσάντα LV ουτε μια τρίχα μου δεν θα χαϊδέψεις εσύΚαι γω εχω φετιχ με τα μαλλια