Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 169.602
....τα πάντα όλα (αρκεί να γουστάρω φουλ τον παρτενέρ),μονο δάχτυλα δεν θέλωΠείτε λίγο πρόγραμμα
Τελευταία τροποποίηση:
....τα πάντα όλα (αρκεί να γουστάρω φουλ τον παρτενέρ),μονο δάχτυλα δεν θέλωΠείτε λίγο πρόγραμμα
Να μου βάζουν δεν θελω..εγω γενικά λατρευω να παίζω με τον άνδρα..παντού!Να βάζετε ή να σας βάζουν;
Οκ παραδινομαι, εισαι ατακαδορος χαχαχαχαχα!!!Παντού;; Όχι μόνο στο hotel δηλαδή;
....πες μου το ποτε και θα σου έρθω να με πας στ αστέρια!!Κοίτα μονο μην τσακωθούμε και με πετάξεις απ εξωΠαραδώσου λοιπόν, άνευ όρων μωρό μου, αλλά εγώ σε θέλω στο Enterprise, όχι σε ξενοδοχείο
2 μέρες σερι για να τον γλείψω ολόκληρο αυτόν χαχαχαχαχαχα!!Να φέρω κι ένα φίλο μου Βουλκάνιο να του γλείψετε τα αυτάκια;
και μασας εσυ μαναρι μου ? αφου γλεφεις ακουραστα....2 μέρες σερι πρέπει να τον γλύφω αυτόν χαχαχαχαχαχα!!
Τα πάντα όλα χωρίς σταματημό μωρό μου!!χεχεχεχεχε!!Ξέρεις εσύκαι μασας εσυ μαναρι μου ? αφου γλεφεις ακουραστα....
Είπαμε και γράφτηκε: QUEEN, Βασίλισσα!!Μάστορας στην περιποίηση η κούκλα μας
Μωρο μου εσυ...εμ δεν είναι τυχαίο το τατουάζ που εχω χρόνιαΕίπαμε και γράφτηκε: QUEEN, Βασίλισσα!!
Να σας δώσω, ευχαρίστως. .!Να μου δώσετε μπα..δύσκολοτζο λιγο ξυλο μπορουμε?ευχαριστω
Να σου δώσουμε είναι ακατόρθωτο, θεωρώΝα σας δώσω, ευχαρίστως. .!Να μου δώσετε μπα..δύσκολο
Μωρο ,όποιος το καταφέρει θα του κάνω δωρο πιπα . .!!.
Να σου δώσουμε είναι ακατόρθωτο, θεωρώ
Το υποστηρίζεις στο 100%!Μωρο μου εσυ...εμ δεν είναι τυχαίο το τατουάζ που εχω χρόνια
Λατρεία μου...!!!Το υποστηρίζεις στο 100%!
Τις γλυκιές μου καλησπέρες στο πανέμορφο μου μπουμπούκι!!