Jim85
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 1.599
- Πόντοι
- 216
Τί εννοείς?Εισαι ποδολαγνος φίλε;
Τί εννοείς?Εισαι ποδολαγνος φίλε;
Παιζεις με το κόσμο καυλοπιπινο μου αχορταγο ε? Αχ και πεσεις στη γλώσσα μου...Μπορει η νηματοθετρια να μην είναι 20αρα Ρωσίδα αλλά είναι μιλφαρα Ελληνίδα που έχει ξεζουμισει κάτι παραπάνω από το μισο μπου & οχι μόνο..(ντοκουμέντα 100αδες στο προφιλ μου..)
Απολαμβάνω την ηλικία μου και τις εμπειρίες μου, και οχι δεν θα ήθελα να ήμουν ξανά 20,η αυτοπεποίθηση που εχω τώρα, ουτε στα 30 δεν την ειχα!
...Παιζεις με το κόσμο καυλοπιπινο μου αχορταγο ε? Αχ και πεσεις στη γλώσσα μου...
Περιμένουμε φωτο τα ποδαράκια με το καινούργιο χρώμα .....Σήμερα χαλάρωση..αυριο παλι ραντεβού, αλλα λογω κομμωτηρίου& πεντικιούρ το πρωι που εχω,μεσημέρι και μετά διαθέσιμη αγόρια.
Έχουν καυλες τ αγόρια μου συνέχεια..σήμερα δεν δούλεψα και κάποιους δεν τους ειδα,αλλα απ αύριο...χαμός!!Ασφυκτιούν και πάλι απόψε τα πέη μέσα στα μποξεράκια, βλέπω ...
Επειδή έχω συνέχεια χρώμα, λεω κάτι σε απαλό λευκό...θα δω μωρο..Περιμένουμε φωτο τα ποδαράκια με το καινούργιο χρώμα .....
Στο προφιλ μου να δεις τι έχω βάλει.. τα καλύτερα!From the vaults...
Γεια σου πανέμορφο αγορι..Καυλιαρα
Α, πρέπει να τα μελετήσω!Στο προφιλ μου να δεις τι έχω βάλει.. τα καλύτερα!
Ω ναι,είναι καλά τ αρχεία εκει!!Α, πρέπει να τα μελετήσω!
Ρε φιλε το σκευτικες πολυ για να το γραψεις αυτο . !!!! ουτε για να σε χαρακτηρισω δεν αξιζει ο κοπος.ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
(οι υπόλοιποι να πήξετε στη μαλακία)
Εγώ θα σε χαρακτηρίσω ανορθόγραφο!Ρε φιλε το σκευτικες πολυ για να το γραψεις αυτο . !!!! ουτε για να σε χαρακτηρισω δεν αξιζει ο κοπος.
Τα καλύτερα έχουμε χάσει γαμώτη μου!!!Εχω βαλει παρόμοια φωτο με ανοιχτά πόδια.. φούξια φόρεμα φορούσα τότε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καυλιαρη μου όμορφε....
Εγώ θα σε χαρακτηρίσω ανορθόγραφο
Αλλα λογια να αγαπιομαστε ,!!! αυτη ηταν η απαντηση σου στο ερωτημα , εσυ μαλλον εισαι ανορθογραφος στο μυαλο !!!Εγώ θα σε χαρακτηρίσω ανορθόγραφο!
Ισχύει!Αλλα λογια να αγαπιομαστε ,!!! αυτη ηταν η απαντηση σου στο ερωτημα , εσυ μαλλον εισαι ανορθογραφος στο μυαλο !!!
Άσε τα μπορεί μπουμπουκάκι μου γιατί δεν έχεις τίποτα να ζηλέψεις... Λάμπεις σαν ήλιος καλοκαιρινόςΜπορει η νηματοθετρια να μην είναι 20αρα Ρωσίδα αλλά είναι μιλφαρα Ελληνίδα που έχει ξεζουμισει κάτι παραπάνω από το μισο μπου & οχι μόνο..(ντοκουμέντα 100αδες στο προφιλ μου..)
Απολαμβάνω την ηλικία μου και τις εμπειρίες μου, και οχι δεν θα ήθελα να ήμουν ξανά 20,η αυτοπεποίθηση που εχω τώρα, ουτε στα 30 δεν την ειχα!