Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 169.563
Ευχαριστώ μωρό!!Το καθηκον της εκανε οπως παντα με επιτυχια , ευγε !!!
Ευχαριστώ μωρό!!Το καθηκον της εκανε οπως παντα με επιτυχια , ευγε !!!
Γεια σας !! να πω και εγω μια ιδικοτητα που πρεπει να υπαρχει σαν καβατζα για ολους και ολες . ΟΥΡΟΛΟΛΟ και ΑΝΔΡΟΛΟΓΟ . Εσυ JO εισαι παντα καλυμμενη γιαυτο και μοσχομυριζεις παντα !!!!....γιατι ζητας σορυ ρε baby?!Δημόσιο νήμα ειναι,κι ας λέει τ όνομα μου..οσο δεν προσβάλει κάποιος και συμμετέχει όμορφα, γουστάρω κι εγώ,κι εισαι ενα απ τ άτομα που έχεις χιούμορ και σε παω !!
Εχω τον γιατρό στο σπίτι ρε μωρο χαχαχαχαχαχαχαχα!Γεια σας !! να πω και εγω μια ιδικοτητα που πρεπει να υπαρχει σαν καβατζα για ολους και ολες . ΟΥΡΟΛΟΛΟ και ΑΝΔΡΟΛΟΓΟ . Εσυ JO εισαι παντα καλυμμενη γιαυτο και μοσχομυριζεις παντα !!!!
Πάλι θα τον παίξουμε με τις πατουσαρες σου........Την καλημερα μου λοιπόν στ αγόρια!
Τώρα το είδα αυτό το μαργαριτάρι...Εχει και στην αθηνα ταβερνες, γιατι ποιο λογο να πατε στην πελοποννησο για παΐδάκια.
Κωλάρα μου ομορφηΚαλημερουδια!
Δεν κάνει για GPS ,θα τον αλλάξω χαχαχαχα!!Τώρα το είδα αυτό το μαργαριτάρι...
Τυπε από γεωγραφία σκίζεις.
Από πότε τα Καλύβια βρίσκονται στην Πελοπόννησο;
...γιατί οχι..;!Πάλι θα τον παίξουμε με τις πατουσαρες σου........
...μωράκι μου..Κωλάρα μου ομορφη
Και συ απο χιουμορ σκιζεις,Τώρα το είδα αυτό το μαργαριτάρι...
Τυπε από γεωγραφία σκίζεις.
Από πότε τα Καλύβια βρίσκονται στην Πελοπόννησο;
ποιο σαιτ ειναι τα βιντεο προς πωληση?Είσαιιι γυναικαραα αλλά βρε παιδάκι μ τα ρούχα πάνω σου μιλάνεε..
Άστα αυτά, ήθελες να με κάνεις να τρέχω Πελοποννήσο να ψάχνω τα Καλύβια η ξανθιαΚαι συ απο χιουμορ σκιζεις,
Δεν καταφερες να καταλαβεις οτι εκανα πλάκα.
Την επομενη φορά.
Και φυσικα δε θα φταιγα εγω γιατι σε ολη την ελλαδα υπαρχουν χωριά που λεγονται καλυβιαΆστα αυτά, ήθελες να με κάνεις να τρέχω Πελοποννήσο να ψάχνω τα Καλύβια η ξανθια
Ειχα παστίτσιο απ την κυριακή...ελα να το φας ...
Ότι πιο ωραίο είδα σήμερα!!!Αντε δρόμο για δουλίτσα τώρα που είπαμε τις καλημέρες μας!!
Εγώ που ξέρω από Αθήνα, από Πελοπόννησο αλλά και από εξωτερικό σου κάνω;Δεν κάνει για GPS ,θα τον αλλάξω χαχαχαχα!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...γιατί οχι..;!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...μωράκι μου..
Ξερω οτι τρελαίνεσαι για βυζάκια...!!Ότι πιο ωραίο είδα σήμερα!!!
Φυσικά!!!...εχω ταξιδέψει πολυυυυ εξωτερικό, και για διακοπές και γι αγώνες,θα χαρώ να πούμε εμπειρίες μας!Εγώ που ξέρω από Αθήνα, από Πελοπόννησο αλλά και από εξωτερικό σου κάνω;
...νόστιμο σαν το μουνάκι μου, δεν νομίζω...Ειχα παστίτσιο απ την κυριακή